Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Určitě ano !
@pozi jojo,kompoty exspresem a k tomu uklízečku . Mé se nic nechce. Už jsem vyspala hihi 🙂
@salenas taky gratuluju.
@tehulka1167 rychlý a kvalitní spánek😉 Ja mam pocit, že prospim den.
@veervit Já spala i ráno :D a pak jsem šla ve 12 🙂
@veervit jen spí, miminko to potřebuje 🙂
Hezký den, dnes jsem byla na kontrolních odběrech, výsledky malinko lepší, než v pondělí, takže jsem mohla odjet domů, hurá! A na utz kromě obrovských vaječníků jedna malilinkatá tečička! Hurá, hurá, hurá! Za týden kontrola a jestli bude všechno v pořádku, tak uslyšíme srdíčko! HURÁ! 🙂
Holky, já bych taky spala...a cpala hlavně sladké...a těhu nejsem 😉 ať žije Utrogestan...😁
@tehulka1167 hm, já o tom pořád přemýšlím a jsem taková přejetá už od odběrů. Tak nevím nevím..
@veervit kdy jsi začala brát uutrous?
@tehulka1167 v den odsátí. Tudíž minulý pátek večer.
@veervit a to jsi ,ale nebyla správa když jsi ho začala brát, že? ? Jsi tehu 🙂
@tehulka1167 vy jste na mě tady tak hodný. Holky moje. Tak tomu budu věřit. Do jakeho CARU chodíš?
@veervit do Pronatalu v Praze. A ty ?🙂
@veervit jaky mate problém, že to nešlo? Já nemám vejcovody.
@tehulka1167 my do Sanusu Jihlava. Přirozeně nemůžeme neb manžel má autoimunitní onemocnění spermií. Tudíž šance otěhotnět je pouze přes ICSI. Jinak jsme kompletne zdraví. Takže nevíme, proč se embryjka vždy přestanou vyvíjet. Teď nám zbyl jediný bojovník a toho mám u sebe
@veervit aha. No embrya se většinou nevyvyji když jsou spatny vajíčka. Dělali ti AMH? Kolik vajíček oplodnili? Já verim, že už to nebudeš muset resit, že toto embryo je to spravny.
@tehulka1167 fakt? Já někde četla, že za to mohou spermie. Co je to to AMH? Ze 14odebranych jich oplodnili 13. a 3.den začnou být pomalá a nedoženou vývoj, jak by měly. Taky doufám, že už to nebudu muset řešit..
@veervit aha je test na ovarialni rezervu. Je to těžký, ale i každý IVF je fakt jiný. Takže ted ti nezbylo nic a další IVF můžeš Mít i do mrazacku. Ale nad Tim ted nepremyslej. Já verim, že to vyšlo 🙂 a všem to tady vyjde. Dřív nebo později. Chce to trpělivost a to dost 🙂 a čaj baby radnicky 🙂
@tehulka1167 jo to určitě. Tím jsem teda neprošla. Ze všech testů co mi doposud dělali, tak jsem v pořádku.. Uvidíme, když by to teď nevyšlo, co by bylo dál.. Ale pevně věřím, že už jsme si uzili dost a povedlo se. Jaký že čaj? ?? 🙂
@veervit čaj baby radnicky na otěhotnění. Nedávno to bylo i v TV. Byla to léčitelka a vymyslela tento čaj. Na ne tu toho je dost o ni 🙂
@veervit my ho tady pily skoro všechny. Já už jsem tehu a holky čekají na výsledek a některý na Ket. Ale ten čaj je fakt síla 🙂
@tehulka1167 když já a bylinkove čaje nejsme kamarádi... brr. Ty ho piješ?

Tááák,potvrzeno,hcg 1750,5