icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pozi
24. kvě 2016

@salenas je mi to líto,ale na to slova nestačí,posílám pevné objetí

pozi
24. kvě 2016

@veervit tak tě beru za slovo,pokud to tam ve čtvrtek nebude,tak si tě najdu 😠

veervit
24. kvě 2016

@pozi 😀 máš velkou páru? 🙂

martinaanet
24. kvě 2016

@pozi
Já jsem také přežvýkavec.No nevydržela jsem poté,co jsem si přečetla o tom tvém testování.-)
A zase bílo,ani známka ničeho.Byla tam prosím tě taková vodorovná,to jsem fakt nečekala,nechápu.Asi nějaký šmejd.
Za jak dlouho se to může ještě ukázat?Někde jsem četla i za 10 min,tak dlouho jsem nečekala a taky jsem ho vyhodila.
Tak pokračování ve čtvrtek.-)

veervit
24. kvě 2016

@martinaanet neděste me!!! Kolikátý den jsi??

tehulka1167
24. kvě 2016

@martinaanet tak šup do koše.

vvercatkoo
24. kvě 2016

@salenas moc mě to mrzí, drž se ☹

pozi
24. kvě 2016

@veervet to si piš,že mám páru,to bude bolet 😀 ode dneška být tebou,tak se dám na modlení 😀

zuzanaxx
24. kvě 2016

@salenas drž se, jsme s tebou...

pozi
24. kvě 2016

@martinaanet hele,jestli ty testy nejsou fakt nějaký vadný,já nevím,no zkusím to ve čtvrtek,vodorovnou jsem tam neviděla 🙂

pozi
24. kvě 2016

holky,tak jsem tím testem něco asi uvolnila,buď na mě něco leze nebo dostanu ms,bolí mě celý člověk od hlavy až k patě,hlavně ta hlava a břicho jak na ms-jde to do boků,vytuhla jsem na gauči a to se mi fakt nestává (asi tak 10 let),no tak se necháme překvapit,synátor zůstává doma,má rýmu a ve škole ho nechtějí 😒

zuzanaxx
24. kvě 2016

@pozi no jo, další těhule...

salenas
24. kvě 2016

Tak hcg přes 9000,tak proč tohle,sakra! Tekutinu v břišní dutině nemám,zmínka o mimoděložním mě rozsekala a poprvý brečím

pozi
24. kvě 2016

@salenas jak jako mimoděložní?Tak vysoký HCG,to ti snad ani neměli říkat,ale stejně se to člověk dozví,na klidu to nepřidá....Bože,bolí mě to i za tebe 😢

pozi
24. kvě 2016

@zuzanaxx haha,po negativním testu ještě nikdo těhotný nebyl,spíš to bude ta mrcha jedna proradná 😠 co ty a car?Budeš teda měnit?

martinaanet
24. kvě 2016

@veervit
Já jsem jako pozi 8 den po ket

salenas
24. kvě 2016

@pozi když mě už nic nebolí ,tak proč ☹

martinaanet
24. kvě 2016

@salenas
Je mi to mooc líto.Jen se vyplač,mě to pomáhá.Pak zase nabereš sílu a půjdeš dál k vysněnému cíli jako my všichni.Bud silná

zuzanaxx
24. kvě 2016

@pozi zítra jsem objednaná, chci si okopírovat kartu a chlap jde se mnou. Už jsem si napsala na fakultku do Olomouce o termín. Můj chlap tam zná náměstka ředitele, tak to chce trochu i přitlačit. Já jsem si ty negativní reakce na Gyncentrum Ostrava nechtěla připouštět, ale asi měly pravdu.

pozi
24. kvě 2016

@salenas nemyslím fyzicky,ale vnitřní bolest,ta je horší,na tu ti růžovej nezabere,jen kupa času a hodný lidi kolem tebe

pozi
24. kvě 2016

@zuzanaxx no tak uvidíš,asi to chce,po těch anabázích,když jsi měla 6 (co bych za to dala) a jen jedno se zavedlo 😒

pozi
24. kvě 2016

@martinaanet jj,jsme stejný den a máme stejně blbý testy 😠

zuzanaxx
24. kvě 2016

@pozi tomu právě nerozumím. Byly všechny po PDG a ok, měli jsme PK, ale mrazili čtyřdenní. Myskela jsem, že se mrazí pěti a navíc jen ty kvalitní. Tak proč mrazili už 4denní, když se ten 5 přestalo vyvijet?

pozi
24. kvě 2016

@zuzanaxx no já jsem to vůbec nepochopila,když už jste zaplatili PK,tak měli nechat dojít do 5.dne a ne mrazit 4 denní,u kterých hrozí,že to ani nepřežijí,a ještě k tomu po PGD,doufám,že to jste neplatili

veervit
24. kvě 2016

@salenas holka breč! Dostaneš to ze sebe! Nedus to v sobě! Uleví se ti! Drž se!!

zuzanaxx
24. kvě 2016

@pozi právě, že platili. Vše chtěli dopředu...tu celkovou cifru ani psát nebudu...požádala jsem o výpis pijišťovnu. Zajímá mě, co všechno si účtují.,.

veervit
24. kvě 2016

@pozi 😀 musím nastudovat mapu kanálů. Tam mě nenajdeš, ale já si teda myslím, že se v klídku budeme moct sejít v kavárně na pulce cesty a dáme si něco dobrého do nosu 😉 Mě taky opět berou klouby a nemám kde bych se měla nakazit.. Juj, tak to budeš mít náročné, ale zase nebudeš mít čas testovat.

pozi
24. kvě 2016

@zuzanaxx jak si něco můžou účtovat předem?My to platíme vždy až po,před transferem.Právě že si tu PK platíš,od 3. do 5.dne,tak to je něco,nás to celkově vyšlo na 22 tis. i se zamražením jednoho embrijka,ale tu PK mít musíme,my čekáme na to PGD,kdy se bere buňka z 3-denního a čeká se 2 dny na výsledky.To je síla,no taky by mě zajímal výpis..

pozi
24. kvě 2016

@veervit neboj,já to tak nemyslím 😀 no mě teď bere hlavně to břicho 😒 teď to je fakt jak na ms.Třeba ses nakazila tím těhu bacilem 🙂

veervit
24. kvě 2016

@pozi holka, my se moc pozorujeme! Teď by bylo nejlepší usnout až do krve...

Strana