icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

veervit
24. kvě 2016

@zuzanaxx mě to teda taky příjde nějak divné! Nám teda embryjka pokulhávají, ale neexistovalo by, že by mrazili před 5tým dnem.. To se právě platí.. 4den už říkali, že je 1 plně vyvinuté a to mi tam nějako podrželi a vkládali 5tý den, tak proč u vás toto... My teda také platíme dopředu. Mražení ne, to až když k tomu dojde..

veervit
24. kvě 2016

@zuzanaxx mohu se zeptat kam chodíš? Psala jsi Brno??

zuzanaxx
24. kvě 2016

@veervit ne, Gyncentrum Ostrava. Vím, že nemá nejlepší pověst, ale přítelův šéf se zná s majitelem a sám s ním byl velice spokojený, i moje gyndařka, které věřím, mi ho doporučovala, tak jsme do toho šli.

veervit
24. kvě 2016

@zuzanaxx hm, tak co se na to zeptat?? Přímo jich!! My když se nám nepovedl 1.pokus, tak jsme si v Sanusu popovídali a odcházeli jsme tam od tud s dobrými myšlenkami a hlavně s myšlenkou hurá do druhého boje.

zuzanaxx
24. kvě 2016

@veervit zítra tam jdem. Uvidíme. Ale min. chci znát ještě jeden názor.

anette30
24. kvě 2016

@zuzanaxx jn,ty ostravské stojí všechny zaprd ☹

zuzanaxx
24. kvě 2016

@anette30 jenže pořád je to pro mě nejblíž. Ale chtěla bych zkusit Olmík a domluvit se na spolupraci s mojí gyndou. Přece jen hr to dálka a sono bebo odběr krve dělají taky.

anette30
24. kvě 2016

@zuzanaxx snad to půjde. 😊 Taky jsem byla nespokojena s centrem.

martinaanet
24. kvě 2016

Holky,když píšete,že počkáte do krve.Vám vždy berou krev,i kdyby byl test negativní?Protože mě ne,jen ve stanovený den,napíši do caru mail,oznámím to i u gyn.a ten mi řekne,at zavolám při začátku ms,kdy zároveň začínám užívat léky.

veervit
24. kvě 2016

@martinaanet to nechápu! Já vždy chodím na krev i když jsem měla už jakoby po ms.. I tak mi řekli, že to musí zkontrolovat! Takže vždy kontrola..

martinaanet
25. kvě 2016

@veervit
Mě to příjde,že ten můj gyn.to má nějak na háku.Nekontroloval mě ani během stimulace,to se prý také chodí na krev,také jsem měla hyperstim.syndrom.I umuno a genetika mu příjdou zbytečné,že prý stejně nevýjde nic konkrétního.Proč by mi to také dělal,to že mě skontroluje před ketem si účtuje 500 Kč.Čím dál víc mi příjde,že je to jen o penězích.
Já si ty vyšetření ted v Pronatalu vydupu.
Nevím,jestli je genetika a imuno zdarma,nevíš?

jirikova
25. kvě 2016

@martinaanet 😕 že po tobě chce 500,- za kontrolu před Ketem jsem teda v šoku. Na imuno i genetiku máš nárok, řekni si o ta vyšetření. Kor když už máš nějaké neúspěchy za sebou, neváhala bych. Já jsem chtěla zkusit 1 IVF a pokud by nevyšlo, tak jsem byla rozhodnutá, že bez těchto vyšetření se z ordinace s další návštěvou nehnu..a asi bych přemýšlela, že vyměním gynekologa. Chodíš zároveň na gyndu a do CARu?

veervit
25. kvě 2016

@salenas ahoj, myslím na tebe, jak jsi na tom??? Jsi v pořádku?

veervit
25. kvě 2016

@martinaanet holka ty podstupujes ivf na normální gynde?? Imuno a genetika je na doporučení zdarma. Když nebudeš mít žádanku, tak si to platíš. Nám teda imuno a genetiku delali až po 1ivf neúspěšném.. Sanus to tak má.. A u nás teda pořádně nic nezjistili.

pozi
25. kvě 2016

@martinaanet genetika a imuno-neplatila jsem,ale na imuno jsem se musela objednat v mém případě na Imunnii v Praze,dělají speciální imunologii,tu ti gyndař ani v caru neudělají,genetiku už jsme měli hotovou,berou takový základ-cystická fibroza,atd... Nechápu,za co platíš 500,-,já jezdím na vše do caru,i když to mám 150km a jinak odběry mi během stimulace nebrali,u mě hyperstimulák nehrozí,málo vajíček 😖

pozi
25. kvě 2016

@martinaanet a krev i při negativním testu,to mi pokaždé kladou na srdce,aby opravdu vše bylo ok,že se může v krvi ukázat těhu a v moči ještě ne,ale když jsem se ptala,kolikrát se to stalo,tak asi 1 ze 100,ale taky hrozí mimoděložní,kde se hodnoty můžou zvedat a klesat jak chtějí a nemusí se to poznat,i když jak tak koukám na salenas,tak to už nějak nechápu 😒

veervit
25. kvě 2016

@pozi Ahoj, tak dnes test ne?? Mě manžel řekl, jestli ho neuděláme. Tak jsem řekla že ne.. Ale už mě to láká..

pozi
25. kvě 2016

holky,hlásím,že dnes mě fakt bolí břicho jak na ms,ale stále nic,ani špinění 😒

zuzanaxx
25. kvě 2016

Holky, tak vám vřele „doporučuji“ Gyncentrum Ostrava. Moje ošetřující MUDr dneska radši zkolabovala a je v nemocnici, tak nás hodili k přednostovi kliniky. Neskutečný plantala, který vám arogantně oznámí, že spermie máte geneticky téměř nepoužitelné, takže nám nezbývá než to zkoušet. To, že vám i přes takové výsledky minulý měsíc MUDr tvrdila, že se spermio zlepšilo a v klidu doporučují i IUI, takže vy vlastně jen zabíjíte čas a děláte si každý měsíc plané naděje, je vlastně v pořádku. Výsledky z genetiky mají k dispozici 3 měsíce a nikdo vám nic neřekne! Jsem neskutečně vytočená. Jediné, co doktora zajímalo, bylo, kdy půjdete na další pokus!

zuzanaxx
25. kvě 2016

@pozi tak já jsem si o imuno taky řekla a prý je to zbytečné...to je přístup

tehulka1167
25. kvě 2016

@zuzanaxx To jsou hovada!! To je základ imuno. V tom připadě si sežen Medrol jako já a ber ho.

tehulka1167
25. kvě 2016

@pozi Imunia je dobrá prý ano je to reprodukční imunologie-specializovaný obor.

tehulka1167
25. kvě 2016

@pozi kdy to máš dostat?

pozi
25. kvě 2016

@zuzanaxx no prosím tě,mě teda hnala hned po 1.neúspěšném pokusu na imuno,dala mi žádanku,já se objednala a bylo,to je teda fakt přístup,hlavně kdy zas dáš peníze,neuvěřitelný...Když jsou spermie líné,tak se doporučuje přece IVF,včetně ICSI,aby opravdu se oplodnili vajíčka.Být tebou,tak jdu odtamtaď

veervit
25. kvě 2016

@zuzanaxx to snad ne??? To je jak nějaký žert. To nemůžou myslet vážně ☹ Chjo, co to zase je. doufám, že už tam nevkročíte???

pozi
25. kvě 2016

@tehulka1167 již jsem měla termín cca v pátek,sobotu nebo v neděli 😒

tehulka1167
25. kvě 2016

@pozi tehu 🙂

veervit
25. kvě 2016

@pozi buď v klidu!! Určitě to nebude ms!! Kdy by jsi to měla dostat??

veervit
25. kvě 2016

@pozi vždyť už je středa!! Mrně tam je i kdyby jsi nechtěla 😉

pozi
25. kvě 2016

@tehulka1167 😀 kéž kdyby,jak je tobě?

Strana