icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
23. kvě 2016

@veervit to bych si tedy taky dala,ale s ryzí ;)

veervit
23. kvě 2016

@tehulka1167 my to měli v pátek už jednou s těstovinou a teď mám nějakou potřebu sníst knedlik🙂 A teď mám nějakou chuť na lečo.. Zahrada posekaná??

tehulka1167
23. kvě 2016

@veervit jojo,posekano a ted cekam tu bouřku :D

zuzanaxx
23. kvě 2016

@tehulka1167 a děláš taky něco jiného kromě sekání? 😁

salenas
23. kvě 2016

@vvercatkoo my měli zamražené čtyřdenní,po rozmražení se den kultivují,čili se pak vkládají pětidenní,u šestého by už taky mohlo být pozdě,kdyby bylo komplet vyhečované

zuzanaxx
23. kvě 2016

Holky, přemýšlím nad výrobou domáciho bylinkového mýdla. Potřebuju se něčím zabavit. Přijde mi to jako hrozná alchynmie. Nemáte s tím někdo zkušenost?

veervit
23. kvě 2016

@tehulka1167 myslíš?? Všude to hlásí, hlavně aby jim to vyšlo. Klidně ať prší týden 😉 Ať máme co sekat 😉

pozi
23. kvě 2016

@veervit ty jo,vepřové na žamp.,to by šlo,já jsem zrovna uvažovala nad gulášem s knedlíkem,ale spíš by to chtělo nějakou rýži,tu chlap může,knedlík moc ne a já bych si ho dala

pozi
23. kvě 2016

@zuzanaxx to jsem nikdy nezkoušela,no dej vědět,jak postupovat,potřebuješ určo glycerin,to vím,ale dál?

pozi
23. kvě 2016

@salenas no my ho měli teď před KETem komplet venku,tak uvidíme,jestli se podařilo

tehulka1167
23. kvě 2016

@veervit noo možná,že to vyjde,já se těším na bouřku 😀 tráva zatím rostě jako divá 😀
@zuzanaxx noo ani moc nee 😀 spíš jen sekám,potřebuju žehlit a setřit brr ted mám ke všemu hroznou nechut 😠

zuzanaxx
23. kvě 2016

@pozi na netu je spousta návodů a přidává se tam hydroxid sodný. Tak snad nevybouchnu 😄

veervit
23. kvě 2016

Holky, tak jsem se šla projít a čučím na chlapa, jak seká trávu, tak se mi otočil žaludek, nával jako hrom a bolest podbřišku, že z procházky sešlo a ležím☹ To jsou stavy..

veervit
23. kvě 2016

@pozi no, tak s rýží by to šlo taky. Jen vždy vymyslet co ukuchtit, pak to jde samo.

bachovy_esence_poradna
23. kvě 2016

@martinaanet já vím, není to jednoduché... kdo tím neprošel těžko vysvětlovat někdy 😔 ten stres tomu samozřejmě neprospívá, ale je těžké ho jen tak racionálně vypnout... kdyby to šlo, to by bylo krásně jednoduché 🙂

Bachovy esence s tím dokáží velmi dobře pomoci - ulevují od obav, dodávají sílu, pomáhají s pocitem, že jsme selhali když se něco někde nepovede. Člověk pak na sebe (a často také na partnera) tolik netlačí a lépe se fyzicky i psychicky regeneruje 🙂

držím moc pěsti 😵 já jsem tím taky prošla a dneska mám syna a dceru a kolikrát jsme si o tom už povídali 😵

salenas
23. kvě 2016

@veervit to jsme dvě,mám strašnou křeč v podbříšku

panbaf
23. kvě 2016

Ahoj holky, chci jen upozornit ty co piji babu radnickou - posunula mi driv ovulaci! Mam ji vzdycky presne 18 DC a dnes 12 DC mi rekli, ze uz mam po takze transfer se o mesic posouva tak at se vam to taky nestane 🙂

1987katka
23. kvě 2016

Ahoj holky, tak dnes mám po ET - 1 blastocysta, zamrazeno 5 ... Je tady taky někdo čerstvé a čeká na vysledky do 9.6. jako ja? Je to mě 1.ivf

veervit
23. kvě 2016

@salenas kdo ví, co nám to zase dělá že? Jà jsem vážně divná:-/

tehulka1167
23. kvě 2016

@panbaf jejda tak jsi to prosvihla. .ale budeš dobře připravena 🙂

salenas
23. kvě 2016

@veervit nejsi divná..máme toho všechny moc za sebou,strach je přirozená vlastnost..

zuzanaxx
23. kvě 2016

@panbaf u mě naopak, o 2 dny se mi zpozdila 😁

veervit
23. kvě 2016

@1987katka ahoj, alespoň nás je víc🙂 Tak ať ti to rychle utíká a hlavně to má dobrý konec😉

pozi
23. kvě 2016

@1987katka tak ať se zakousne a už nepustí,drobek,já jsem již 7.den po KET,takže mám předstih,ale neva

veervit
23. kvě 2016

@pozi jak zvládáte kroupy? Nebo se vam vyhnuly??

pozi
23. kvě 2016

@veervit stále čekám,jen pár kapek a nic 🙂 u vás byly?

pozi
23. kvě 2016

@veervit a už je dobře?

tehulka1167
23. kvě 2016

@veervit u nás se nic neděje je jen vedro.

martinaanet
23. kvě 2016

@pozi
Moc děkuji.
Ve středu budeme testovat spolu?Nechci tě ale lákat,jestli ještě vydržíš.-)
Byly jsme na chatě a úplný balzám na duši.-)Asi mi pomohlo vypadnout do přírody.
HOLKY jeětě jednou vše děkuji za podporu.Je fakt,že i ty hormony dělají své,jsem nějaká přecitlivělá a u tv každou chvilku brečím,vše mě hned dojme.Musím se zmužit.-)

veervit
23. kvě 2016

@pozi u nás ani kapka, ale když vidím, co to dělá za spoušť, tak to radši ať vůbec neprší! Už je líp. Víceméně už mi nic není..

Strana