Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pozi
Já jsem také přežvýkavec.No nevydržela jsem poté,co jsem si přečetla o tom tvém testování.-)
A zase bílo,ani známka ničeho.Byla tam prosím tě taková vodorovná,to jsem fakt nečekala,nechápu.Asi nějaký šmejd.
Za jak dlouho se to může ještě ukázat?Někde jsem četla i za 10 min,tak dlouho jsem nečekala a taky jsem ho vyhodila.
Tak pokračování ve čtvrtek.-)
@martinaanet neděste me!!! Kolikátý den jsi??
@martinaanet tak šup do koše.
@salenas moc mě to mrzí, drž se ☹
@martinaanet hele,jestli ty testy nejsou fakt nějaký vadný,já nevím,no zkusím to ve čtvrtek,vodorovnou jsem tam neviděla 🙂
holky,tak jsem tím testem něco asi uvolnila,buď na mě něco leze nebo dostanu ms,bolí mě celý člověk od hlavy až k patě,hlavně ta hlava a břicho jak na ms-jde to do boků,vytuhla jsem na gauči a to se mi fakt nestává (asi tak 10 let),no tak se necháme překvapit,synátor zůstává doma,má rýmu a ve škole ho nechtějí 😒
Tak hcg přes 9000,tak proč tohle,sakra! Tekutinu v břišní dutině nemám,zmínka o mimoděložním mě rozsekala a poprvý brečím
@veervit
Já jsem jako pozi 8 den po ket
@salenas
Je mi to mooc líto.Jen se vyplač,mě to pomáhá.Pak zase nabereš sílu a půjdeš dál k vysněnému cíli jako my všichni.Bud silná
@pozi zítra jsem objednaná, chci si okopírovat kartu a chlap jde se mnou. Už jsem si napsala na fakultku do Olomouce o termín. Můj chlap tam zná náměstka ředitele, tak to chce trochu i přitlačit. Já jsem si ty negativní reakce na Gyncentrum Ostrava nechtěla připouštět, ale asi měly pravdu.
@martinaanet jj,jsme stejný den a máme stejně blbý testy 😠
@pozi 😀 musím nastudovat mapu kanálů. Tam mě nenajdeš, ale já si teda myslím, že se v klídku budeme moct sejít v kavárně na pulce cesty a dáme si něco dobrého do nosu 😉 Mě taky opět berou klouby a nemám kde bych se měla nakazit.. Juj, tak to budeš mít náročné, ale zase nebudeš mít čas testovat.
@zuzanaxx jak si něco můžou účtovat předem?My to platíme vždy až po,před transferem.Právě že si tu PK platíš,od 3. do 5.dne,tak to je něco,nás to celkově vyšlo na 22 tis. i se zamražením jednoho embrijka,ale tu PK mít musíme,my čekáme na to PGD,kdy se bere buňka z 3-denního a čeká se 2 dny na výsledky.To je síla,no taky by mě zajímal výpis..

@salenas je mi to líto,ale na to slova nestačí,posílám pevné objetí