Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ale jinak tady čtu same smutné zprávy 😒 snad se brzo všem povede... Pevné nervíky, nemáme to jednoduché a pak mě baví holky , co řeknou, že přece v klidu, vždyť 3 pokusy platí JEN pojišťovna ... Co na to říct.
Ahoj holky chybí mi na víkend 100 jednotek Gonal nebo Puregon, nemáte prosím některá zbytek na prodej? 🙂
@pajinka1984 jee a ja je dala pred tydnem do gennetu.u vas v caru nemaji navic?
@liskamyska jee tak to je nahodicka😃tak budu drzet pallce🙂
@pozi ja mam taky nizke AMH .pred 3 roky jsem mela 0,04...takze fakt nic.a i presto jsem mela pri prvnim IVF 2 vajicka a pri druhem(ted) taky 2 vajicka ...
@pajinka1984 já mám odkud jsi????
@adelinkkaa škoda, bohužel tam nemají ani jednotku zrovna 😠
tak dnes nám bylo potvrzené, že opět nic, s tím jsme již počítali.. A prý budou asi na vině vajíčka.. Už jsem z toho blázen, embryoložka řekne nejspíš spermie, doktor řekne vajíčka... Tak uvidíme. Žádná daalší vyšetření nemáme, neb už jsme prošli vším. Chtěla jsem laparo a prý je to naprosto zbytečné, doktor říkal, že podle výsledků co mám, tak jsem zdravá po této stránce.. Teď si necháme 3 měsíce pauzu, budu vás tu nadále podporovat a v září to zkusíme znova..
@veervit tak to mě mrzí.
mohu se vás ještě zeptat na ten čaj baby radnické? Kdy se začíná pít, jak dlouho... Pořádně o tom nemohu nic najít ☹
@vvercatkoo to jako,že nepřežilo vubec žádný embryo ted?
@tehulka1167 Děkuji, takže mám začít pít po ms, 2 měsíce v kuse, pak pauza 14 dní a pak zase 2 měsíce? A mohu to pak užívat před ivf?
@tehulka1167 co? Jdu zitra
@vvercatkoo jee promin, to bylo jiný slečně 🙂
@tehulka1167 jsem s si to myslela 🙂
@vvercatkoo zitra ti palecky,aby byla úroda,jak má být 😊
@markatka tak jsem tam dnes volala, oplodnilo se pět vajíček, i to nedozrálé. Ale ještě není vyhráno, stále na ně myslím a modlim se,aby to vše dopadlo dobře a oni mi vydržely do pátku.
@pozi jakou vadu máš? Možná jsi to už psala někdy. Já nemám také dobrou genetiku, takže to bude veliký boj. Oplodnilo se mi 5 vajíček, ale zdaleka není vyhráno. Ale pevně v to věříme .
Dál držím palce! Musíš věřit 🙂
Já si byla dnes pro neschopenku a doktor nevypadal, že by mě vůbec ještě pustil do práce :( no, nechce se mi být doma až do konce (pokud teda všechno půjde tak jak má)..

@verunkadar také mám nízké AMH-0,23,vždy jsem měla 4 vajíčka,4 se oplodnili,jen ta zpropadená vada,kterou jsem přenašečka nám 2 vyřadila,držím pěstičky,ať vydrží nejsilnější z nejsilnějších 😉