Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martinaanet ahoj jsem taky z mb a jezdíme do Motola a můžu je doporučit,jsou fakt skvělí..
@katy1212
Aha,super,díky.
Můžu se zeptat,kolikátý pokus ti vyšel nebo jestli se teprve chystáš na et nebo keet?Já jsem byla na 2 ketu v Pronatalu.
@jirikova
jj,ten Hradecký by ještě nebyl tak daleko.
A zajímají se,proč to třeba nevyšlo nebo co by bylo možné ještě udělat?
Asi bych toho chtěla moc.Mě by stačilo,kdybych viděla nějaký zájem.
@pozi
O tomto caru jsem také slyšela jen dobré reference.Když ti to v minulosti nevyšlo,měli zájem to řešit dál,přijít s nějakou jinou možností nebo tak něco.
Mě jde o ten zájem,mě fakt u nás příjde,že to funguje tak- čekejte,platte a když si doberete mrazáčky,které už zase nejsou tak dokonalé,tak se třeba na to podíváme,ale ted čekejte a doufejte.
ženy,jsme se s čubou vychrupaly a ted se vás snažím dočíst 🙂
@tehulka1167 ty fakt pořád chrupkáš 🙂 A jak jste zvládli bouřku včera? Nějakou jste tam prý měli.. Tady je pod mrakem, taky je to takové spací,
@veervit tady bylo taky pod mrakem, ale ted sviti slunicko. Včera byla bouřka rychle pryc a moc nezaprselo.
@veervit
Je to daleko,máme tam známé,tak jsme mysleli,že bychom to spojili,benzín máme zadarmo,ale ten čas.
A v Liberci je který car?
@martinaanet ivf gennet Liberec
@tehulka1167 zatím ne. Dnes jsem 7.den, ještě je brzy. Už jsme si s manželem říkali, že by jsme mohli testovat, ale ne, je brzy 😉
@veervit aspoň dva dny výdrž 🙂 dobře delas.
Holky, máte nějaké zkušenosti s dárcem? Musíme se o tom doma začí vážně bavit, chlap bude 100% proti, to vím...
@tehulka1167 kolikátý den jsi testovala ty?
@veervit devátý. Chtěla jsem vydržet více po tech neuspechach. Ale pak me hodně bolelo břicho, že jsem byla tak nějak přesvědčena, že to dostanu a v ten okamžik jsem odpoledne testovala.
@tehulka1167 já to chci nechat na sobotu. Tudíž 10. den.
@martinaanet no hele,po 1.nevydařeném IVF imuno,budu čekat co teď,když to nevyjde a už jsme se teda bavili na téma dárkyně,ale ještě chci jeden pokus s mýma,až kdyžtak ten poslední a to se budu ještě rozmýšlet a hlavně šetřit,čítám tak rok 😒
@tehulka1167 ty jo,co bys chtěla,včera jsem napsala,jak dopadl test a to se ti nelíbilo 😉 mám nějakou depku,beru MP3 a razím do lesa
@tehulka1167 plánuješ být doma asi celé těhu, že?

@martinaanet chodíme do Gennetu na Letnou,zatím vše ok,měnit nebudu,i když se nepovedlo,vyšetření chtěli všechny hned před 1.IVF,až na tu imunitu,to mi dělali až před 2.IVF a dostala jsem žádanku v caru-musíš mít tu rozšířenou a to jsou zase jiná střediska,takže jsem se objednala na Imunii v Praze,když nemáš žádanku,tak si to platíš a jinak já si na přístup nemůžu stěžovat 🙂 Vše mi řekli aspoň na rovinu