icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pozi
25. kvě 2016

@veervit mám takový pocit,že mi to brzdí místo utrouše crinone,co teď beru,nikdy jsem to při tom nedostala,až když jsem vysadila.Jak ti je?Pořád nic?

tehulka1167
25. kvě 2016

@pozi tak nějak stejně. 🙂

veervit
25. kvě 2016

@pozi ale ty máš zase nějaké černé myšlenky!!! Na to je ještě pořád času dost! Já nic. V noci jsem se málem pozvracela, rozchodila jsem to, jinak nic. Klouby bolí.. uvidíme

zuzanaxx
25. kvě 2016

@pozi už jsem si psala na fakultku do Olomouce. Nechali jsme si ofotit kartu a mizíme. A kdyby nám aspoň doporučili dárce. Ale doktor ti v klidu řekne: No co, zase si dáte PDG, PK a budete zkoušet. Nic jiného vám nezbývá...copak kradu?? 😒

zuzanaxx
25. kvě 2016

@veervit ty jsi kolik dní po Ket?

salenas
25. kvě 2016

@veervit už je po všem,hotovo,díky holky za podporu a tfuj tfuj tfuj,at jste vy ok

pozi
25. kvě 2016

@salenas tohle by nemělo být,když už jsou //,tak by to tak mělo zůstat 9 měsíců a hotovo,než tyhle nervy,tak to radši // nechci,drž se,je to těžký 😢

pozi
25. kvě 2016

@zuzanaxx tvl,kdyby se aspoň snažili,aby to fakt vyšlo,aby se jim třeba zvedla statistika nebo co,to ne,hlavně sypejte.No jsem zvědavá,co v Olomouci,bude to určo lepší 😉

pozi
25. kvě 2016

@veervit no tak znáš to,zase ráno a stojí to za prd,nějak už je to dlouhý,když chce člověk vědět na čem je,tak nic.Tak klouby by u toho bolet mohli,to je fakt a to že jsi se málem pob...,tak to taky o něčem svědčí 😉

zuzanaxx
25. kvě 2016

@pozi
@veervit holky, určo vám to vyšlo, oběma 😉

jirikova
25. kvě 2016

@pozi @veervit ja vas holky obdivuju, me uz by z toho nevedeni klepla pepka :D ale jsem presvedcena, ze vam to vyslo, vsechno tomu napovida!

veervit
25. kvě 2016

@salenas nevím jestli mohu napsat - tak dobrý, rozhodně to dobrý není, ale hlavně aby jsi byla v pořádku! Člověk přetrpí ty šílené nervy, dočká se // a nakonec toto. Ale hlavně, aby jsi byla dobrá ty!!! Už jsi doma, nebo ještě v nemocnici?

pozi
25. kvě 2016

@jirikova no taky už mi hrabe,chjo,to čekání...ale vydržím..do zítra 😉 a děj se vůle boží,kdyžtak to v pátek pořádně zapiju

veervit
25. kvě 2016

@zuzanaxx Ty bláho, tam jedou opravdu přes "mrtvoly" a chtějí jen prachy. Určitě to v olomouci bude dobrý! Jen valím oči. Pořád jsem měla v hlavě, jak je Jihlava špatná a když to slyším, tak ji musím vyzdvihovat. Chtěli jsme udělat nějaké to vyšetření dna spermií a dr nám řekl, že když už stejně chceme PICSI, tak je to zbytečné. I když by vyšetření dopadlo blbě, tak stejně musíme podstoupit PICSI, tak prý ať neblázním, že je to zbytečně vyhozených 5000,-, pak mi řekli, že když bych chtěla mrazit to jediné embryjko, tak že ho na moji žádost zamrazí, ale že zbytečně vyhodíme peníze za mražení.. Tak klobouk dolu před Jihlavou..

zuzanaxx
25. kvě 2016

@veervit no vidíš, my jsme to jedno nechtěli ani mrazit, ale doporučili nám to. Příště už tak naivni nebudu...

anette30
25. kvě 2016

@zuzanaxx jj, já jsem dneska taky v centrum si vyslechla. Že co bych chtěla po dvou transferech, že mám být trpělivá atd..že to je jen o tom. No, akorát mě rozhodil. Nálada pod psa.

veervit
25. kvě 2016

@zuzanaxx dnes 7.den

veervit
25. kvě 2016

@zuzanaxx proč jste nechtěli mrazit? To je fakt přístup!! Oni by měli nejlíp vědět, jak má embryo vypadat a zda je schopné dál žít a ne že budou tahat z lídí peníze.. Je jasný, že lidi jsou mimo, když tímto procesem prochází, tam na to prostě hřeší, vycucat je..

veervit
25. kvě 2016

@anette30 holky, já když tu čtu ty vaše zkušenosti, tak jsem z toho hyn.. To snad ani nejsou lidé, ale hyeny. Držte se! Všechny to zvládneme!!

veervit
25. kvě 2016

@jirikova mě už taky pepka klepe, ale u nás je pořád moc času 😒 Teď tu zas chodím a rozdýchávám oběd, ve kterém jsem se jen pošťourala.. Já jsem vážně jiná..

anette30
25. kvě 2016

@zuzanaxx mi zase zamrazily všechny jako prvojádra bez mé předchozí domluvy a podotýkám, zamrazili jich 30, takže pálka jako svina...a nikdo se mě nezeptal hlavně...přístup děs. Ještě, že odcházím. Už ze mě dostali dost peněz. A nervů a slz to stálo.

martinaanet
25. kvě 2016

@jirikova
Ted už bez všech základních odejdu,mám vztek,vše je nějak špatně.Chodím ke gyn.pro léky,kontrolu před ketem a nahlásit výsledek těh.testu.Do caru jen na ket nebo když se mi nezdáli bolesti.
na imuno a genetiku musím mít doporučení od gyn?Nebo ho udělají i v caru bez doporučení?

anette30
25. kvě 2016

@veervit bude to tam! 🙂

martinaanet
25. kvě 2016

@veervit
ivf v Pronatalu.
Ted přemýšlím o změně láká mě ten Hellios,ale je to dost z ruky,je v Brně a my jsme z Mladé Boleslavi.

martinaanet
25. kvě 2016

Holky chodíte někdo do nějakého pražského caru,kromě Pronatalu?
Kde by kladli větší důraz na různá vyšetřenía kde by se více zajímali o dosavadní neúspěch?
U nás v Pronatalu to je tak,že nám říkají.
Budte trpěliví,ono to příště určitě výjde

na imuno a genetiku nás sami neposlali,já myslím,že je to moc netrápí,každých 6 týdnů jen od nás 9 300 Kč

pozi
25. kvě 2016

@veervit tak to je něco,ty asi budeš fakt JINÁ 🙂

veervit
25. kvě 2016

@martinaanet to máte šíleně daleko! Nebyl by lepší Hradec Králové, nebo Liberec?? Do Liberce mi chodila kamarádka a byli max.spokojení. Oni nemohli mít teda přirozeně děti, 1.mají z 1.ivf a na druhý pokus neměli peníze, tak že ho posunou na podzim a za 2měsíce otěhotněla.. Všichni na ně i v tom centru koukali, že to není možné a je. Ale Liberec si chválila. Do Brna- to by byla vražda dojíždět ☹

jirikova
25. kvě 2016

@martinaanet a nechces zkusit hradecky nebo pardubicky Sanus? Ja bych ti doporucila v HK dr. Stepana mladsiho, s nim jsem moc spokojena. A nemela bys to tak uplne daleko. Vsechna vysetreni na pozadani udelaji, nikdy nemel s nicim problem. Takze kdyz si pozadas o imuno, genetiku, AMH apod., nevidela bych to jako prekazku. Me jen irituje, ze si co sama nezjistis to nevis, ty centra te sedrou z kuze. :/ z toho bych blila, vsechny jsme v zoufale situaci a oni jdou jeste proti nam..ale urcite bych sla jinam, na vsechny prohlidky bys mela chodit do jednoho mista, at mas tu peci komplexni a ne takhle blbe pul napul..

veervit
25. kvě 2016

@pozi no já jsem zralá na ranu možná tak.. Asi bych potřebovala profackovat.. Mým snem je být těhotná, ale jestli je to ono, tak potěš ferdo.. 🙂

jirikova
25. kvě 2016

@veervit juchuuuuu, tehule!!

Strana