Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx já se do práce nemužu vrátit ( hospoda)
@tehulka1167 vlastně jo, já zapomněla...už aspoň zvracíš? 😆
@zuzanaxx ne,naštěstí.. já zvracení úplně nesnáším 😝 stačí,že mi je na blití 😀
@martinaanet ahoj už bojujeme hodne dlouho..ted jsem 25.4.po ketu a vyšlo to..nechci to zakřiknout,zítra máme druhy ultrazvuk.za me opravdu můžu motol jen a jen chválit
@katy1212 jeee tak to jsme stejně . Taky jsem byla tento datum 🙂
@tehulka1167 já vím..čtu vás tady holky a všem držim moc palce..je to strašny nápor jak fyzický tak hlavně na psychiku...
tak mi je zle, bolí břicho a na papíře růžový výtok... To jsem zvědavá, co z toho bude ☹
@veervit mimi 🙂
@katy1212 to teda je .Ale chce to jen vydržet 🙂
@katy1212 Kdy jdeš na Ko srdíčko už bylo vidět asi,že jo? 🙂 Já jdu 7.6.
@tehulka1167 @zuzanaxx holky, vyjste tak hodný, ještě že tato diskuze je. Děkuji
@tehulka1167 byla jsem před tydnem a už jsme i viděli..zítra jdu znovu na sono,dr mi nabídl kontrolu bud za týden nebo 14dní...tak jsem zitra zvědavá a zároven mám i strach,ale to máme všechny.
@zuzanaxx ahojky, máme stejny problém a trvalo rok než jsem ho dotahla do rozhodnuti, ze bude dárce. U nás jina možnost neexistovala. Ale jsou to chlapi hrdi a nechce se většině. A to pak bylo u vyplňování kritérii, naštěstí v Pronatalu měli takového, který splňoval úplne vše 🙂 Ufff to jsem si oddechla a ted v pondělí 23.5. jsem byla na 1. ET 🙂 uvidíme ... 😀
@zuzanaxx tak vidíš. .bud na něj hodna,pro ty chlapy to je rána kóR když je chyba na jejich straně. Je ten celý proces strasne těžký :(
@katy1212
To je super,moc gratuluji.
A ke gyn.chodíš také k Sochůrkovi?
Holky,zeptám se blbě,ale kdy se přistupuje k dárci spermií?My máme problém s pomalými spermiemi,ale říkali nám,že nám stačí i jedna dobrá pro jedno vajíčko.Ted mám trošku pochybnosti,jestli byla dostačující,ale když máme 5denní kultivaci,tak by to snad poznali a řekli by nám,že to nemá smysl.Měli jsme i 5denní blastocystu.
@martinaanet na výběr top spermie jsou další ruzde metody jako mesa atd.
@martinaanet jestliže máte jen pomalé, tak to přece nevadí ne? Je mnoho metod, jak oplodnit vajíčko. A když si dáte třeba PICSI, tak vyberou tu nejkvalitnější a vpíchnou přímo do vajíčka. Uvidíš, že vám pomohou 😉

@zuzanaxx toho bíla?? 🙄