Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pozi tak nějak stejně. 🙂
@zuzanaxx Ty bláho, tam jedou opravdu přes "mrtvoly" a chtějí jen prachy. Určitě to v olomouci bude dobrý! Jen valím oči. Pořád jsem měla v hlavě, jak je Jihlava špatná a když to slyším, tak ji musím vyzdvihovat. Chtěli jsme udělat nějaké to vyšetření dna spermií a dr nám řekl, že když už stejně chceme PICSI, tak je to zbytečné. I když by vyšetření dopadlo blbě, tak stejně musíme podstoupit PICSI, tak prý ať neblázním, že je to zbytečně vyhozených 5000,-, pak mi řekli, že když bych chtěla mrazit to jediné embryjko, tak že ho na moji žádost zamrazí, ale že zbytečně vyhodíme peníze za mražení.. Tak klobouk dolu před Jihlavou..
@jirikova
Ted už bez všech základních odejdu,mám vztek,vše je nějak špatně.Chodím ke gyn.pro léky,kontrolu před ketem a nahlásit výsledek těh.testu.Do caru jen na ket nebo když se mi nezdáli bolesti.
na imuno a genetiku musím mít doporučení od gyn?Nebo ho udělají i v caru bez doporučení?
@veervit
ivf v Pronatalu.
Ted přemýšlím o změně láká mě ten Hellios,ale je to dost z ruky,je v Brně a my jsme z Mladé Boleslavi.
Holky chodíte někdo do nějakého pražského caru,kromě Pronatalu?
Kde by kladli větší důraz na různá vyšetřenía kde by se více zajímali o dosavadní neúspěch?
U nás v Pronatalu to je tak,že nám říkají.
Budte trpěliví,ono to příště určitě výjde
na imuno a genetiku nás sami neposlali,já myslím,že je to moc netrápí,každých 6 týdnů jen od nás 9 300 Kč
@martinaanet to máte šíleně daleko! Nebyl by lepší Hradec Králové, nebo Liberec?? Do Liberce mi chodila kamarádka a byli max.spokojení. Oni nemohli mít teda přirozeně děti, 1.mají z 1.ivf a na druhý pokus neměli peníze, tak že ho posunou na podzim a za 2měsíce otěhotněla.. Všichni na ně i v tom centru koukali, že to není možné a je. Ale Liberec si chválila. Do Brna- to by byla vražda dojíždět ☹
@martinaanet a nechces zkusit hradecky nebo pardubicky Sanus? Ja bych ti doporucila v HK dr. Stepana mladsiho, s nim jsem moc spokojena. A nemela bys to tak uplne daleko. Vsechna vysetreni na pozadani udelaji, nikdy nemel s nicim problem. Takze kdyz si pozadas o imuno, genetiku, AMH apod., nevidela bych to jako prekazku. Me jen irituje, ze si co sama nezjistis to nevis, ty centra te sedrou z kuze. :/ z toho bych blila, vsechny jsme v zoufale situaci a oni jdou jeste proti nam..ale urcite bych sla jinam, na vsechny prohlidky bys mela chodit do jednoho mista, at mas tu peci komplexni a ne takhle blbe pul napul..

@veervit mám takový pocit,že mi to brzdí místo utrouše crinone,co teď beru,nikdy jsem to při tom nedostala,až když jsem vysadila.Jak ti je?Pořád nic?