Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Je tam je tam dnes 6+0 a uz malicko tlouklo srdicko a ma 2,5 mm ja jsem tak stastna 😘😘😘
@terezabinkova po jaké do době je dobre jít na vložení embrya po nepovedeném 1.pokusu IVF?
@adelinkkaa tak 1.IVF se nepodařilo, po jaké době je možné jít na KET? Či nejlepší?
Už jsem 4 den po ket hrozně mě bolí v podbřišku a prsa. Tak doufam že to dopadne.
@verunkadar nevím, jak je to po celém IVF, ale po KETu se může jít hned další cyklus na další KET.
@verunkadar a nejlepší? Asi bych se řídila Tvoji psychikou... jak se budeš cítit jít do toho znovu.
@verunkadar cim driv tim lip.muzes klidne dalsi cyklus🙂
@verunkadar Hrozně moc mě to mrzí! Hlavně, že máte nějaké zmražené a brzy bude další pokus a ten určitě vyjde!
@markatka mame jedno embryo, ale Jestli přežije rozmrazení,nikdo neví.
@verunkadar to me také mrzí, ale to zamražené je jistě to pravé a čeká, držím palce
@verunkadar Přesně tak, to pravé na vás určitě čeká v mrazáčku 🙂
Tak jsem byla ráno na krev a výsledky jsem si volala v 11.30 a bylo mi řečeno"test vyšel pozitivně jste těhotná" 😂 29.6 jdu na první ulzrazvuk
@zabbkakvak to je supeeer sprava 🙂 Nadalej drzim palceky nech je vsetko v poriadku 🙂
@sisul_ka moc děkuji snad bude vse ok.A doufám ze vás tady nakazim jak mě tehulka1167 🙂
Kdo má holky ještě před testem? Tem co to nevyšlo, vydržte 🙂 a tem co to vyšlo tak paráda 🙂
@tehulka1167 Ja mam jeste pred testem. Dneska 7. den po ET. Ale nejak me boli bricho, jak na MS, tak nevim nevim. Kazdopadne uz to nezmenim, tak jako tak je hotovo a ja jen za par dni uvidim jestli plus nebo minus.
@rebb jojo ne taky bolelo hodně břicho 🙂
@zabbkakvak super nejlepší zpravy, na utz ti to rychle sleti, já jdu na krev 28.6.
@itworks tak ať ti krev dobře dopadne 😉
@itworks to je za dlouho 😠 já už jsem napnutá 🙂
@tehulka1167 já taky 😀 i když mi někdy přijde že se nic neděje, ale my bychom chtěli příznaky hned po transferu a nejlépe úplně vsechny 😂
Tak holky, asi nam to napoctvrte nevyslo... Dnes 8. den po ET, docela se rozjizdi krvaceni. Jeste jsem teda dala Crinone gel, ale asi marne. Co vam pomohlo otrepat se a jit do dalsiho pokusu? Jsem unavena, je to porad dokola a vysledek v nedohlednu...
@rebb to mě mrzí :( Teď ti určitě pomůžou prázdniny, sluníčko, voda, výlety, třeba dovolená... V létě je fajn, tak načerpej síly a užij si pohodu, no a na podzim už bude dobře a další pokus v dohlednu 🙂
Já už jsem teď po 6. pokusu a vždycky ty síly někde najdu. Někdy to trvá déle, ale co jiného nám zbývá?

@itworks tak držím palce, ať to tam je!!!! Čekání je pekelný. Jsem docela ráda, že si můžeme pokecat, i když je mi jasný, že nic moc nevymyslíme. 😀