Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martinaanet to nevím. Ale Já hodně verim svým pocitům. Když jsem byla na 2IVF tak jsem prostě vnitrne věděla ,že IVF nedopadlo a na 1000% jsem věděla, že tento pokus vyjde 🙂
@jirikova
Děkuju.Já to zkusím asi už zítra,kdyby to šlo,tak vydržím do úterý,ale už je to hrozně dlouhý,když člověk neví,co se děje
@tehulka1167
To já jsem si hodně věřila napoprvé a když to nevyšlo,tak jsem byla strašně zklamaná.
Ted doufám,ale příliš se bojím na to upínat,protože vím,že pokud to nevýjde,tak už je fakt nějaký problém a budu ho radikálně řešit dalšími testy.Už test zkusím zítra,je to asi brzy,ale už ted jsem na prášky
@martinaanet me vyšel pátý pokus. Jinak z 1 IVF jsem mela biochemko.
@zuzanaxx Stesticko
@zuzanaxx kočko ,to je jasný. Večer si dej ještě bábu 🙂
@tehulka1167 už 5 dní beru utrouš a "těšila" jsem se opět na všechny vedlejší účinky a tentokrát nic...max trochu nafouklé břicho a nadýmání. Ale normálně už by mě nesnesitelně bolely prsa, motala by se mi hlava a nic! Možná to fakt bude tím čajem...
@zuzanaxx fakt? ? No vidíš to. Ten čaj je prostě zázračný 🙂
Mám pro Vás špatnou zprávu paní. Slyším jakoby z dálky a koukám na sestřičku jak si zakrývá rukou obličej. Doktor nemusí nic říkat. Propadla jsem v pláč a zbytek nevnímala. Z lékařské zprávy jen vyčtu 8+2 bez srdeční akce... 3 měsíce pauza a pak uvidíme. Všem Vám moc držím pěsti holky!
@cartago15 ☹
@pavlina1976 náádhernýý(ááá) 🙂 gratuluji,moc moc moc,přeji hlavně zdravíčko 🙂
@martinaanet jsi hrdina,ale věřím,že chceš vědět,na čem jsi,já právě dnes celkem bez příznaků,prostě nic,jen popíchne podbřišek,ale ne tak často jak předtím,spíš mě začíná tlačit,ale až teď večer,taky bych nejraději věděla,jestli jo,nebo jestli mám plánovat o víkendu pařbu na zapití dalšího neúspěchu,tak jsem na tebe moc zvědavá a držím palce 🙂
holky,dnes na mě začala padat depka,i když mám stále pocit,že je něco jinak,že to vyšlo,tak dnes mi nějak nic moc není,oproti dnům předtím a začínám mít strach,že jsem si to jen vybájila a vsugerovala,chjo,asi to nechám koňovi,ten má větší hlavu 😒
@pavlina1976
Ahojky
Moc gratuluji je to úžasné a mimi je kouzelné.Můžu se zeptat,na kolikátý pokus mimi vyšlo?
@pavlina1976
Promin,na 6 tý pokus.Jen mě trošku zmátlo,že to trvalo tolik let.Musíš mít úžasnou trpělivost a vůli.Budeš nám inspirací.
Přeji vám hodně moc štěstí a opatrujte se.-).-)
@cartago15
Je to hrozné,ale musíš být silná.Nevím,co napsat,aby ti bylo lépe.Jednou nám to musí všem vyjít.
Opatruj se
@pozi
Hrdina v tomto případě ani ne.
Mám asi podobné pocity jako ty.Popravdě to moc nevidím,cejtím se myslím jako posledně.
Dnes jsem si koupila 4 testy,tak zítra začnu,už to chci mít černé na bílém.Pak dám vědět,snad se pletu.Začneš ve středu s testováním?
@pozi jo to mi nepovídej. V pátek večer slzavé údolí☹ Hormony dělají své. Ale zvládneme to😉 Teď se zase 2dny pořád směju.. No mě je všelijak. Bolí mě podbřišek, ale jinak než na ms a bolest přechází do zad.. Včera mi bolest střílela do kyčlí.. A břicho mám jak merunu.. Jestli ani toto nevyjde, tak už nevím, jak by to správně mělo vypadat.

@martinaanet jojo přes net.