Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
tak já taky myslela,že to u nás nejště nefunguje s tou náhradní matkou,že kvůli tomu jezdí do zahraničí,no já jsem zaspala,ale jak jsem to nepotřebovala,tak jsem za chytřejší a v ceníku car jsem to našla,proto jsem to panbaf psala
Holky máte pravdu s tou náhradní matkou.To nevím,kde já jsem vyhrabala článek,jak to funguje jen v cizině a ted jsem si našla,že už to funguje a takto se narodilo několik desítek dětí a další jsou v pořadí.
OPRAVDU SE MOC OMLOUVÁM A JAKO NA POTVORU TEN MŮJ PŮVODNÍ ČLÁNEK NEMŮŽU NAJÍT.
@martinaanet dekuju! Zatim to nezvazuju, jen me to napadlo jako mozne reseni, kdyz jsem cetla, ze to holkam nevyslo. Z kazdeho neuspechu kazde tady z vas jsem totiz smutna a nejak nevim kde berou ty centra tu uspesnost min 50%. Myslela jsem si totiz, ze kdyz moje potraty podle doktoru zpusobuji pravdepodobne spatna embrya tak kdyz pujdu na ivf a necham je vysetrit tak to prece musi vyjit a ono prd.. jestli to i v te repromede nevyjde tak nevim ☺
Holky, jaky vase centra uvadi % uspesnosti? Mohly bychom tu udelat nejakou vlastni statistiku kde se komu zadarilo na kolikaty pokus ☺
@pozi no jak to tady holky čtu tak jsem s nervma v prdeli, 2 den po KET.....
@blanch2014 no tak ty to zase rozjedeš,neboj,hlavně buď v klidu a pohodě 😉
@martinaanet http://www.ivf-zlin.cz/24903-surogatni-materstvi tady je to náhradní mateřství
@panbaf
Těm statistikám moc nevěřím.My máme prý embryjka krásná a stejně se nechtějí uhnízdit a jsem zdravá.
Také nevím,co budeme dělat dál,když se na vyšetřeních nic neukáže.Už je mi 32 a toho času a peněz také není na zbyt.
Musíme věřit,že ted už to snad výjde.-)
@veervit
@panbaf
@martinaanet
@pozi Holky kolik transerů máze za sebou?
@tehulka1167 2ivf, 3prenosy.
@veervit nebojte se,vyjde to chce to čas 🙂 Já pátý pokus až 🙂 první transer bylo biochemický.
@tehulka1167 2 ET,1xKET
no a nám taky vždycky vychvalují embrijka,jak jsou kráásní,a stejně nic,ale jednou to vyjde,musí,jak píše @tehulka1167
@tehulka1167 ja myslela, že teprve 1.??? Tak už toho máš taky požehnaně za sebou
@veervit jo to mam. Moc dobře vím jaky to všechno je. Ale Já bych se nevzdala i kdybyCh musela na nevím kolik transferu 🙂
Koukáte na Máte slovo? Právě řeší CARy a darování vajíček a spermí...zajímavé...😆
@tehulka1167 2 kety.. ty vsechny potraty bylo z prirozeneho tehu
@pozi jojo chci zmenit car a zkusit repromedu Brno, kde to hodne lidem z okoli vyslo ☺
Holky nekoukaly jste ted na ct1 na mate slovo? Dohadovali se tam o umel.oplodneni.. videla jsem az konec, ale tak me ti blbci nastvali..oni vubec netusi co to je nemoct normalne otehotnet nebo s vlastnima spermiema nebo vajickama.. tlak mam snad 220/180 😠
holky ted jsem si to pustila na pc 😠 😠 😠 😠
Holky s tou nahradni matkou to u nas funguje, ale neni to legalni. Me v centru rekli, ze si mam najit nahradni matku, pak s ni prijit do centra a oni ji vysetri a transferuji ji nase embryjko. Ale s tim, ze ji zaplatim a to nejsou male castky, pohybuji se klidne i do pul milionu... Takze se to u nas v CR normalne dela, ale neni to legalni. Musis s tou nahradni matkou taky zajit k pravnikovi ohledne smlouvy, ze jak matka dite porodi, tak zanika jeji pravo na nej a v rodnem liste bude uveden otec i matka ditete, kteri ji zaplatili. No je to neco jako. Ja si nedokazu predstavit, ze by mi odnosila dite nejaka jina zena. Mozna jeste v rodine treba nekdo, to ano. Ale bohuzel nemam nikoho v rodine, kdo by to byl schopen udelat.
holky ta bába v tom publiku,já bych jí dala přes hubu to jsou sračky!!!!!
@lenejewel89 iv zlin to děla a má to tam rozepsaný jak to unguje i po právní stránce.
@tehulka1167 Ja nastesti nakonec jeste nejake sance mam, takze o nahradni matce neuvazuji...Mam problemy s nizkou sliznici, tak uvidime, jak to pujde a kdy se konecne dockam sveho transferu...
@tehulka1167 myslíš tu "sociální inženýrství"? 😉

@veervit no tak to je nějak brzo... jaké bere prášky?