icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

klarka011
25. čer 2016

@lenuska115 dekuju jj máme ještě mrazacky ak doufám že příště už to tak nedopadne 🙂

handous1
25. čer 2016

@fresijka tak dala dvě . Tentokrát jsem se bála že ani nic nebude co zavést ale nakonec velké překvapení. Ze 4 folikulu 2 vajicka a ta to dotáhla do prodloužené kultivace tak jsem měla obrovskou radost. Nam se 3 IVF zařadilo ale bohužel to bylo biochemicke těhu to bych fakt nikomu nepřála . Musela jsem v dubnu na revizi ☹ bylo mi fakt hrozně. Jelikož už nejsem nejmladší tak jsem čekala jeden cyklus a pak další IVF . Dva doktoři mi řekli že to není problém tak jim budu věřit 🙂 snad už konečně se taky dočkáme.
Jinak ja nic necítím když jsem byla chvilku těhotná tak jsem cítila tlaky v podbřišku a teď nic tak se bojím že to nevyšlo ☹

sisul_ka
25. čer 2016

dostala som srdiecko od Modreho Konika 🙂 dakujem, a vsetko najlepsie k narodeninam Modry Konik! 😵

tehulka1167
25. čer 2016

@sisul_ka jak se cítíš? 🙂

sisul_ka
25. čer 2016

@handous1 ahoj, nie si v tom sama, ved mas dva zazraky u seba a nas 🙂 Tiez som bola na ET v pondelok 20ho 🙂 Drzim mooooc palce! Urcite to dobre dopadne, musime verit! 🙂

sisul_ka
25. čer 2016

@tehulka1167 no, bolest hlavy neustupuje, takze unevene- ubolene, ale da sa to vydrzat 😉 inac pohoda! Nemam cas mysliet negativne, steniatko ma vzdy poriadne zamestna a rozveseli 😵 Spodok pobolieva ako vzdy, nic noveho. Nekontrolujem sa, nema to zmysel! 😵 Ty uz budes v 12tt vsak?!

gabina_37
25. čer 2016

Ahoj holky, můžu se krátce okoupat 12. den po ET v domácím bazenu? Co myslíte? Mam //.

trubka93
25. čer 2016

Ahoj holky, nebyla jsem tady den a už 2 těhulky ☺. No jestli to takhle bude pokračovat dál, což určitě bude, tak v porodnicích příští rok nebudou stíhat 😆.
Tak jakpak se máte a kdo se přidá dneska?

hahebu
25. čer 2016

@gabina_37 taky to řeším. Ale doktor mi říkal nekoupat. Dokud mi to nedovolí, tak tam nepolezu. Máčím si nohy a šplíchám na zbytek těla vodu. Aspoň něco...

trubka93
25. čer 2016

@jennyy12 ahoj ☺ no teď už je to dobrý, až mě to děsí. Ani nevím kdy to mám dostat, od února jsem dostávala 1 za měsíc injekci, takže nic nebylo, ale asi to bude hodně rozlítaný 😆. A co ty dneska, jak ti je?

tehulka1167
25. čer 2016

@gabina_37 Já nevím, asi bych nešla ani do domácího. Prý se to nedoporučuje. Taky trpím jako pes. Asi si poridim sprchu na zahradu.

tehulka1167
25. čer 2016

@sisul_ka jojo 12. Štěňátko je dobrý nápad. To opravdu není čas se sledovat. To je dobře 🙂

sisul_ka
25. čer 2016

@gabina_37 preco by si nemohla?! Kupat sa neodporuca prvych 5 dni a ty si uz 12 den, takze, ak nebudes skakat hlavicky atd 😉 tak mozes. Je pravda, ze co doktor to iny nazor, no malinkemu tym nemozes ublizit ak si troska zaplaves 😵 Pre tvoj klud duse si zavolaj koordinatorke a spytaj sa.

tehulka1167
25. čer 2016

@sisul_ka Já bych se bála infekce. Tady v Čechách to je jiný než u vás haha. U vás bych se koupala jako diva

sisul_ka
25. čer 2016

@tehulka1167 nechapem, preco ti neodporucaju si trosku zaplavat a osviezit sa vo vode?! Ved sa vnej nebudes hodiny macat ci?! 😵 Ak ma niekto zdravotne problemy ako mykoza atd, to ano ale inac preco nie?!
Je pravda, ze more, slana voda, je zdravsie, no mne doktor odporucal len 5 dni bez kupania.

sisul_ka
25. čer 2016

@tehulka1167 si vitanaaaa 😵 pojdeme spolu 😀 Je pravda, ze ani ja momentalne nemam chut do nasho bezenu, pretoze tam chodia z celej rezidencie a tiez nechcem nieco nachytat. Trpim castou mykozou, no teraz je klud 🙂 pre mna jednoznacne more 😵

jennyy12
25. čer 2016

@trubka93 Ahoj. Mam strasne nality prsa a boli me bricho. Je to uplne stejnej stav, jak kdyz to mam dostat. Dostavam to klidne aji tyden, coz odpovida. Hledam furt nejaky jeste jiny priznaky, ze by se zadatilo, ale bohuzel jsem nic nenasla 😞. Klasika na MS. Kazdopadne test v utery je jasnej, dyl to proste nevydrzim 😄.

tehulka1167
25. čer 2016

@sisul_ka Teda krásný. A jak máte daleko more? Já miluju more .

anette30
25. čer 2016

@sisul_ka To vypadá luxusně, hned bych tam byla 🙂

fresijka
25. čer 2016

@handous1 A jak se pozná, že se jedná o biochemické těhu? A ta revize, s tím nemám vůbec zkušenost. Muselo to být hrozné, to mi je líto:(

handous1
25. čer 2016

@fresijka biochemicke tehotenstvi je kdyz plod nemá srdeční akci. Doktor čekal do 10 týdne jestli se spustí samovolny potrat ale mě hormon hcg pořád stoupal nahoru a tak mě poslal na revizi ☹ To víš že jsem to dost obrecela a neměla chuť bojovat dál . Ono ti ale nic jineho nezbývá než se dát do kupy a zase bojoje.....
Bud ráda že s tím nemáš zkušenosti. A co ty kdy budeš dělat testik ? A jak se citis ?

sisul_ka
25. čer 2016

@tehulka1167 autom max 5 min 🙂 35 min. chodze

sisul_ka
25. čer 2016

@anette30 uz samotny vyhlad z terasky ma neuveritelne ukludnuje 😵

tehulka1167
25. čer 2016

@sisul_ka juuuuuu 🙂

fresijka
25. čer 2016

@handous1 To mně vážně moc mrzí:( to muselo být hrozné..Oddivuji tě, že jsi našla sílu bojovat! Jsi silná. Já jsem dnes 10 den a zas špiním, takže asi žádná sláva. Zítra zkusím test, včera tam na testu byl Casper(duch), ale ten byl určitě z Pregnylu, který jsem si aplikovala v pondělí. Uvidím zítra no. Jen jak se už blíží ten čas na testování a pak na krev, tak se víc a víc bojím, že to nedopadlo. U tebe vše v pořádku?

zana21
25. čer 2016

@handous1 ahoj,ja byla take 20. na transferu dvou embryi po 6.denni kultivaci.A ty? Kdy budes testovat nebo pockas az na krev?

handous1
25. čer 2016

@zana21 tak to si byla minulou středu na punkci že ? Já byla 15.06. na punkci a na krev a testovat mám až 7.07. Zatím jsem vždy pockala na krev jsem takový srab co se testování týče . A kdy máš jít ty na krev ? Jinak držím palecky nám oběma 😉 !!!!

handous1
25. čer 2016

@fresijka ještě nezoufej na to je času dost a spineni nemusí nic znamenat. 😉 Moc dobře ti rozumím jak pises o tom jak se blíží čas na krev ze se bojis. Pro mě je vždycky tento čas nejhorší z celé stimulace. Pořád se pozoruji když jdu na nakup tak přemýšlím jestli ta taška není moc těžká když se rozcilim hned mám výčitky že mám být v klidu .....
Silná nejsem a pořádně jsem to obrecela nebyla se mnou kloudna řeč ..... Ono nakonec člověku stejně jiného nic nezbývá než se do boje vrhnout znova a doufat v lepší výsledek. Musela jsem se z toho tak rychle oklepat jelikož už nejsem nejmladší a čekat by nemělo smysl.
Přeji hooooodne stesticka a z ducha ať je pořádná dálnice !!!!😉🍀✊💜

handous1
25. čer 2016

@sisul_ka jeeee až teď jsem si všimla tvoji zpravicky. Krásně si to napsala a máš pravdu nejsem v tom sama proto je ten boj snesitelnejsi a jednodušší. Tobě přeji taky mooooc štěstíčka !!!!! Kdy budeš testovat ty ? Máš jedno nebo dvě embryjka ? Promiň jestli si to už tady psala. Tak myslet pozitivně a ono nám to vyjde 😉 🙂

fresijka
25. čer 2016

@handous1 Moc děkuju za podporu tady! Strašně si toho vážím. Ten, kdo si tohle neprožil, tak neví, jak se cítíme. Máš pravdu, špinění nemusí nic znamenat...stále tam naděje je;)

Strana