icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pozi
26. kvě 2016

@veervit no tak to je nějak brzo... jaké bere prášky?

pozi
26. kvě 2016

tak já taky myslela,že to u nás nejště nefunguje s tou náhradní matkou,že kvůli tomu jezdí do zahraničí,no já jsem zaspala,ale jak jsem to nepotřebovala,tak jsem za chytřejší a v ceníku car jsem to našla,proto jsem to panbaf psala

martinaanet
26. kvě 2016

Holky máte pravdu s tou náhradní matkou.To nevím,kde já jsem vyhrabala článek,jak to funguje jen v cizině a ted jsem si našla,že už to funguje a takto se narodilo několik desítek dětí a další jsou v pořadí.
OPRAVDU SE MOC OMLOUVÁM A JAKO NA POTVORU TEN MŮJ PŮVODNÍ ČLÁNEK NEMŮŽU NAJÍT.

panbaf
26. kvě 2016

@martinaanet dekuju! Zatim to nezvazuju, jen me to napadlo jako mozne reseni, kdyz jsem cetla, ze to holkam nevyslo. Z kazdeho neuspechu kazde tady z vas jsem totiz smutna a nejak nevim kde berou ty centra tu uspesnost min 50%. Myslela jsem si totiz, ze kdyz moje potraty podle doktoru zpusobuji pravdepodobne spatna embrya tak kdyz pujdu na ivf a necham je vysetrit tak to prece musi vyjit a ono prd.. jestli to i v te repromede nevyjde tak nevim ☺
Holky, jaky vase centra uvadi % uspesnosti? Mohly bychom tu udelat nejakou vlastni statistiku kde se komu zadarilo na kolikaty pokus ☺

veervit
26. kvě 2016

@pozi manžel selen zinek. No přišlo, vůbec nevím proč☹ Jsem nějaka divná. Jestli je to po tom ivf, že jsem rozhašená. Nevím.

blanch2014
26. kvě 2016

@pozi no jak to tady holky čtu tak jsem s nervma v prdeli, 2 den po KET.....

pozi
26. kvě 2016

@panbaf no mě říkali IVF tak 40% úspěch,s dárcovskými vajíčky 60%,taky mi přijde divný,když to způsobují dle nich špatná embrijka tak jakto že jsou dle PGD zdravá?Vy jste měnili car?

pozi
26. kvě 2016

@blanch2014 no tak ty to zase rozjedeš,neboj,hlavně buď v klidu a pohodě 😉

pozi
26. kvě 2016

@veervit je to zodpovědný chlap,tak třeba to nic neznamená,ještě můžou být //,já když jsem 8.den neměla nic,tka jste mě uklidňovali,že ještě nee

tehulka1167
26. kvě 2016
veervit
26. kvě 2016

@pozi už jsem to jednou měla. Ale minule to byla jasna krev, ted je to divné. Ale toto ne, to se nepovedlo.. vím, že jsme ti řekli, že to bude ok, ale ty tam nemáš krev.. A ten tvuj chlap to rozdycha neboj, do třetice všeho dobrého! Ale ještě u tebe není po všem😉

martinaanet
26. kvě 2016

@panbaf
Těm statistikám moc nevěřím.My máme prý embryjka krásná a stejně se nechtějí uhnízdit a jsem zdravá.
Také nevím,co budeme dělat dál,když se na vyšetřeních nic neukáže.Už je mi 32 a toho času a peněz také není na zbyt.
Musíme věřit,že ted už to snad výjde.-)

tehulka1167
26. kvě 2016

@veervit
@panbaf
@martinaanet
@pozi Holky kolik transerů máze za sebou?

veervit
26. kvě 2016

@tehulka1167 2ivf, 3prenosy.

tehulka1167
26. kvě 2016

@veervit nebojte se,vyjde to chce to čas 🙂 Já pátý pokus až 🙂 první transer bylo biochemický.

pozi
26. kvě 2016

@tehulka1167 2 ET,1xKET

pozi
26. kvě 2016

no a nám taky vždycky vychvalují embrijka,jak jsou kráásní,a stejně nic,ale jednou to vyjde,musí,jak píše @tehulka1167

pozi
26. kvě 2016

@veervit no tak vidíš,většinou hnědý výtok není špatný

veervit
26. kvě 2016

@tehulka1167 ja myslela, že teprve 1.??? Tak už toho máš taky požehnaně za sebou

tehulka1167
26. kvě 2016

@veervit jo to mam. Moc dobře vím jaky to všechno je. Ale Já bych se nevzdala i kdybyCh musela na nevím kolik transferu 🙂

zuzanaxx
26. kvě 2016

Koukáte na Máte slovo? Právě řeší CARy a darování vajíček a spermí...zajímavé...😆

panbaf
26. kvě 2016

@tehulka1167 2 kety.. ty vsechny potraty bylo z prirozeneho tehu
@pozi jojo chci zmenit car a zkusit repromedu Brno, kde to hodne lidem z okoli vyslo ☺
Holky nekoukaly jste ted na ct1 na mate slovo? Dohadovali se tam o umel.oplodneni.. videla jsem az konec, ale tak me ti blbci nastvali..oni vubec netusi co to je nemoct normalne otehotnet nebo s vlastnima spermiema nebo vajickama.. tlak mam snad 220/180 😠

zuzanaxx
27. kvě 2016

@panbaf já ti viděla celé a měla jsem chuť některé posla do p....názory typu, že ivf není přirozené a všechno se dá léčit přirodou a slovem božím, byly naprosto "úžasné"😊

anette30
27. kvě 2016

@zuzanaxx Coo 😁 no ještě,ze jsem to neviděla 😁

tehulka1167
27. kvě 2016

holky ted jsem si to pustila na pc 😠 😠 😠 😠

lenejewel89
27. kvě 2016

Holky s tou nahradni matkou to u nas funguje, ale neni to legalni. Me v centru rekli, ze si mam najit nahradni matku, pak s ni prijit do centra a oni ji vysetri a transferuji ji nase embryjko. Ale s tim, ze ji zaplatim a to nejsou male castky, pohybuji se klidne i do pul milionu... Takze se to u nas v CR normalne dela, ale neni to legalni. Musis s tou nahradni matkou taky zajit k pravnikovi ohledne smlouvy, ze jak matka dite porodi, tak zanika jeji pravo na nej a v rodnem liste bude uveden otec i matka ditete, kteri ji zaplatili. No je to neco jako. Ja si nedokazu predstavit, ze by mi odnosila dite nejaka jina zena. Mozna jeste v rodine treba nekdo, to ano. Ale bohuzel nemam nikoho v rodine, kdo by to byl schopen udelat.

tehulka1167
27. kvě 2016

holky ta bába v tom publiku,já bych jí dala přes hubu to jsou sračky!!!!!

tehulka1167
27. kvě 2016

@lenejewel89 iv zlin to děla a má to tam rozepsaný jak to unguje i po právní stránce.

lenejewel89
27. kvě 2016

@tehulka1167 Ja nastesti nakonec jeste nejake sance mam, takze o nahradni matce neuvazuji...Mam problemy s nizkou sliznici, tak uvidime, jak to pujde a kdy se konecne dockam sveho transferu...

zuzanaxx
27. kvě 2016

@tehulka1167 myslíš tu "sociální inženýrství"? 😉

Strana