icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

sistr
14. únor 2016

Ahojte, já mám za sebou IVF - ET nepodařilo se, pak KET - biochemické těhotenství, u tohoto KET jsem se úplně vyprdla na testování, protože u minulého jk jsem měla to biohemické mi ani jeden tst neukázal pozitivní výsledek a to sjem měla HCG 10,8 a po třech dnech už 38 a ikdyž byl test citlivý od 10 jednotek byly všechny bílé. Takže jsem stresovala dvakrát. Teď jsem počkala až na krev, šla jsem s tím, že tam nebude vůbec nic a ejhle, 13 den po KET HCG přes 2000 jednotek a už byl vidět na UTZ i gestační váček (máme fotku). Takže holky nestresujte se testama, počkejte na krev. Horší je to teˇeuforii z toho že to vyšlo, vystřídaly nervy aby bylo vše ok, strašně se bojím kontroly za týden ve čtvrtek, kde už by mělo být vidět srdce. Mám úzkostné stavy a nevolnosti, nemůžu nic jíst. beru Utrogestan 4-2-4 a k tomu estrimax 4 x denně, plus Fraxiparin injekci na břicha denně. Takže teď bojuju s psychikou....

tehulka1167
14. únor 2016

@sistr Ahoj, taky jsem mela dvě biochemický tehu. Ted jdeme do 2IVF. Vyšla ti spatne imunologie?

nelluna
14. únor 2016

Jsem týden po embriotransféru a mám bolavé a větší prsa :-/ nevím ale dávám to za vinu Utrogestanu :-/ v dávce 4-0-4🙂

tehulka1167
14. únor 2016

@nelluna to jsem taky mela po ivf. Brutalne me bolela. Byla jsem těhotna,ale brzy to skončilo. ☹ myslím, že budes tehu 🙂

nelluna
15. únor 2016

@tehulka1167 No uvidím já si to zatím moc nepřipouštím. Po IUI mě taky bolela ale z hormonů a já pak byla zklamaná. Ale tiše doufám ať tam je 🙂

tehulka1167
15. únor 2016

@nelluna me z hormonů ne a jestli tak trosku,ale potom to bylo fakt brutální. 🙂

micinaaa
15. únor 2016

Ahoj,taky mě bolela týden po IVF hlava,prsa citlivá a větší.Pak to vymizelo a začal mě bolet spodek.Na krev mám jít ve středu.Jsem jeden velký nerv

axi44
15. únor 2016

@sistr Ahoj, gratuluju a závidím ty pevný nervy.... moje je to počtvrté , zítra jdu na ET, taky beru Estrimax, fraxiparin, utrogestan 4-4, budu ted deset dní stresovat..

sistr
15. únor 2016

@axi44 moc pevné je nemám...sice spím cca 13 hodin denně po Utroši, ale jak vstanu, začne mi bylt blbě a začnu nervovat. Nevím proč ale pořád se bojím aby bylo vše ok. Každopádně držím palce!!!

nelluna
15. únor 2016

@tehulka1167 no ty hormony jsou někdy úplně zradné. K utrogestonu beru i estrimax....nejraději bych si udělala test, ale nechci vyšilovat 😉

pipi39
15. únor 2016

@axi44 tak to moc drzim palecky at to dobre dopadne. Pry je dobry mesic a melo by vse vychazet tak hlavu vzhuru. Ja jdu na ket v patek a uz nyni to neutika. Nkn porad neco

axi44
15. únor 2016

@pipi39 díky za podporu, určitě nám to vyjde 🙂

danda3
15. únor 2016

Ahoj holky, přidávám se k vám. V sobotu jsem byla na ET jedné blastocysty po prodloužené kultivaci. Beru utrogestan 2-2-2 a estroferm 1-1-1. Dnes mě bolí tak zvláštně břicho. Chvílemi jak před MS, pak mě zase píchá. Nevím jestli je to z těch hormonů nebo snad nějaké odeznívání hyperstimuláku... no je to děs, nervy a přede mnou dlouhá doba.. všem vám moc držím palce...ať se brzy všechny dočkáme toho hlavního.. 🙂

pavlina1976
15. únor 2016

@danda3 Držím moc pěsti! Jj je to hrozný období těch 14dní po ET 😠 . Přeji pevné nervy a ať na testíku najdeš // 😉

danda3
15. únor 2016

@pavlina1976 jeéé, moc děkuji. Je to naše druhé IVF, tak se modlím aby to dopadlo..

danda3
15. únor 2016

@pavlina1976 a jak jsi na tom ty? Před ET? po ET? nebo?

micinaaa
15. únor 2016

Ahoj holky,mě čeká krev teď ve středu,na jednu stranu jsem ráda,že těch 14 dní bude za mnou,na druhou stranu mám strach,že výsledek bude negativní.Všem co čekáte,nebo to zrovna teď nevyšlo držím pěsti,aby ten pozitivní výsledek přišel brzy

tehulka1167
15. únor 2016

@danda3 hihi Pavlinka je ve 26 týdnů 🙂

pavlina1976
15. únor 2016

@danda3 Jak psala tehulka, nám se povedlo na 6tý pokus 😉 . Tobě to určitě nehrozí, teď se to povede 😉 . Musíš věřit, není to snadná cesta, ale já jsem ukázka toho, že když to člověk nevzdá, tak se to prostě povede!

pavlina1976
15. únor 2016

@micinaaa Hodně štěstí! A zkoušela jsi testík? 😉 Já jsem nikdy nevydržela do krve 😉 . Moc přeju ať to ta je!!!!!!!

micinaaa
15. únor 2016

@pavlina1976 test jsem zkoušela,ale byl negativní..naděje ale umírá poslední 😉

pavlina1976
15. únor 2016

@micinaaa ☹ , ale jak říkáš do krve si těhotná, tak hezky ber léky! Já měla taky jen ducha 😉 . Moc držím pěsti!

micinaaa
15. únor 2016

@pavlina1976 Děkuji,kéž by to vyšlo,ale musím počítat i s tou horší variantou

princezna22
15. únor 2016

Ahoj holky.V sobotu jsem byla na ET náš 3.pokus - Gennet. Měla jsem srůsty v děloze - odstraněny v srpnu,mam sníž.funkci štít.žlázy a přítel líné spermie ☹ po odběru vždy maximalně 3 vajíčka - bude mi 39. No jsem doma a radši ležím a nervy pracují ☹ beru Utrogestan 2-0-2 a po něm mne bolí prsa a jsem pěkně nafouklá 🙂 to čekání je nejhorši

micinaaa
16. únor 2016

@pavlina1976 Ahojky,tak jsem začala špinit a spodek mě bolí jako před klasickými měsíčky 😢

micinaaa
16. únor 2016

@princezna22 Ahojky,tak držím pěsti,aby to vyšlo.To čekání je snad nejhorší,ale dočkáš se 😉

princezna22
16. únor 2016

@micinaaa teď mi volali z Gennetu,ještě včera tam byla krásná Morulka ale na dnešek se přestalo embryjko vyvíjet :'( takze kdyz ty dvé co mam v brisku nevydrží, nemam nic a vše musim podstoupip znova0:'(

princezna22
16. únor 2016

@micinaaa a špinění ješté neznamená nezdar 🙂 spousta holek špiní a pak jsou tam //

micinaaa
16. únor 2016

@princezna22 no bylo by to krásný,ale moc tomu nevěřim.Taky to bylo mé jediné vajíčko,takže pokud to teď nedopadne,jedu taky vše od začátku 😕

micinaaa
16. únor 2016

@princezna22 musíš tomu věřit a byt psychicky v klidu,lehce se to řekne,já vím..držím všechny pěsti co mám 😉

Strana