icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pipi39
1. únor 2016

@lynnuska ja jsem to konecne dostala vccera tak dnes zacinam s planem na ket. Prvni kon.ultr. az 12.2 .... jupi pohnuli jsme se..😃

lusk09
1. únor 2016

Ahoj holky mam dotaz, ve stredu jdu na krev po KET, za jak dlouho budu mit vysledky? Na pockani? Mate zkusenosti?

pipi39
1. únor 2016

@lusk09 ahoj no pokud pujdes dopoledne odpo ti zavolaji . Zalezi jak kde noo. Ale ten den to vis. Drzim moc palce. 😊

lucalm
2. únor 2016

@lynnuska tak super zprava 🙂
Srdicko jeste nebylo ju?

anita666
2. únor 2016

@lusk09 Já měla brzy odpoledne...držím palce 😉

lynnuska
2. únor 2016

@lucalm tak dnes jsem jela do CARu znovu. Začala jsem docela dost krvácet. Okamžitě mě paní doktorka vzala na UTZ. Mimísek tam je, krásně mu bije srdíčko a krvácím z hematomu vedle gestačního váčku. V pátek další kontrola, snad to bude ok.

lucalm
2. únor 2016

@lynnuska jasny, to se stane. Hlavne ze je miminko v poradku i se srdickem 🙂

paolapou
2. únor 2016

@lynnuska přesně tak to jsem měla i já, hlavně jen odpočívej 🙂 ! Musí se zapřáhnout celá rodina 🙂

axi44
3. únor 2016

Ahoj holky, chystám se na embryotransfer 15.2. z darovaného vajíčka jsem z toho na nervy jestli se to povede...... je tu někdo podobný?

pavlina1976
4. únor 2016

@axi44 Ahoj, já má darované 🙂. A povedlo se 🙂. Ale brala jsem k tomu metapyred, vyšla nám špatně NK buňky.....A se svýma jste to zkoušeli? Moc držím pěsti!

axi44
4. únor 2016

zkoušeli... několik IUI, pak 3 IVF a vajíčka žádný dobrý, tak ted čekám na dárkyni. Povedlo se to u vás na poprvé??

axi44
4. únor 2016

teda Pavli četla jsem tvůj blog, jsme na tom dost podobně i věkem 🙂 na darované jdu poprvé tak doufám že i naposledy, už na to nemám nervy koukat pod lupou jestli je tam druhý proužek a cenovka skoro stovka ...
moc ti gratuluju k Vojtíškovi a at ve zdraví rostete 🙂

pavlina1976
4. únor 2016

@axi44 To víš ty vajíčka to je věkem a já mám ještě endometriozu, takže ta jim taky neprospívá ☹. No já jsem ale přesvědčená, že hlavní důvod proč se to teď povedlo je také ta imunologie! Možná kdybychom si to imuno nechali udělat, tak se to povedlo dřív a s našima embryjkama....Možná, že taky ne no 😀 . To už se dnes nedozvíme....
Povedlo se nám to napoprvé, nechala jsem si dát dvě embryjka a chytl se naštěstí jen Vojtík 😀 .
My jsme si nechali dát darované embryjko celé, ne jen vajíčko.
A ty máš hotové imuno? Povede se to uvidíš 😀

axi44
5. únor 2016

No asi jsem stařena, všecko mám v pořádku jen mám leidenskou mutaci tak si ředím krev, vajíčka se nějak rozpadají.. tak ještě týden a budeme vědět kolik máme embryjek od dárkyně. Tak za tři týdny možná budu těhule 🙂

pavlina1976
5. únor 2016

@axi44 Takže si taky necháte dát darovaná embryjka? Nebo jen vajíčka a spermie budou manželovo? Moc přeju, aby se to povedlo také napoprvé!!!! Určitě budeš těhule 😀

axi44
5. únor 2016

na půl budou manželovo, díky za povzbuzení 🙂

pipi39
5. únor 2016

@axi44 kolik ti je?

pipi39
5. únor 2016

@axi44 ja se chystam take na ket kolem 15a vice. Presne datum nevim jeste,ale doufam ze z lvastniho ale to se dozvim az par dni. Moc vas obdivuji a drzim paleck aby to vsem vyslo. Bojim se ze take mi nakonec nic jineho nezbyde . Za dva mesice mi bude 40.

axi44
7. únor 2016

bylo mi 39, taky držím palečky 🙂

nelluna
7. únor 2016

Já jsem byla dneska na 1 IVF 😉 Měla jsem krásné embrio - prej krásnější mít už nemůžete mít🙂 tak jsem zvědavá :-/

pipi39
7. únor 2016

@nelluna tak to drz moc palecky at se poradne zavrta a jen roste to nej nej emrijko 🙂

nelluna
8. únor 2016

@pipi39 Jojo držíme 🙂 Bylo to naše jediné embrio co nám zůstalo :-/

pipi39
8. únor 2016

@nelluna je to urcite to prave o tom zadne😊. Tak odpocivat setrit se co da ....a hlavne pohodaaa at se mu u tebe libiii 😊. Chtela jsem poslat srdicko ale neumim to poradis ?

jana113
10. únor 2016

Ahoj holky,
ráda bych Vás poprosila o vyplnění dotazníku, pro snažilky o miminko.

Děkuji mnohokrát Jana

Odkaz na dotazník:
https://faktory-ovlivnujici-vyber-ce.vyplnto.cz/

hawky
Odpověď byla odstraněná
jana113
10. únor 2016

@hawky tak to mě moc mrzí, já to zkoušela a šlo mi to bez problémů. Ale i tak mockrát děkuji za ochotu.

misicka1988
10. únor 2016

@jana113 Taky mam s odeslanim problem, hazi me to zase zpatky.....

hawky
Odpověď byla odstraněná
pipi39
10. únor 2016

@jana113 zkusim zda me se zadari schvalne

pipi39
10. únor 2016

@jana113 tak me mizi ty tecky v druhe polovime ,juknete na to....

Strana