icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

lenejewel89
23. kvě 2016

Holky...dnes jsem byla v mem centru. Mam Estrofem 3x denne po dvou tabletkach od 1.dne cyklu na sliznici, nechce mi rust, jsem 17DC a mam 4mm. Zeptala jsem se, jestli mi tranaferuji embryjko, i kdyz treba ani za dva mesice sliznice nevyroste a ze ano, ale je tady velice mala sance na uchyceni...Ja uz fakt nemuzu.:( Caj piju kontryhelovy...nic nepomaha.4mm je hrozne malo. A ze kdyz delaji tranafer, tak tam embryjko vypusti a ono tam plave treba dva dny nez se zavrta...

veervit
23. kvě 2016

@tehulka1167 a ty jsi od kud??? Tady se dost ochladilo.

salenas
23. kvě 2016

@lenejewel89 zkusit to lepidlo,aby neplavalo...

panbaf
23. kvě 2016

@tehulka1167 jojo, taky si to rikam-pisou, ze se ma pit myslim 6-8 tydnu pred transferem pokud si to pamatuju dobre 🙂 stejne chci ale prejit do jinyho caru takze to vlastne ani tak nevadi 🙂

tehulka1167
23. kvě 2016

@veervit od hor Vrchlabí .

tehulka1167
23. kvě 2016

@panbaf aha a kam chceš přejít?

zuzanaxx
23. kvě 2016

@lenejewel89 zkus čaj báby radnické, opravdu pomáhá....nebo kontryhel spolu s hluchavkou a maliníkem, ale jen do ovu...

tehulka1167
23. kvě 2016

@lenejewel89 červený vino je dobrý na sliznici

zuzanaxx
23. kvě 2016

@panbaf do jakéjo caru chodíš?

zuzanaxx
23. kvě 2016

@lenejewel89 jo a červené víno, ale kvalitní...

pozi
23. kvě 2016

@lenejewel89 no mě zas říkali,že embrijko vkládají přímo do sliznice,ještě jsem se na to extra ptala,zkus čaj báby radnické,je to směs bylinek a pije se až do KETu.4 mm je fakt málo,chce to kolem 7-8 minimálně

pozi
23. kvě 2016

@martinaanet no uvidím,zítra koupím testík a asi středa nebo čtvrtek,nebude to hned,ráno se vyčurám,pak musím počkat až chlap pojede s klukem do školy a pak testnu,abych se mohla v klidu vybrečet,nic mi není,jen ty prsa popíchávají na bradavkách,občas pne podbřišek,ale nic moc,oproti tomu,co to bylo prvních 5 dní.Tak se drž holka a vydrž 😉

pozi
23. kvě 2016

@veervit no mě taky dohromady nic není,jen ty prsa píchají,jinak niic.Tak já myslela,že se kroupy přehnali přes vás,nás to vzalo asi jen bokem a máš pravdu,než toto,aby to všechno pomlátilo,to ať radši neprší ☹

panbaf
23. kvě 2016

@lenejewel89 ahoj, ja mela taky nizkou sliznici a dali mi estrofem..nevyslo to..dalsi pokus jsem uzivala feminu od mgr. Podhorske, do toho pila kontryhel a malinik jeste k tomu materi kasicku a 12 dc jsem na kontrole mela sliznici 8.5mm a pry ukazkovou jak do ucebnice..i tak druhy pokus nevysel..v heliosu delaji transfer od 6mm a maji uspechy tak snad ti naroste alespon taky tak!

lenejewel89
23. kvě 2016

@panbaf Diky za podporu,ja uz jsrm fakt zoufala a nevim, co mam delat. Zkusim koupi jeste caj od baby Radnicke a uvidi se no...

panbaf
23. kvě 2016

@zuzanaxx
@tehulka1167
Jsem v reprofitu a chtela bych do repromedy - cim vic o tom s okolim mluvim tim se dozvidam kolik znamych na ivf bylo a v repromede to kazdymu vyslo na prvni max druhy pokus tak preci ja nebudu vyjimka 🙂)

veervit
23. kvě 2016

@pozi ne ne, u nás je polojasno. Já si teď připadám, jako bych ničím neprošla... Jestli je normální takové stavy? Chvíli tak, za chvíli o 100% jinak..

zuzanaxx
23. kvě 2016

@panbaf v Olomouci?

panbaf
23. kvě 2016

@zuzanaxx nene v Brne 🙂

zuzanaxx
23. kvě 2016

@panbaf jsem blbá, už se mi to motá 😆

pozi
23. kvě 2016

@veervit no je to úplně normální,kdyby mě ty prsa tak nebolely,tak nic,jen to mi to připomíná,možná je to taky z hormonů,ale předtím mě nebolely a beru je už od 1.dne cyklu,těžko říct,u nás se teď přihnala bouřka a prší,kroupy zatím nee

veervit
23. kvě 2016

@pozi stejně, jak ty hormony musí být silné, když to s námi tak cvičí☹

tehulka1167
23. kvě 2016

@zuzanaxx ale v Olomouci je taky myslím.

zuzanaxx
23. kvě 2016

@tehulka1167 tak nejsem tak blbá 😆

jirikova
24. kvě 2016

Holky tak myslím, že sílí, sice pomalu, ale ano 😵

tehulka1167
24. kvě 2016

@jirikova ale ten posledn test je ještě mokry koukám..to je vidět dle kontrolní čárky. A dnes jsi 9 den,jo?

vvercatkoo
24. kvě 2016

@zuzanaxx do Olomouce chodím já

tehulka1167
24. kvě 2016

@jirikova Když dva testy máš suchý a třetí mokrej tak je jasný,že to nemůžeš porovnávat jestli je silnější protože ten mokrý bude vypadat silnější 😉 porovnej je všechny stejně čili až uschne ten třetí.

martinaanet
24. kvě 2016

@pozi
Děkuju,ted už jsem se uklidnila.Já asi také raději počkám do čtvrtka,ted už mě to může jen příjemně překvapit.
Přeji moc moc štěstí.-)

tehulka1167
24. kvě 2016

@martinaanet Ve čtvrtek vam přeju ty nej dálnice 🙂

Strana