icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
27. kvě 2016

@lenejewel89 nepsala jsi v nějaké diskuzi o zkušenosti s MACS?

tehulka1167
27. kvě 2016

@zuzanaxx jo pinda jedna. To snad není,ani možný!!! A ten kněz to je taky síla!

anette30
27. kvě 2016

Holky, vy budete mít svoje děti. Žádné myšlenky na náhradní mateřství, dokud nevyzkoušíte vše, co jen jde. K nám do práce přišla paní, které byla po 9 IVF a přišla se SVÝM miminkem pod srdcem. Smekám před takovými ženami, protože jsou to silné ženy. A přes ty všechny pády, co zažila, se zvedla a má ted svoje krásné miminko.

anette30
27. kvě 2016

@tehulka1167 mám se na to taky podívat, nebo se rozčílím? A kde to vůbec najdu?

tehulka1167
27. kvě 2016

@anette30 to se teda rozčílíš,to se vsad 😠

martinaanet
27. kvě 2016

@anette30
Tak to je neuvěřitelné,to bylo spoustu let snažení.
Obdivuji tu vůli a trpělivoet,já bych to nedala.

martinaanet
27. kvě 2016

@tehulka1167
2 ket,et jsem neměla kvůli hyperstim.syndromu

anette30
27. kvě 2016

Já jsem ted přešla do jiného centra a tam mi řekli, že v tom starém centrum mě snad chtěli zabít.

lenejewel89
27. kvě 2016

@anette30 Coze? Nechces mi napsat do soukrome zpravy, kde jsi byla a kde jsi ted...jen tak pro info...

anette30
27. kvě 2016

@lenejewel89 Vím, že ty rozhodně do toho centra nechodíš, takže bud klidná 🙂 V novém centrum mi řekli, abych tu kapitolu uzavřela a šla dál.

veervit
27. kvě 2016

@tehulka1167 kolika ivf jsi prošla? Měli jste nějaké mrazáčky?

tehulka1167
27. kvě 2016

@veervit 1 IVF Odebráno 1O oocytů z toho sedm zralých a oplodněných. Do páteho dne kultivace vydrželo 5,všechno krásný blastocysty. 2 IVF Taky 10 odebráno,zralých 7 oplodněno 6,do patého dne kultivace vydrželo 5 embryí. Nyní jsem je nechala zamrazit po jednom.

veervit
27. kvě 2016

@tehulka1167 no ty jo a vy jste oba v pořádku? Nebo v čem je zádrhel?? Stejně je to zajímavé, vše krásně vyvinuté a nechytí se mrchy jedny!!

tehulka1167
27. kvě 2016

@veervit já nemám vejcovody.

veervit
27. kvě 2016

@tehulka1167 hm, takže přirozeně to nepůjde..

tehulka1167
27. kvě 2016

@veervit a tenhle transfer jsem šla 7 den po podání Pregnylu. Ostatní transery to bylo 5 a 6 den....on i jeden den může hrát velkou roli na úspěch.

nknee
27. kvě 2016

Ahoj holky, potřebovala bych od vás radu.
Včera jsem byla na kontrole a KET se odkládá kvůli nízké sliznici (měla jsem jen 6,6). A dostala jsem naplasti...máte vyzkoušené něco, čím bych mohla tu sliznici nahnat teď do dalšího KETu?
Už jsem z toho na nervy..jsem na nemocenské, protože jsem uč. a můj odběr stál taky za to!! Měla jsem 40 vajíček ( takže skoro hypertenze).
Holky děkuju vám, že jste!!! Dodavate mi trochu sily! 🙂

tehulka1167
27. kvě 2016

@nknee Od prvního dne cyklu až do ovulace pij kontryhel a každý den si dej červený víno 🙂

nknee
27. kvě 2016

Takže i přes menstruaci? A červený víno miluju, ale měla jsem strach že alkohol je spatnej...a co kafe, můžu pít nebo raději vynechat?

tehulka1167
27. kvě 2016

@nknee když kafe a celkově všechno se nepřehání tak je to ok. Jo od prvního dne menses to pij. Kontrahel ráno a večer. Jen do ovulace!

nknee
27. kvě 2016

@tehulka1167 ok. Tak děkuji moc za radu! Už mě to čekání unavuje ☹ ale tady vidím, že nejsem sama!
Děkuju že pises a přeji ti hodně štěstí! 🙂

tehulka1167
27. kvě 2016

@nknee děkuju tobě taky a počkat si se vyplatí 😉

zuzanaxx
27. kvě 2016

@tehulka1167 souhlasím, přidala bych maliník, ale jen do ovu.

tehulka1167
27. kvě 2016

@zuzanaxx ten jsem nikdy nepila,ale slyšela jsem na něj samá pozitiva 🙂

zuzanaxx
27. kvě 2016

@tehulka1167 způsobuje stahy sliznice, tak proto jen do ovu.

tehulka1167
27. kvě 2016

@zuzanaxx ano já vím.

veervit
27. kvě 2016

Holky, podstoupili jste nějakým vyšetřením endometriozy? Mě řekli, že je to zbytečné. Tak jestli to doktor pozná z těch ultrazvuků, nebo z krve, že je toto ok?? Já sama na laparoskopii nechtěla jít, neb by to pro nás nic neznamenalo, neb přirozeně nám to nikdy nepůjde..

pavlina1976
27. kvě 2016

@veervit Pozná se to jen při laparoskopii a rovnou to vyčistí ty ložiska. Mám endošku a taky se k tomu většinou váže zvýšené NK buňky, to se zjistí na imunologii. Teď naposled jsem brala metypred a povedlo se 🙂. Pan doktorka na imunologii mi to vysvětlovala a je to logické, neb zvýšené NK buňky bojují proti zánětu a tím se zbaví zahnízděného embryjka, protože endoška je zánět ☹. A do té doby i když to v carech věděli, že mám endošku, tak to nikdo neřešil, pořád dokola by dělali ET a KET ☹. Tohle se musíš vydupat sama, oni ti to nenabídnou, bohužel....

zuzanaxx
27. kvě 2016

@veervit mi to udělat nechtěli a ani imuno...měním car...

veervit
27. kvě 2016

@pavlina1976 hm, děkuji. Tak do toho půjdu. Mylsela jsem si, že se tomu vyhnu a ono ne. A takže ti to odstranili a nasadili léky na imunitu a pak se teda zadařilo.. No já ty NK buňky mám zvýšené prý maličko, tak je možné, že to tam je..

Strana