icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pozi
30. kvě 2016

@verunkadar také mám nízké AMH-0,23,vždy jsem měla 4 vajíčka,4 se oplodnili,jen ta zpropadená vada,kterou jsem přenašečka nám 2 vyřadila,držím pěstičky,ať vydrží nejsilnější z nejsilnějších 😉

veervit
30. kvě 2016

@pozi holka, hlavu vzhůru!! Neboj, zklamání za chvili přejde a z dalšího pokusu budete mit zdraveho cvrčka😉 Vím jak ti je, ve čtvrtek jsem na tom byla stejně a dnes už se začínám orientovat na další ivf. Holt to máme dost trnite, ale my se nedáme😉

pozi
30. kvě 2016

@veervit no buď se dám do podzima do kupy,nebo ne,ale takovéto zkoušení jestli se chytne nebo ne,nemám na to zrovna teď,musím se nadechnout,snad vám to vyjde,ty bys šla dřív,viď?Plánovala jsi to někdy na červenec?

veervit
30. kvě 2016

@pozi jasný, dát se do kupy! Zitra jedu do Sanusu, tak jsme zvedavi, co nam řeknou.. Ale chci něco jinak. Krátký protokol, veškera vyšetření. .. Uvidíme, třeba zase budeme bojovat spolu a to uz bude ta výhra 😉

1987katka
30. kvě 2016

Holky tak jsem nevydržela a testovala ... Dnes 7.den po ET a odpoledne vyšel duch 🙂 tak SNAD...
Pregnyl 10 000 jsem píchla 11.DC a dnes 25.DC, takže už ne ovlivněno si myslím?

pozi
30. kvě 2016

@veervit tak budu držet palečky,já se teprve budu zítra objednávat na konzultaci co a jak,taky bych chtěla něco jinak,ale už nevím co 😖

pozi
30. kvě 2016

@1987katka no tak konečně něco pozitivního,ať se drží a čárka sílí 🙂

1987katka
30. kvě 2016

Ale jinak tady čtu same smutné zprávy 😒 snad se brzo všem povede... Pevné nervíky, nemáme to jednoduché a pak mě baví holky , co řeknou, že přece v klidu, vždyť 3 pokusy platí JEN pojišťovna ... Co na to říct.

vercanika
30. kvě 2016

@1987katka gratulace snad bude test sílit 🙂 no já jdu na KET 1.6. .. na den dětí budu mít v bříšku to svoje 🙂 už se začínám zas i těšit 🙂 15.DC jsem měla sliznici 9,8mm tak doufám že ještě trochu poroste 🙂

pajinka1984
31. kvě 2016

Ahoj holky chybí mi na víkend 100 jednotek Gonal nebo Puregon, nemáte prosím některá zbytek na prodej? 🙂

adelinkkaa
31. kvě 2016

@pajinka1984 jee a ja je dala pred tydnem do gennetu.u vas v caru nemaji navic?

adelinkkaa
31. kvě 2016

@liskamyska jee tak to je nahodicka😃tak budu drzet pallce🙂

adelinkkaa
31. kvě 2016

@pozi ja mam taky nizke AMH .pred 3 roky jsem mela 0,04...takze fakt nic.a i presto jsem mela pri prvnim IVF 2 vajicka a pri druhem(ted) taky 2 vajicka ...

gazalek2002
31. kvě 2016

@pajinka1984 já mám odkud jsi????

pajinka1984
31. kvě 2016

@adelinkkaa škoda, bohužel tam nemají ani jednotku zrovna 😠

veervit
31. kvě 2016

tak dnes nám bylo potvrzené, že opět nic, s tím jsme již počítali.. A prý budou asi na vině vajíčka.. Už jsem z toho blázen, embryoložka řekne nejspíš spermie, doktor řekne vajíčka... Tak uvidíme. Žádná daalší vyšetření nemáme, neb už jsme prošli vším. Chtěla jsem laparo a prý je to naprosto zbytečné, doktor říkal, že podle výsledků co mám, tak jsem zdravá po této stránce.. Teď si necháme 3 měsíce pauzu, budu vás tu nadále podporovat a v září to zkusíme znova..

vvercatkoo
31. kvě 2016

@veervit tak to mě mrzí.

veervit
31. kvě 2016

mohu se vás ještě zeptat na ten čaj baby radnické? Kdy se začíná pít, jak dlouho... Pořádně o tom nemohu nic najít ☹

tehulka1167
31. kvě 2016

@vvercatkoo to jako,že nepřežilo vubec žádný embryo ted?

veervit
31. kvě 2016

@tehulka1167 Děkuji, takže mám začít pít po ms, 2 měsíce v kuse, pak pauza 14 dní a pak zase 2 měsíce? A mohu to pak užívat před ivf?

veervit
31. kvě 2016

@pozi Ahoj, tak už je dnes líp oproti včerejšku??? Mě je mizerně, ale teď se upnu na čaj baby radnický a uvidíme. Buď a nebo..

vvercatkoo
31. kvě 2016

@tehulka1167 co? Jdu zitra

tehulka1167
31. kvě 2016

@vvercatkoo jee promin, to bylo jiný slečně 🙂

vvercatkoo
31. kvě 2016

@tehulka1167 jsem s si to myslela 🙂

anette30
31. kvě 2016

@vvercatkoo zitra ti palecky,aby byla úroda,jak má být 😊

verunkadar
31. kvě 2016

@markatka tak jsem tam dnes volala, oplodnilo se pět vajíček, i to nedozrálé. Ale ještě není vyhráno, stále na ně myslím a modlim se,aby to vše dopadlo dobře a oni mi vydržely do pátku.

verunkadar
31. kvě 2016

@pozi jakou vadu máš? Možná jsi to už psala někdy. Já nemám také dobrou genetiku, takže to bude veliký boj. Oplodnilo se mi 5 vajíček, ale zdaleka není vyhráno. Ale pevně v to věříme .

markatka
31. kvě 2016

Dál držím palce! Musíš věřit 🙂
Já si byla dnes pro neschopenku a doktor nevypadal, že by mě vůbec ještě pustil do práce :( no, nechce se mi být doma až do konce (pokud teda všechno půjde tak jak má)..

Strana