Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martinaanet jsem teď mojemu objednala na otehotnet.cz takou sadu mají ji v akci- čaj, kotvicnik a fertilman tablety. Tak uvidíme
@martinaanet ne ne, Dr.Novotná
Ano kdyz jsou pomalé tak to nevadi, kdyz s defektem tak je to horší a přistupuje se spíše k dárci. My to štěstí nemeli. Azoospermie a podstoupil mesa tese a nic ☹ ... Tak jsem to nechala pul roku byt, je to hrozne zjištění .. Ale udelali jsme pro to vše. No a pak šetrný nástup otázky dárce ... Bylo mu jasné že bez dětí asi nervy držím být. V dotazníku : krevni skupina, oči, vlasy, váha, výška, typ postavy. Abyste některé měli přehled 🙂 musíte očíslovat pro vás nejdůležitější 1 az 6 a podle toho se jede, kdyz budete mít štěstí tak trefíte úplně vše jako my 🙂
@martinaanet a používá nějaké podpůrné preparáty? Nám strašně moc pomohl obyčejný selen zinek. Máme o 100%lepší spermiogram! A u nás to teda byla strašně moc psychika.
Holky a co sex po transferu? Se mnou na tohle téma v centru vůbec nemluvili 😅
No mě dělali už 4 IUI a bez vyšetření. My máme oligospermii, tak si myslím, že to není tak špatné, jak nám v caru tvrdili. Jsou i horší. A IUI nám provedli bez mrknutí oka. Ikdyž teď už jim nevěřím nic...
Tak už špiním... sice hněda krev ale je to tam☹
Vím, že to tak může být, ale... Začíná mě přepadat panika. Uvidíme😒
@1987katka
To je zajímavé,víte i rod.anamnézu?Hlavně že tato možnost je.
Je to super,že jste našli podle požadavků.-)
@katy1212
Aha,děkuji.Já chodím jinak k pí.Trhonové,je super,ale kvůli umělému opl.k Sochůrkovi
@vvercatkoo
Také jsem na to koukala,i na babu radnickou,ale zatím chci počkat,až po výsledcích na které se chceme zítra zeptat v caru a které chceme podstoupit-genetika,imuno.Bojím se,že by mohl být problém u mě-štítná žláza,beru jod,ale alespoň by jsme věděli co a jak
@veervit
Neboj,to bude dobré,hlavně že nekrvácíš.Bud v klidu.-)
@martinaanet já bábě věřím, ikdyž jsem nedostala příleźitost jí otestovat...
@jirikova
V Pronatalu říkali,že až týden po transferu,dřív ne.
Já jsem v této oblasti nějak totálně utlumená.Chlap na mě netlačí,chápe to.Pak se to zase zlepší,když vypustím všechny léky.
@veervit
Koupila jsem zinak,tak ještě přikoupím selen.
Díky moc za radu.-)
Hezky je nadopujem a budeme se kulatit i bez caru.-).-)

@martinaanet máme taky ten problém, ale oni jsou schopni vybrat tu nejlepší. Takže je blbost přemýšlet nad dárcem spermií