Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky mam dotaz, ve stredu jdu na krev po KET, za jak dlouho budu mit vysledky? Na pockani? Mate zkusenosti?
Ahoj holky, chystám se na embryotransfer 15.2. z darovaného vajíčka jsem z toho na nervy jestli se to povede...... je tu někdo podobný?
@axi44 Ahoj, já má darované 🙂. A povedlo se 🙂. Ale brala jsem k tomu metapyred, vyšla nám špatně NK buňky.....A se svýma jste to zkoušeli? Moc držím pěsti!
zkoušeli... několik IUI, pak 3 IVF a vajíčka žádný dobrý, tak ted čekám na dárkyni. Povedlo se to u vás na poprvé??
teda Pavli četla jsem tvůj blog, jsme na tom dost podobně i věkem 🙂 na darované jdu poprvé tak doufám že i naposledy, už na to nemám nervy koukat pod lupou jestli je tam druhý proužek a cenovka skoro stovka ...
moc ti gratuluju k Vojtíškovi a at ve zdraví rostete 🙂
@axi44 To víš ty vajíčka to je věkem a já mám ještě endometriozu, takže ta jim taky neprospívá ☹. No já jsem ale přesvědčená, že hlavní důvod proč se to teď povedlo je také ta imunologie! Možná kdybychom si to imuno nechali udělat, tak se to povedlo dřív a s našima embryjkama....Možná, že taky ne no 😀 . To už se dnes nedozvíme....
Povedlo se nám to napoprvé, nechala jsem si dát dvě embryjka a chytl se naštěstí jen Vojtík 😀 .
My jsme si nechali dát darované embryjko celé, ne jen vajíčko.
A ty máš hotové imuno? Povede se to uvidíš 😀
No asi jsem stařena, všecko mám v pořádku jen mám leidenskou mutaci tak si ředím krev, vajíčka se nějak rozpadají.. tak ještě týden a budeme vědět kolik máme embryjek od dárkyně. Tak za tři týdny možná budu těhule 🙂
@axi44 Takže si taky necháte dát darovaná embryjka? Nebo jen vajíčka a spermie budou manželovo? Moc přeju, aby se to povedlo také napoprvé!!!! Určitě budeš těhule 😀
na půl budou manželovo, díky za povzbuzení 🙂
bylo mi 39, taky držím palečky 🙂
Já jsem byla dneska na 1 IVF 😉 Měla jsem krásné embrio - prej krásnější mít už nemůžete mít🙂 tak jsem zvědavá :-/
Ahoj holky,
ráda bych Vás poprosila o vyplnění dotazníku, pro snažilky o miminko.
Děkuji mnohokrát Jana
Odkaz na dotazník:
https://faktory-ovlivnujici-vyber-ce.vyplnto.cz/
@jana113 Taky mam s odeslanim problem, hazi me to zase zpatky.....

@lynnuska ja jsem to konecne dostala vccera tak dnes zacinam s planem na ket. Prvni kon.ultr. az 12.2 .... jupi pohnuli jsme se..😃