Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 my to měli v pátek už jednou s těstovinou a teď mám nějakou potřebu sníst knedlik🙂 A teď mám nějakou chuť na lečo.. Zahrada posekaná??
@veervit jojo,posekano a ted cekam tu bouřku :D
@tehulka1167 a děláš taky něco jiného kromě sekání? 😁
@vvercatkoo my měli zamražené čtyřdenní,po rozmražení se den kultivují,čili se pak vkládají pětidenní,u šestého by už taky mohlo být pozdě,kdyby bylo komplet vyhečované
Holky, přemýšlím nad výrobou domáciho bylinkového mýdla. Potřebuju se něčím zabavit. Přijde mi to jako hrozná alchynmie. Nemáte s tím někdo zkušenost?
@tehulka1167 myslíš?? Všude to hlásí, hlavně aby jim to vyšlo. Klidně ať prší týden 😉 Ať máme co sekat 😉
Holky, tak jsem se šla projít a čučím na chlapa, jak seká trávu, tak se mi otočil žaludek, nával jako hrom a bolest podbřišku, že z procházky sešlo a ležím☹ To jsou stavy..
@martinaanet já vím, není to jednoduché... kdo tím neprošel těžko vysvětlovat někdy 😔 ten stres tomu samozřejmě neprospívá, ale je těžké ho jen tak racionálně vypnout... kdyby to šlo, to by bylo krásně jednoduché 🙂
Bachovy esence s tím dokáží velmi dobře pomoci - ulevují od obav, dodávají sílu, pomáhají s pocitem, že jsme selhali když se něco někde nepovede. Člověk pak na sebe (a často také na partnera) tolik netlačí a lépe se fyzicky i psychicky regeneruje 🙂
držím moc pěsti 😵 já jsem tím taky prošla a dneska mám syna a dceru a kolikrát jsme si o tom už povídali 😵
Ahoj holky, chci jen upozornit ty co piji babu radnickou - posunula mi driv ovulaci! Mam ji vzdycky presne 18 DC a dnes 12 DC mi rekli, ze uz mam po takze transfer se o mesic posouva tak at se vam to taky nestane 🙂
Ahoj holky, tak dnes mám po ET - 1 blastocysta, zamrazeno 5 ... Je tady taky někdo čerstvé a čeká na vysledky do 9.6. jako ja? Je to mě 1.ivf
@panbaf jejda tak jsi to prosvihla. .ale budeš dobře připravena 🙂
@veervit u nás se nic neděje je jen vedro.
@pozi
Moc děkuji.
Ve středu budeme testovat spolu?Nechci tě ale lákat,jestli ještě vydržíš.-)
Byly jsme na chatě a úplný balzám na duši.-)Asi mi pomohlo vypadnout do přírody.
HOLKY jeětě jednou vše děkuji za podporu.Je fakt,že i ty hormony dělají své,jsem nějaká přecitlivělá a u tv každou chvilku brečím,vše mě hned dojme.Musím se zmužit.-)

@veervit to bych si tedy taky dala,ale s ryzí ;)