Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@klarka011 to mě mrzí, mám tohle čerstvě za sebou :(
Tak holky mam vsechno negativni I krew 😢😢😢 pujdeme na podruhy 😢😢
@tehulka1167 ty se máš 🙂 doufám, že už se taky dočkám
Moc všem děkuji..... nechapu co se děje furt čtu jen špatně zprávy mělo by se to už zlomit a být všichni tehulky......
Holky stalo see vam nekomu ze jste se nechytli na poprve jsem hodne zklamana😢😢😢
@monicka0038 to mě mrzí, ale neztracej naději. Já mám před sebou pátý a už se moooc těším 🙂
@vvercatkoo neboj se ,dočkáš se 🙂 je to jen otázka času 🙂
@vvercatkoo dekuji ale moc me to mrzi
@monicka0038
Já jsem po 2 ketu a bílo na testu,tak jsem akorát vysadila léky a v červenci jdeme do 3 ketu.
Nebud smutná,někomu to výjde hned,ale my si počkáme a pak budem také těhulky.-)
@martinaanet tak jsme na tom stejně ☹ Ale nedáme se!!!! A nějaké vyšetření budeš ještě podstupovat??
@martinaanet Dekuji ti za podporu moc ja tez dnes jsem vysadila leky snad se nam zadari mrzi me to😢
@martinaanet Já to blbě pochopila, ty máš 1.ivf??
@vvercatkoo Tak dnes nic moc. Mam pět vajíček a zítra mám volat, jak to s nimi vypadá. Ale já to, že mám hodně nízké AMH, tak je to prý velký úspěch. Ale mám nervy, zda se oplodní a přežijí☹
@verunkadar Držím palce!
@verunkadar bud vděčná i za těch pět 🙂
@tehulka1167 Jsem za ně moc vděčná, ale budu více vděčná, až některé se z nich oplodní a přežije mi.
@verunkadar tak to je super a věřím, že mezi něma ten bojovník bude 😉 zítra děj vědět kolik se jich oplodnilo. Mě to čeká ve středu
@markatka Děkuji. Tohle je tak náročná situace pro ženu☹ a občas to nikdo nechápe.
@verunkadar Je to pro nás pěkný záhul, nejhorší je se snažit být v klidu, když jsme před každým zákrokem na pokraji sil.. Aspoň já to tak mám..
Ještě mám otázku, přemýšlím o vložení vajíček, pokud mi zítra nějaké přežijí, tak mám jít již na zavedení ve čtvrtek. A již zítra budou popřípadne chtít vědět, kolik vajíček budu chtít vložit. Já si stojim za tím, že bych si nechala vložit dvě, zvyšuje se tím šance, že aspoň jedno se uchytí. Jak to máte vy? Vím, že přijdu o 4 pokus IVF hrazeny pojišťovnou, ale já stejně na 4.pokus nemám finance.
Tak jsem narazila na tuhle diskuzy🙂 muzu se k vam pridatnebo uz to tu mate mezi sebou zajete? Dnes jsem mela ET 5denni blastocysty...je to me 2IVF.z prvniho mam syna(2,5) 🙂
@verunkadar taky půjdu do dvou pokud budou.
@adelinkkaa tak to ti gratulují a přeji ať to vyjde
holky,tady je to jedna špatná zpráva za druhou,to mě mrzí,chtěla bych tady víc pozitivních zpráv,já taky žádnou hitparádu nemám,test negativní,zítra nechám ukončit neschopenku,do konce týdne si vyberu ještě dovolenou a v pondělí,ne-li už v sobotu hurá vydělávat na 3.pokus,snad se trochu do podzima vzchopím,ale už mám fakt 100 chutí to zkusit přirozeně s tím rizikem,že mi zjistí,že je to kluk a postižený...Nevím,je to teď čerstvý,že se to nepovedlo a jsem nějak rozhozená,ztrácím naději,s mým AMH mi pak nezbyde než jít do darovaných a to už je darda,na kterou budu šetřit min. skoro do svých 39 a co když ani to nevyjde...
Ahoj, taky se pridam...s dovolenim 🙂 Jsem dnes 4.den po KET 5denni blastocysty (teda vlastne 2 🙂a stejne jako @adelinkkaa mam doma 2,5lete ditko z prvniho IVF.

@xyrina Moc děkuji..