Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pozi no, jak to lidi vědí, tak je to na nic! My to nikomu neříkáme, ano vím že je strašný pořád poslouchat proč už nemáte rodinu, už na tom pracujete????... Teď jsem měla chřipku a lidi se zeptají, už zdravá-ano zdravá 😉 výhoda.. Pracuji. Já mám pohodovou práci - sedím většinu času u pc. Chci tu sledovat filmy, neb si myslím, že lidí moc nepříjde.. Třeba nebude! A když, tak manžel mi řekl jedinou pozitiví větu- uděláme si lepší 😉
@veervit ano,stát se to muže a z celého srdce bych vám to přála. Uprimne me to štve za vás .
@veervit no jo,když já jezdím v Domácí péči a mám svůj okruh lidí a když jim to neřeknu já,tak kolegyně,musela jsem řešit,kdy se co bude dělat apod.,takže to ví téměř všichni,ne-li opravdu všichni,takže jim budu muset natvrdo říct,že se prostě o tom nechci bavit.A my jsme si taky říkali,že budeme mít přinejhorším při dalším pokusu aspoň jednoho zdravýho kluka,doteď byli jen holky,no,odpoledne to chlapovi řeknu,ať ví,ale stejně bude říkat,že počkáme do krve.Kde pracuješ?
@tehulka1167 no jo,ale kolik těch případů je? A s blastou asi nikdo...Taky bych si to přála,ale na zázraky jsem přestala věřit když jsem našla dárky k Vánocům u mámy ve skříni 😉 Hlavně,že tobě to konečně dopadlo a my se holt budem těšit na příště,no...
Ach jo holky ☹ myslim, ze naprosto vsechny ted presne vime jak vam je a a jak se citite.. diky bohu za @tehulka1167 , ktere to vyslo a dava tak nadeji, ze to vyjde i nam!! Je mozna lepsi ted pocitat s tim, ze to nevyslo a v pondeli byt krasne prekvapene🙂 moc moc bych vam to prala! Kdyby to aspon nestalo takovy hrozny penize
@pozi teď musíme být silné! Já jsem teda nějak strašně v pohodě.. Až si říkám, že se mi to v mozku muselo šoupnout 😀 já ty řeky nenaplním.. Dělám v malém obchůdku. Nebudu se víc rozepisovat, neb nechci, aby se to nerozkřiklo... 😉 Tak, řekni, že se o tom nebudeš bavit a všem to dojde!
@panbaf jj,aspoň všichni víme,jak se kdo cítí,to je na tom super,člověk si má kde postěžovat a najde pochopení.Jsem ráda za @tehulka1167 i za @jirikova že se holkám zadařilo,aspoň člověk vidí,že to jde,jen nikdo nevíme kdy a ty prachy...to je síla,njn,tak zas až budou,tak zkusíme další a další...achjo,že člověk neměl nápad zařídit si vlastní car,když to tak vidím,už by ze mě byl min. miliardář na jachtě ve středozemí a kolem mě aspoň 5 mých dětí 🙂
@veervit no jo,já jsem zatím taky v pohodě,ale protože se musím držet kvůli prďolovi,ten za to nemůže a já si nemůžu sednout a brečet,nevěděl by,proč a akorát by z toho byl hin,že to je kvůli němu a nevím,jak moc by pochopil,že ne.. a právě si ještě říkám,že to asi tak mělo být,než na svět přivést další holčinu,která bude mít stejný problém jako já,takže to mě taky drží
@zuzanaxx mam naprosto vsechna vysetreni a jsem uplne v poradku takze to uzavreli s tim, ze to byla vzdycky proste smula a geneticky spatny embryo..proto jsme sli na ivf, ze 40 folikulu bylo 28 kvalitnich vajec, oplodneno metodou pisci, petidenni kultivaci prezilo 18, byly vysetreny pgd a vhodnych k prenosu myslim 8.. 2 pokusy a zadny nevysel.. za ty prachy co to stalo bychom fakt mohli do toho karibiku 🙂
@panbaf ty ale to je síla,to radši ty // nechci,než pak potratit,to musí být na psychiku dost síla,já mám pocit,že u mě se chytí,cítím se i jinak,aspoň teď,ale jen 6 dní a pak jak když utne a nic a hele,našla jsem ceník z mýho caru a cyklus se surogátním mateřstvím-to by asi mělo být ono 36000,-
Dobry den holky mam dotaz jsem 9 dni po transferu kdys jsem byla 6 dni po delala jsem si digitalni test ale ten byl negativni boli me prsa a trochu brisko mysli te ze Bych se mohla chytit mam si udelat znowu test dnes? ? Jake jsou priznaky tetu? ? Mame jedno embrijko dekuji za rady Monnika
@pozi Pavlínka co sem nedávno dávala fotku mimca ta mela dušička AZ desátý den....🙂
@tehulka1167 no jo,ale měla tam toho dušíka a já jsem dnes 10.den ☹
@monicka0038 to mě bolí prsa i břicho taky a mám test negativní 10.den,udělejj si test,jinak za to můžou třeba jen hormony 😉
@tehulka1167 jake jsou priznaky prosim
@pozi
Takze to zname ze je po vsem?
@pozi dekuju, jen nevim kolik se pak plati te nahradni matce a jak je to po porodu-co kdyz se ho nevzda?
Kdyz jsem potratila ze zacatku tehu tak to bolelo, ale dalo se to..potraty, kdyz bylo srdicko uz hodne bolely, ale nejhorsi byl v 15tt, kdy uz jsem za sebou mela prvni velkej utz, vedela na 90% pohlavi.. taky jsem mela cerny myslenky at se se mnou manzel rozvede a najde si jinou, ale jsem optimista a ja tehu proste budu a basta! Ikdybychom meli jist slamu tak to budu zkouset dokud to pujde 🙂
@pozi ale stejne se ještě muže vyklubal 🙂
@monicka0038 no to je těžký. Někdo muže mit příznaky a někdo ne. Já mám obři únavu, prst jiný. Plnější a bolet. Zácpa. .nevolnost. tu nemám, ale pořád .
@panbaf Ježíši. A co se stalo v 15 tt? Nemáš problém v imunu či hematologii? Když potra.?

@pozi ale co když se to na testu ukáže až 12.den? Vím že si tady třeba děláme plané naděje, ale co když...