icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

martinek14
26. kvě 2016

Mozna by mi neco pichli

tehulka1167
26. kvě 2016

@martinek14 tak si sjed někam. Nebo už je to lepší ?

martinek14
26. kvě 2016

@tehulka1167 neni je to docela hodne

panbaf
26. kvě 2016

@tehulka1167 prestalo bit srdicko..poslali na histologii a nic nenasli. Mam fakt vsechna vysetreni co jsou -uz po druhym potratu jsme byli na genetice, po dalsich reprodukcni imuno, hematol, hormonalni profil atd.. a nic..zdrava a nikdo nevi proc se to deje

tehulka1167
26. kvě 2016

@martinek14 tak upaluj na gyndu

tehulka1167
26. kvě 2016

@panbaf Ježíši :(

vvercatkoo
26. kvě 2016

@panbaf to mě mrzí ☹

klarka011
26. kvě 2016

Tak jsem byla v Caru a prý že mám mimodelni těhotenství nebo jsem už potratila ...na normální těhotenství je tam jen hrozně malá pravděpodobnost na ultrazvuku není nic vidět takže všechno je všechno v pr....;( v pondělí jedu zas na krev ale už nevěřím...(

martinek14
26. kvě 2016

@klarka011 To je mi moc lito

martinek14
26. kvě 2016

@martinek14 Ale nadeje umira posledni

martinek14
26. kvě 2016

@klarka011 ale nadeje umira posledni

pozi
26. kvě 2016

@panbaf tak to je divný,že se to tak děje,člověk by chtěl vědět proč,aby věděl,s čím má bojovat ☹

pozi
26. kvě 2016

tak jsem to chlapovi řekla,že jsem dělala testík a je negativní,tak se rozčílil,že je určitě test vadný a že mám testovat až v pondělí,tak ať neblázním a vydržím do pondělí,no horko těžko to chápe,chjo,oni jsou se vším hned hotoví,prostě řekl a když to nevyjde,tak nám není přáno mít druhý.No ale já to vymyslela,necháme z 3-denních odebrat na PGD,necháme je všechny zamrazit a počkáme si měsíc na výsledky,nebudeme nechávat do 5.dne,musím něco změnit v tom postupu 😖

veervit
26. kvě 2016

Tak jsem to teď dostala...

pozi
26. kvě 2016

@veervit jako fakt úplně naplno?Myslela jsem,že máš termín až v pondělí?Já ani ještě nešpiním,bolesti jak včera nejsou,zas mě tlačí spodek jak první dny,tak nevím,co z toho bude.Jak to vzal chlap?

martinaanet
26. kvě 2016

@klarka011
@panbaf
To je mi moc líto,holky,co se to sakra děje?

tehulka1167
26. kvě 2016

@martinaanet taky si to říkám ☹

martinaanet
26. kvě 2016

@panbaf
Ptala jsi se,jak je to s tou náhradní matkou.Nedávno jsem se na to koukala na netu.
U nás to nefunguje,matka je ta,která dítě porodí,ale jen v několika státech to funguje.Byl tam Nový Zeland a myslím,že nejblíž bylo tuším Madarsko.

pozi
26. kvě 2016

@martinaanet já si taky myslím,že to u nás nefunguje,že to není povolený

martinaanet
26. kvě 2016

@tehulka1167
Ted je to samý bílý test nebo vysloveně katastrofy.
Těhulky držte se a opatrujte.-)

tehulka1167
26. kvě 2016

@martinaanet IVF zlín dělá program s náhradní matkou,mají svoji databazi.

zuzanaxx
26. kvě 2016

Takže těhu je jen @tehulka1167 ? Nějak se nám nedaří...😢

veervit
26. kvě 2016

@pozi no je to hodně hnede a trochu tmavě vinove krve.. mam to jako jen na papíře, ale to uz je hodně. No nevím proc jsem to zase dostala tak brzy.. Chlap je z toho úplně v hajzlu. Hned začal zase polykat léky..

martinaanet
26. kvě 2016

@pozi
ono to má i přesný název,ale ten si nepamatuju.
Každou chvíli šmejdím po bylinkách atd,tak jsem zkusila i náhradní matku pro zajímavost.
Už jsem se objed.do caru na konzultaci,chci ta 2 vyšetření imuno a genetiku,asi se jim do toho nebude chtít.Na stránkách mají,jak dělají kompletní diagnostiku,tak jim to kdyžtak připomenu.Co se dělá dřív?Genetika nebo imuno?

pozi
26. kvě 2016

@martinaanet ale našla jsem to v ceníku caru,to je zajímavý 😲

pozi
26. kvě 2016

@martinaanet genetiku jsme museli mít ještě před 1.IVF oba a na imuno mě poslali jinam,na specializovanou,brali krev jen mě,ale v caru mi napsali případně i partnera na žádanku,tam potom chlap odevzdává sperma,u nás to nebyla podmínka,tak jsem byla jen já,protože mě objednali zas jen do Prahy nebo do Plzně a od nás je to kus

martinaanet
26. kvě 2016

@tehulka1167
Tak to čučím.Že bych četla nějaký starý info,tak to se omlovám,za mylné info

veervit
26. kvě 2016

@martinaanet funguje to u nas! Už delší dobu! Je dobře, ze něco takového existuje!

martinaanet
26. kvě 2016

@pozi
schválně na to ještě kouknu,jestli to najdu.
Promin za mylné info

pozi
26. kvě 2016

no nějak se teď nedaří ☹ nějaké blbé období, @těhulka1167 to ještě stihla,to je dobře,tak snad ještě ty čekatelky co jsou čerstvě nebo ta moje // překvapivě 14.den 🙂

Strana