Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@rebb vítej 🙂
@tehulka1167 zítra, chtěla jsem už dnes, ale bojím se
@vvercatkoo neboj 🙂 budou //
@tehulka1167 děkuji taky v to doufám
@vvercatkoo je no, ale já mám pocit, že mi říkal zavádět...dokonce to mám i napsané v tom papíru, co dává.
Zítra ti držím palečky, at jsou // 🙂 jsem nervozní za tebe 🙂 Mi se dneska rozmražují bobinci a budou se do pondělí kultivovat, tak taky nervozita malinko.
@vvercatkoo budu držet palce na zítřek 😃
Ahoj holky,muzu se k vam pridat? Me ceka v pondeli nas druhy ket,prvni se chytlo ale slo o neprosperujici tehotenstvi...Ted to jsou posedni mrazacci.Tak snad to vyjde.Ma tu nekdo stimulovany ket?
@tehulka1167 gratuluji.Koukala jsem do alba,kolikadenni embryjko jste zavadeli?Muzu se jeste zeptat na znacku testu,devaty den uz jsi mela hezkou carku.
@tehulka1167 zítra budu 10 po ET tak budu testovat ale teda jsem nervozní nezdá se mě že bych měla nějáke příznaky :-O.Co se mě teda fakt zhoršílo je akne 😒
@vvercatkoo myslím na tebe zítra budem testovat spolu tak doufám nám to dobře dopadne 😀
@zana21 5 denní, už lezlo z obalu. Testy byly Dr.Max 🙂
@tehulka1167 jjj krásná fazolka 😀
@tehulka1167 krasne miminko 😃 , děkujeme, že nám dávas sílu 😃
@itworks ano, prskam na vás jak mužů 🙂
@tehulka1167 to dufam, inac budem reklamaovat :D
@tehulka1167 aj ja chceeeem 🙂 krasna fotecka 😵
@tehulka1167 velka gratulace.Ja chci take 😁
Dočkáte se,vydržte 🙂
Můžu se přidat? včera jsem byla na ET, ale pořád mám výtok...měla jste to taky některá?
Ahoj, mohu se připojit? Minulý týden ve středu jsem byla na KETu 2 blastocyst, takže jsem dnes 7. den po. Nejradši bych už testovala.. v předchozích pokusech už jsem totiž touhle dobou měla //. Ale teď se nějak více bojím. Jak jste na tom vy? Je tu někdo, kdo brzy bude testovat?
@terezabinkova ahoj a vítej.Já byla minulí týden v utery na ET jedna 5 denní blastocysta testovat se bojím taky ale zítra už budu a v pondělí na krev
@terezabinkova zítra by chtěla testovat @ vvercatkoo pokud si to nerozmysli 😀
@tehulka1167 Super moc gratuluji, my máme první ultrazvuk v pondělí, měla jsi určitě ultrazvuk i před 2 týdny ne? Bylo už vidět srdíčko na tom předchozím ultrazvuku?
@blanch2014 poprvé jsem byla na utz dle menses tusim 5+3 a dle utz 6+3 a srdicko bylo už vidět. Pořád je dle utz o týden starší 🙂
@blanch2014 to jdeš docela dlouho na první utz,ne?

@vvercatkoo kdy budete holčičky testovat?