icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

adelinkkaa
14. čer 2016

@makina1977 no neni to moc spis by to chtelo opakovat krev.co ti nato rekli v CARu?

tehulka1167
14. čer 2016

@zuzanaxx nee je Krásná. Od 14 mm už to není ono. Mas luxus 🙂

merope
14. čer 2016

@adelinkkaa jj, mám i papíry na PGD, ale to by mi muselo taky do 5. dne něco vydržet. No, půjdu na konzultaci s doktorkou a budu chtít vymyslet, jak na to 🙂

zuzanaxx
14. čer 2016

@tehulka1167 takovou jsem ještě neměla...tak kde teda rychle seženu použitelnou spermii? Doma nemame 😅

tehulka1167
14. čer 2016

@zuzanaxx noo i zázraky se ději a třeba by se tam nejaka našla 🙂

zuzanaxx
14. čer 2016

@tehulka1167 včera jsem pořadně hledala, tak uvidíme 😆

gabina_37
14. čer 2016

@itworks já se cítím taky báječně. Budeme si držet ✊😊

itworks
15. čer 2016

@gabina_37 dobre ráno, jsem se tak krásně vyspala, jsi taky na nemocenské?

gabina_37
15. čer 2016

@itworks dobré ráno😊, nee, já si vzala týden dovolené, kvůli penězům. Nic nebolí, vše je v pořádku?🙂

itworks
15. čer 2016

@gabina_37 jo, ale je fakt brzo, zatím cítím, že se " tam" něco deje. Minule mi prislo, že se vůbec nic neděje. Většinou by mělo být po 5 dnu rozhodnuto. Jen na mě jde nějak spani, divné na to, že jsem vstavala o půl 10 😃

gabina_37
15. čer 2016

@itworks 😀Já má zkušenost, že čím víc spím, tím víc jsem unavená😀

gabina_37
15. čer 2016

@itworks nechceš se k nám přidat do skupinky IVF na facebooku? Můžeš se tam na cokoliv zeptat, jsou tam prima holky.

tehulka1167
15. čer 2016

@itworks pamatuješ, takhle jsem chrapala porad Já od druhého dne po transferu a chrápu do ted 🙂

itworks
15. čer 2016

@gabina_37 jsem asi divná, ale fcb nemám, ani jsem o něm nepremyslela. Manžel už si dělá srandu, že jsem furt na konikovi 😃

itworks
15. čer 2016

@tehulka1167 jo vím, hned jsem si na tebe vzpomněla 😃 ale nechci si to vsugerovat, když byl transfer teprve včera. Uvidim v dalších dnech. Jo a zaclo se mi motat v hlavě, to jsem taky neměla, když zavadim utrous, nic mi není.

anette30
15. čer 2016

@itworks Ono, chvílí trvá, než se ta hladina hormonu po Utrogestanu vytvoří, proto se bere pět dní před transferem, aby ta hladina byla a ten Utrogestan může způsobit motání hlavy, i když se zavádí.

itworks
15. čer 2016

@anette30 jo vím, že je to možné. Po prvnim et mi fakt nedělal nic.

sisul_ka
15. čer 2016

@tehulka1167 a vidis ako krasne ti to prospieva 🙂

pavlina1976
15. čer 2016

@sisul_ka Ahoj, moc držím pěsti!!!! Už to tam teď bude, těhulka vám to hezky rozjela 😉 . Drž se a pevné nervy na těch 14 dní 😀 . Ale odměna budou krásný dálnice!

sisul_ka
15. čer 2016

@pavlina1976 dakujem! Bude to uz 6ty transfer, tak by sa uz patrilo 🙂

zabbkakvak
15. čer 2016

@vvercatkoo čauky tak jak je?V pondělí mě čeká jít na krev kdy jdeš ty?

vvercatkoo
15. čer 2016

@zabbkakvak pokud to nedostanu to na krev v pondělí , jinak v sobotu dělám test. A jak se cítíš?

anette30
15. čer 2016

@vvercatkoo Můžu se zeptat, jakou máš dávku Utrogestanu?

zabbkakvak
15. čer 2016

@vvercatkoo taky doufám že to nedostanu.Ale říkali že mám přijít i kdybych začla krvácet.Citim se dobře až je to divný že bych neměla žádný příznaky trochu mě to znervózňuje a jak se ty cítíš ja asi v pátek budu testovat ale to už jsem psala několikrát a nemám odvahu bojím bojim

vvercatkoo
15. čer 2016

@zabbkakvak jsme na tom stejně. Dne mě sem tam píchá v podbřišku mám pořád sucho v krku a hořko. A sem tam se mi zamotá hlava a jsem unavená

vvercatkoo
15. čer 2016

@anette30 4-0-4 utroš, estrimax 1-0-1, anopyrin 1-0-0 a medrol 1-0-1 a tři měsíce beru femibion. A mám gynprodyl až mi dojde utroš ale nevím jestli polikat nebo zavádět

anette30
15. čer 2016

@vvercatkoo Gynprodyl zavádět.

vvercatkoo
16. čer 2016

Ahoj holky, tak jak se cítíte? Já jsem dnes 10 den po ET. Dnes mě bolí břicho jako na ms. Pořád že mě teče něco jako voda a ráno se budím úplně mokrá.

vvercatkoo
16. čer 2016

@anette30 ale na letáku je napsané pouze polykat

rebb
16. čer 2016

Ahoj holky, přidávám se, neb sem patřím. Dnes 5. den po ET... A říkala jsem si, že nebudu nervit... Stejně nervím. Příznaky: břicho bolí od cca 2-3. dne po ET. Prsa bolí moc. občas šoufl, ale tomu nepřikládám žádnou váhu, jednak jsem už schopná nasimulovat jakékoliv těhu příznaky a jednak z těch hormonů mi může být docela dobře šoufl taky... Tak čekám, čekám, čekám... Budu si ráda s vámi psát, aspoň v tom čekání nebudu sama.🙂

Strana