Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky,když píšete,že počkáte do krve.Vám vždy berou krev,i kdyby byl test negativní?Protože mě ne,jen ve stanovený den,napíši do caru mail,oznámím to i u gyn.a ten mi řekne,at zavolám při začátku ms,kdy zároveň začínám užívat léky.
@martinaanet to nechápu! Já vždy chodím na krev i když jsem měla už jakoby po ms.. I tak mi řekli, že to musí zkontrolovat! Takže vždy kontrola..
@veervit
Mě to příjde,že ten můj gyn.to má nějak na háku.Nekontroloval mě ani během stimulace,to se prý také chodí na krev,také jsem měla hyperstim.syndrom.I umuno a genetika mu příjdou zbytečné,že prý stejně nevýjde nic konkrétního.Proč by mi to také dělal,to že mě skontroluje před ketem si účtuje 500 Kč.Čím dál víc mi příjde,že je to jen o penězích.
Já si ty vyšetření ted v Pronatalu vydupu.
Nevím,jestli je genetika a imuno zdarma,nevíš?
@martinaanet 😕 že po tobě chce 500,- za kontrolu před Ketem jsem teda v šoku. Na imuno i genetiku máš nárok, řekni si o ta vyšetření. Kor když už máš nějaké neúspěchy za sebou, neváhala bych. Já jsem chtěla zkusit 1 IVF a pokud by nevyšlo, tak jsem byla rozhodnutá, že bez těchto vyšetření se z ordinace s další návštěvou nehnu..a asi bych přemýšlela, že vyměním gynekologa. Chodíš zároveň na gyndu a do CARu?
@martinaanet holka ty podstupujes ivf na normální gynde?? Imuno a genetika je na doporučení zdarma. Když nebudeš mít žádanku, tak si to platíš. Nám teda imuno a genetiku delali až po 1ivf neúspěšném.. Sanus to tak má.. A u nás teda pořádně nic nezjistili.
@martinaanet genetika a imuno-neplatila jsem,ale na imuno jsem se musela objednat v mém případě na Imunnii v Praze,dělají speciální imunologii,tu ti gyndař ani v caru neudělají,genetiku už jsme měli hotovou,berou takový základ-cystická fibroza,atd... Nechápu,za co platíš 500,-,já jezdím na vše do caru,i když to mám 150km a jinak odběry mi během stimulace nebrali,u mě hyperstimulák nehrozí,málo vajíček 😖
@martinaanet a krev i při negativním testu,to mi pokaždé kladou na srdce,aby opravdu vše bylo ok,že se může v krvi ukázat těhu a v moči ještě ne,ale když jsem se ptala,kolikrát se to stalo,tak asi 1 ze 100,ale taky hrozí mimoděložní,kde se hodnoty můžou zvedat a klesat jak chtějí a nemusí se to poznat,i když jak tak koukám na salenas,tak to už nějak nechápu 😒
holky,hlásím,že dnes mě fakt bolí břicho jak na ms,ale stále nic,ani špinění 😒
Holky, tak vám vřele „doporučuji“ Gyncentrum Ostrava. Moje ošetřující MUDr dneska radši zkolabovala a je v nemocnici, tak nás hodili k přednostovi kliniky. Neskutečný plantala, který vám arogantně oznámí, že spermie máte geneticky téměř nepoužitelné, takže nám nezbývá než to zkoušet. To, že vám i přes takové výsledky minulý měsíc MUDr tvrdila, že se spermio zlepšilo a v klidu doporučují i IUI, takže vy vlastně jen zabíjíte čas a děláte si každý měsíc plané naděje, je vlastně v pořádku. Výsledky z genetiky mají k dispozici 3 měsíce a nikdo vám nic neřekne! Jsem neskutečně vytočená. Jediné, co doktora zajímalo, bylo, kdy půjdete na další pokus!
@zuzanaxx To jsou hovada!! To je základ imuno. V tom připadě si sežen Medrol jako já a ber ho.
@pozi Imunia je dobrá prý ano je to reprodukční imunologie-specializovaný obor.
@pozi kdy to máš dostat?
@zuzanaxx no prosím tě,mě teda hnala hned po 1.neúspěšném pokusu na imuno,dala mi žádanku,já se objednala a bylo,to je teda fakt přístup,hlavně kdy zas dáš peníze,neuvěřitelný...Když jsou spermie líné,tak se doporučuje přece IVF,včetně ICSI,aby opravdu se oplodnili vajíčka.Být tebou,tak jdu odtamtaď
@tehulka1167 již jsem měla termín cca v pátek,sobotu nebo v neděli 😒
@pozi tehu 🙂
@tehulka1167 😀 kéž kdyby,jak je tobě?

@zuzanaxx mě to teda taky příjde nějak divné! Nám teda embryjka pokulhávají, ale neexistovalo by, že by mrazili před 5tým dnem.. To se právě platí.. 4den už říkali, že je 1 plně vyvinuté a to mi tam nějako podrželi a vkládali 5tý den, tak proč u vás toto... My teda také platíme dopředu. Mražení ne, to až když k tomu dojde..