icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

rebb
17. čer 2016

@itworks tak držím palce, ať to tam je!!!! Čekání je pekelný. Jsem docela ráda, že si můžeme pokecat, i když je mi jasný, že nic moc nevymyslíme. 😀

zuzanaxx
17. čer 2016

@hahebu a odkud utekla? Já z Gyncentra...

hahebu
17. čer 2016

@zuzanaxx jé, tak to nevím. Je jich v Ostravě víc? Ona právě říkala, že zná jen to jedno, kam chodila, ale název už nevím. Do Olomouce to máš po dálnici kousek 🙂

1987katka
17. čer 2016

Je tam je tam dnes 6+0 a uz malicko tlouklo srdicko a ma 2,5 mm ja jsem tak stastna 😘😘😘

itworks
17. čer 2016

@1987katka to se někdo má 😁 moc blahopreji, ať se mimcu daří 😃

alvica
17. čer 2016

@1987katka Moc gratuluju a přeji, ať jde i dál všechno dobře!

verunkadar
17. čer 2016

@terezabinkova po jaké do době je dobre jít na vložení embrya po nepovedeném 1.pokusu IVF?

verunkadar
17. čer 2016

@adelinkkaa tak 1.IVF se nepodařilo, po jaké době je možné jít na KET? Či nejlepší?

svatoska
17. čer 2016

Už jsem 4 den po ket hrozně mě bolí v podbřišku a prsa. Tak doufam že to dopadne.

terezabinkova
17. čer 2016

@verunkadar nevím, jak je to po celém IVF, ale po KETu se může jít hned další cyklus na další KET.

terezabinkova
17. čer 2016

@verunkadar a nejlepší? Asi bych se řídila Tvoji psychikou... jak se budeš cítit jít do toho znovu.

adelinkkaa
17. čer 2016

@verunkadar cim driv tim lip.muzes klidne dalsi cyklus🙂

markatka
17. čer 2016

@verunkadar Hrozně moc mě to mrzí! Hlavně, že máte nějaké zmražené a brzy bude další pokus a ten určitě vyjde!

verunkadar
17. čer 2016

@markatka mame jedno embryo, ale Jestli přežije rozmrazení,nikdo neví.

1987katka
17. čer 2016

@verunkadar to me také mrzí, ale to zamražené je jistě to pravé a čeká, držím palce

markatka
17. čer 2016

@verunkadar Přesně tak, to pravé na vás určitě čeká v mrazáčku 🙂

zabbkakvak
18. čer 2016

Tak jsem byla ráno na krev a výsledky jsem si volala v 11.30 a bylo mi řečeno"test vyšel pozitivně jste těhotná" 😂 29.6 jdu na první ulzrazvuk

sisul_ka
18. čer 2016

@zabbkakvak to je supeeer sprava 🙂 Nadalej drzim palceky nech je vsetko v poriadku 🙂

zabbkakvak
18. čer 2016

@sisul_ka moc děkuji snad bude vse ok.A doufám ze vás tady nakazim jak mě tehulka1167 🙂

tehulka1167
18. čer 2016

Kdo má holky ještě před testem? Tem co to nevyšlo, vydržte 🙂 a tem co to vyšlo tak paráda 🙂

rebb
18. čer 2016

@tehulka1167 Ja mam jeste pred testem. Dneska 7. den po ET. Ale nejak me boli bricho, jak na MS, tak nevim nevim. Kazdopadne uz to nezmenim, tak jako tak je hotovo a ja jen za par dni uvidim jestli plus nebo minus.

tehulka1167
18. čer 2016

@rebb jojo ne taky bolelo hodně břicho 🙂

itworks
18. čer 2016

@zabbkakvak super nejlepší zpravy, na utz ti to rychle sleti, já jdu na krev 28.6.

zabbkakvak
18. čer 2016

@itworks tak ať ti krev dobře dopadne 😉

tehulka1167
18. čer 2016

@itworks to je za dlouho 😠 já už jsem napnutá 🙂

itworks
19. čer 2016

@tehulka1167 já taky 😀 i když mi někdy přijde že se nic neděje, ale my bychom chtěli příznaky hned po transferu a nejlépe úplně vsechny 😂

rebb
19. čer 2016

Tak holky, asi nam to napoctvrte nevyslo... Dnes 8. den po ET, docela se rozjizdi krvaceni. Jeste jsem teda dala Crinone gel, ale asi marne. Co vam pomohlo otrepat se a jit do dalsiho pokusu? Jsem unavena, je to porad dokola a vysledek v nedohlednu...

hahebu
19. čer 2016

@rebb to mě mrzí :( Teď ti určitě pomůžou prázdniny, sluníčko, voda, výlety, třeba dovolená... V létě je fajn, tak načerpej síly a užij si pohodu, no a na podzim už bude dobře a další pokus v dohlednu 🙂
Já už jsem teď po 6. pokusu a vždycky ty síly někde najdu. Někdy to trvá déle, ale co jiného nám zbývá?

itworks
19. čer 2016

@rebb 😞 zkoušela jsis dělat test? Minule jsem to měla taky tak, takže se taky bojim se bude dít po osmém dni.

rebb
19. čer 2016

@hahebu dik za slova podpory... No jo, ja vim, nejak se z toho vyhrabu. Ale je to dlouhy... Uz jsem sice za ty pokusy "trochu otupela", ale nejspis ne dostatecne. Jak je to takovy neuchopitelny, jestli se povede nebo ne, hrozne se v tom placam...

Strana