Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vvercatkoo to je mi moc líto a já na tebe tak myslela ach jo 😞
@verunkadar souhlasim. My co chodíme do Pronatalu tak testujeme po 16 dnech
Ahoj holky tak jsem dělala testík moc se mi nechtělo že bude bílo ale ejhle něco tam je úplně mi spadl kámen ze srdce.Tak snad bude sílit a bude vše ok.Moc všem děkuji za podporu.
@zabbkakvak Super! 🙂 Tak ať sílí! 🙂
@verunkadar Stihnou se dnes ty výsledky? 🙂
Ahoj holky, moc všechny zdravím a držím palce! Přidávám se k vám - na KET jsem byla ve středu, testovat mám až 1.7., takže mám před sebou ještě dlouhé dva týdny... Pocity mám teda zatím dost smíšené - ve středu a včera dopoledne skoro až euforie, odpoledne mě ale začalo pobolívat břicho, tak moje nálada hodně klesla. Vím, že je strašně brzy, ale právě si říkám, že teď jsou ty nejdůležitější dny... Snažím se myslet pozitivně, tak to snad bude dobré 🙂
@zabbkakvak ukaaž 🙂
@hahebu Já to určitě vydržím tak 12 dní a pak se uvidí. Taky raděj doma žádný test nemám a běžně nechodím ani kolem lékárny 😉 Zaváděli mi 5 denní blastocystu. Bohužel to je jediné použitelné embryo - měla jsem genetický screening. Naštěstí rozmražení proběhlo úplně v pořádku. Tak doufám, že to vyjde. Jaké zaváděli tobě?
@hahebu Já teď říkám 12. den, ale uvidím, jak to bude ve skutečnosti... Ale jestli před příštím víkendem nekoupím test, tak to tak vyjde 😉 Když už se embryjko klubalo, tak je dobrá šance, že se uchytí, ne? Já to mám první transfen, proto jsem ze všeho dost vykulená... Kam chodíš do CARu? My do pražského Pronatalu.
@anette30 tak tady je to překvápko 🙂 10den po ET
@markatka mám volat. Ale nevědí.
@zabbkakvak No ale ta je krásná, ta čárka!! Kolik jsi měla embryí a v jakém stádiu Ti je přenášeli?
@rebb 1 pokus IVF,transfer 5 dení blastocysty .Žádný na zamražení nezbyli tak jsem ráda že se chytil ten vítězný jedinec 😎
@zabbkakvak Ty jo, tak to je hezkej úspěch! Gratuluju a držte se oba!
@hahebu Moc díky! Jj, Klárku máme přirozeně, bez jakýchkoli problémů - denně za to děkuji. O to větší šok ale byl, když to druhé se nedaří a nedaří. V posledním roce a půl jsem 3x přirozeně otěhotněla, ale potratila - vše v úplném začátku do 7. týdne. Důvod žádný nezjistili, proto nám doporučili IVF a dělali ten genetický screening. Ty víš, proč ty minulé transfery nevyšly? Moc přeji, ať je tento úspěšný!!!
@zabbkakvak No to je krása 🙂 tak at je vše ok až do konce 🙂
@rebb moc děkuju snad se bude držet hlavně fazolka 😉
@alvica A na screening šlo kolik ebryí? Je to dobře, když vám to udělali, při těch potratech za to často prý může genetika.
Nevíme. Embrya ukázkové, sliznice taky, genetika i imuno negativní. Hormonální profil v pořádku, transfery i medikace OK... A nikdy nic. Přirozeně se nedaří, protože má manžel slabší spermiogram. Tak teď už 6. transfer a uvidíme. Vždy jsem měla KET v přirozeném cyklu, teď poprvé v umělém, tak snad to bude ku prospěchu 🙂
@hahebu Tak snad ta změna bude ku prospěchu a tentokrát to vyjde!!!
Mně odebrali jen 3 vajíčka a z toho 2 šla na screening. V rámci imunologie mi zjistili, že už mám nízkou hladinu toho hormonu, co určuje množství zásoby vajíček (teď si nemůžu vzpomenout na označení). Celkem mě to překvapilo, když jsem v 10 měsících 3x otěhotněla. Ale kvalita vajíček asi není nejlepší. Jsem taky ráda, že udělali ten screening a aspoň vím, že toto vajíčko je v pořádku.
Tak dnes 6. den po tranferu... Břicho nebolí. Ale noc byla děsná, potila jsem se, břicho bolelo, v kříži taky. Prsa nepřestávají pnout a bolet. Co vy ostatní, jak se cítíte a jak to prožíváte?
Ahoj, tak já dnes udělala to, co jsem si myslela, že tentokrát vydržím déle... trošku se na sebe za tu slabou vůli zlobím, ale udělala jsem si test. A našla jsem tam druhou slabou čárku, jsem 8. den po KETu. Bohužel se trošku bojím radovat. Ale věřím, že všechnu smůlu už jsme si vybrali a tentokrát už se dostaneme dál.

@vvercatkoo to nemusí být jisté ještě. Dnes jsem byla na odběru a říkal, ze i chodí ženy a hladina se jim zvyšuje 15.,16. Den. A hlavně až po meškání menses.