icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fresijka
22. čer 2016

@doubravka62 Byla jsem v Podolí. Já neveřím, že by tohle znamenalo něco pozitivního, ale děkuju za podporu.

doubravka62
22. čer 2016

@fresijka Az z krve se to uplne potvrdi musis doufat moc ti drzim palce.Kdy jdes na krev?

fresijka
22. čer 2016

@doubravka62 za týden až, to budu přesně 14 den po KET. Ted jsem si musela lehnout, mám bolesti břicha..ufff...to je mazec 😠

doubravka62
22. čer 2016

@fresijka me rikaly ze mam dojit na krev 12den.A kolikaty ket uz jsi absolvovala?ja druhy a bojim se ☹ dalsi pokus uz bych asi nedala asi bych tomu dala cas.

fresijka
22. čer 2016

taky jsem na druhým..Dala jsem si z minulého rok pauzu. Loni jsem byla v květnu. A bohužel stejné příznaky jak ted..Taky chodiš do Podolí? Já to mám i ve zprávě že 14 den mám přijít. Ale doma se testnu ten 12 den. Když tam nic nebude, tak půjdu následující den na krev a nechám se zas uschopnit do práce. Je to hrozné na nervy, pak to zklamání, člověk moc veří doufá a pak spadne na zem a cítí se jak zamáčklej šváb... ☹ neboj se, pokud ti je dobře, jsi na dobré cestě.

doubravka62
22. čer 2016

@fresijka Ja nechodim do podoli,ale do Heliosu.Minule me taky bylo fajn a jak to dopadlo ale musim verit.

trubka93
22. čer 2016

@alvica no jako měla bych testovat až 7.7., ale 4. nebo 5. mám jít na krev, tak se pokusím vydržet do výsledků krve. Ale teda jak tady čtu že už by to mohlo jít vidět 9. den, no nevím nevím jestli to vydržím 😆 Dneska je to teprve 2.den a už teď se bojím, ale jo vydržím to 😉😃 A jak to vidíš ty?

fresijka
22. čer 2016

@doubravka62 já tomu věřím, že se ti to povede. Usla jsem na chvíli, ale není mi o moc líp, takže jdu zpět se zavrtat. 😔

itworks
22. čer 2016

Co je to dneska za den, že nás tak bolí břicho? Před hodinou jsem si opět myslela,ze to dostanu,lehla jsem si a zatím to trochu povolilo 😏 pocitam každou hodinu k dobru 😃

alvica
22. čer 2016

@trubka93 Já myslím, že vydržím ještě tak týden - to budu 15. den po KET. Nějak se spíš bojím negativního výsledku, než bych se nemohla dočkat pozitivního...

zuzanaxx
22. čer 2016

@itworks ještě jsi netestovala? Jsi doma nebo chodíš do práce?

trubka93
22. čer 2016

@alvica přesně tak. Budu radši když už to bude 100% a né jen možná. A kdepak jsi byla a šla jsi poprvé?

itworks
22. čer 2016

@alvica a to do té doby, kdyby to nahodou nevyšlo, nedostaneš přirozeně MS? Bez vysazení léku?

itworks
22. čer 2016

@zuzanaxx ještě ne, jestli nedostanu MS tak možná zítra,to budu 9 den. Jsem doma a užívám volna 😃

jennyy12
22. čer 2016

@trubka93 Ahoj, mam to stejne jako ty vcera: jsem dnes 1. den po ET a pivha me v podbrisku jako blazen obcas a uplne TAM citim jak mi tepe krev 😄. Proste citim, za se neco deje . A nebo uz jsu magor a vsechno si to vsugerovavam 😄. Me teda jeste dost boli vajecniky po OPU min. ctvrtek a jsu nafoukla jak balon. Jsu jak 5. mesicu 😄. Meli jste to holky jeste nekdo takhle? Je to normalni stav?? Je to moje 1. IVF.

trubka93
22. čer 2016

@jennyy12 ahoj, taky jsem byla nafouklá až po odběrech a břicho taky začalo až pak. Dneska je to 2.den a už se to zlepšilo, sice břicho furt pobolívá, ale už míň a taky si připadám už jako menší balón 😆. Tak snad ☺

jennyy12
22. čer 2016

@trubka93 Tak supper, ze budeme testovat stejne 😄. Ja mam jit na krev 1.7. Ale pristi cca ve stredu delam test, to proste nevydrzim dyl, to uz je mi jasny. Kam chodis do CARu?? Ja Reprofit Brno.

jennyy12
22. čer 2016

@trubka93 pardon, na krev jdu 4.7.

gabina_37
22. čer 2016

@itworks ahojky, dnes 9. den po ET a první test, druhá čárka je tam, ale slabší🙂, no jo, ale pozor, může to být Pregnyl, i když už mám 16. den od píchnutí

gabina_37
22. čer 2016

@itworks a co ty? Jak se cítíš?

doubravka62
22. čer 2016

@gabina_37 ahojky zitra budu 7 den po ket a strasne me laka udelat si test,ale asi je to brzo ze?moc ti gratuluju ke dvou // to uz myslim pregnyl nebude je to delsi doba.

anette30
23. čer 2016

Dobré ráno všem 😊

tehulka1167
23. čer 2016

Holky,už jste některá testovala???? Nenapínejte mě 🙂 🙂 🙂 a jak se všichni cítíte po tranfseru???

jennyy12
23. čer 2016

Ja dnes 2. den po ET a vubec nic mi neni, az me to vydesilo 😳, protoze vcera mi pichalo v podbrisku, byla jsem nafoukla jak balon, bolely me strasne prsa a ted jsem se vzbudila a vubec nic z toho co bylo vcera mi neni. Jako dost jsem znervoznela 😦. Bojim se, ze je to spatny znameni 😞.

itworks
23. čer 2016

@gabina_37 Nene, to už pregnyl nebude 😃 super zpravs

anette30
23. čer 2016

@tehulka1167 Já jsem dnes třetí den po transferu a teda ten dole tam něco snad buduje či co...bolí podbřišek a do toho píchání. Nějak si nepamatuji, že bych tohle měla předtím. Ale beztak se jen pozoruji 😀

itworks
23. čer 2016

Dobré ráno děvčátka, nějak tomu nevěřím, ale pokud nemám vidiny, tak vidím slabšího ducha 😃 dnes 29 dc, 9 den po ket. Jen aby sílil.

tehulka1167
23. čer 2016

@itworks Jááááá ho vidím,paráda 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

itworks
23. čer 2016

@gabina_37 my jsme na tom úplně stejně 😃 ukaž tu tvoji 😃 // nepregnylovou 😃

jennyy12
23. čer 2016

@itworks Ja ho tam taky vidim ! Po tichoucku gratuluju 😄.

Strana