icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
27. kvě 2016

@veervit já když jsem měla před pár lety endometriozu tak jsem měla čím dál dělší cykly třeba jsem krvácela 10 dní i víve a hodně masivně. Cykly se zkracovaly trvaly dlouho a tak to šlo dokola...takhle se mi to projevovalo..malá nápověda pokud máš divný cykly třeba jako já měla..

veervit
27. kvě 2016

@tehulka1167 děkuji, já mám cykly jako hodinky, když mě zrovna nepošaší nějakými hormonami. Ale malinko mě děsí, že když je ms, tak mám dost kusy, (ale to si myslím je normální), při pohl.styku sem tam bolest a někdy i krev, ale to mi bylo řečený i mým gynekologem, že já mám pokles hormonů, je to strašně znát i na pleti.. S tím se prý nic nedá.. Tak nevím 😒

martinaanet
27. kvě 2016

@zuzanaxx
Prosím tě,jak odůvodnují to,že nechtějí udělat imuno?Já bych ted totiž chtěla imuno i genetiku.Děkuji

zuzanaxx
27. kvě 2016

@martinaanet že prý to ani po prvním nevydařeném ivf není potřeba...při tom jsem měla biochemické těhu...

tehulka1167
27. kvě 2016

@zuzanaxx Já jsem s tím taky bojovala. Takže jsem si poraadila po svým a obešla je a zařídila si imuno sama.

zuzanaxx
27. kvě 2016

@tehulka1167 tak je to se vším, je to neskutečný byznys...dokoukala jsi tu debatu?

tehulka1167
27. kvě 2016

@zuzanaxx joo dokoukala a pak jsem šla vzteky sekat 😠

jirikova
27. kvě 2016

Holky tak hCG potvrzeno z krve, dnes 12. den po ET-216. Za 14 dní kontrola a třeba už něco uvidíme. 🙂

zuzanaxx
27. kvě 2016

@jirikova super, gratuluji!

veervit
27. kvě 2016

@jirikova moc gratuluji!!!

tehulka1167
27. kvě 2016

@jirikova super 😉

vvercatkoo
27. kvě 2016

@jirikova gratulují 🙂

vvercatkoo
27. kvě 2016

Tak ve středu punkce. Mám 7 folikulu. V pondělí píchám dvojitou dávku pregnylu

pozi
27. kvě 2016

@jirikova no super,tak se mi to líbí,gratulace 🙂

pozi
27. kvě 2016

holky,ta bába v tý debatě mě absolutně odrovnala,včetně všech,dokonce mě štvala i ta doktorka,jak nedala žádný argument,no já bych se tam do nich pustila,chlapi blbci všichni...A pan Babiš majitel několika car zdražuje nativní cyklus...bych se po....

pozi
27. kvě 2016

@vvercatkoo kolikátý pokus?Držím moc pěstičky,ať už to vyjde,kurňa aspoň zas někomu 😉

sisul_ka
27. kvě 2016

@jirikova no supeeer, teskam sa 🙂

vvercatkoo
27. kvě 2016

@pozi 5 IVF, děkuji

cartago15
27. kvě 2016

Kde kupujete Čaj báby radnické holky na netu? Děkuju moc

vvercatkoo
27. kvě 2016

@cartago15 já ho objednávala na otehotnet.cz a objednala jsem si tam i čaj na podporu IVF

cartago15
27. kvě 2016

@vvercatkoo děkuju moc

zuzanaxx
27. kvě 2016

Holky, nechala jsem si nechat udělat výpis z pojištovny a neměla jsem to dělat. Jen za první ze strany CARu zmršené IVF 130000 i i s naším doplatkem a to ještě chlapovi nepřišel jeho výpis za PDG!

zuzanaxx
27. kvě 2016

@cartago15 já jsem si ho nechala namíchat v bylinkářství, ale je toho fakt hodně http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/bylink...

verunkadar
27. kvě 2016

@vvercatkoo Teď čtu příspěveky, já jdu na punkci v pondělí, ale budu píchat Ovitrelle zítra. Na punkci jdu 12. Den cyklu. Dnes mi tam našli 6-8 folikulů , říkám si, ještě aby tam byla dobrá vajíčka.

itworks
27. kvě 2016

@zuzanaxx ahoj ty už mas teda pifku na gyncentrum.Proc myslis zmrsene,kdyz si přece po něm otěhotněla ne? To že bylo biochemicke, to přece nikdo neovlivní. Přeji ti aby si byla spokojená v te Olomouci, jsem zvědavá,jestli to bude " taková" změna.

martinaanet
27. kvě 2016

@jirikova
To je úžasné.-)Gratuluji
Moc ti to přeji.Hlavně bud na sebe opatrná.
Další dobrá zpráva už byla na času po těch hrůzách,co holky psaly.

martinaanet
27. kvě 2016

@tehulka1167
Prosím tě,když tě tedy v caru neposlali na imunu,objednala jsi se sama někde v praze?Šlo by to i s genetikkou nebo to dělají jen v carech?
Děkuji

xyrina
27. kvě 2016

@jirikova Gratuluju Ti. 🙂

tehulka1167
27. kvě 2016

@martinaanet podívej se na web Imunie v Praze. Berou i bez žádanky,mají to tam napsaný..genetiku ti jen tak nikdo neudělaá. A my ji nepotřebovali.

jirikova
27. kvě 2016

Moc Vám všem holky děkuji, moc si toho vážím! Jsem teprve na první metě těžkého boje, ale moc Vám všem přeju, ať je ten Váš boj taky úspěšný.. 😵 Dál Vaši cestu sleduju..

Strana