Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
dakujem za srdiecko, potesilo 😵
Holky v utery tj.28-06 me ceka KET v celkove anestezii. Moje sliznice je spatna, v nejvyssi mistecku ma skoro 7mm, jinak je ostruvkovita - sliznice kousek je - dira - a zase kousek je. Sanci na uchyceji embryjka mi davaji minimalni. Potrebuji, aby se embryjko chytlo presne tam, kam mi ho vlozi a uz se nehybalo...Drzte palecky.:(🙂
@sisul_ka co mas za pejska? Jsi ted na neschopence? Jo a mela jsi ty intralipidy?
@lenejewel89 Budu moc držet, aby se vše povedlo!
@handous1 ja byla na ketu,uz dalsi nemame.Kdyz to nevyjde,budu muset na cely cyklus znova. Byl to muj druhy ket,po prvnim se chytlo jedno ze dvou ale jednalo se o neprosperujici tehotenstvi.Uz jsem v tom stadium,ze nez neprosperujici nebo zamkly (to uz mam za sebou taky s revizi),tak radeji nic a na testu snehobilo.
Na krev mam jit v pondeli 4.7.,ale chtela jsem uz testnout v utety 😉
@tehulka1167 ano, mala som aj intralipidy a akupunkturu pred a po ET. Co je to neschopenka, take nieco nepoznam 😀 😉 Nemam dovod nepracovat. Momentalne v praci lazo plazo 😵 takze mi to aj rychlejsie utecie do odberu krvy atd. Doma mame Francuzskeho buldoceka fenku a 19ho mala 5 mesiacov 🙂 Idem si pichnut Lovenox 😵
@sisul_ka a co delas, někde v kanclu?
@sisul_ka no to je nufik hihi 🙂
Čekám, kdy ta mrcha rudá dorazí... 😢 😢 od pěti hodin se tu kroutím na pohovce, bože já nechci:/ Do toho dnes zas špinění, jestli to vzdalo i to poslední embryjko, tak mně asi klepne.
@tehulka1167 staram sa o jednu vilu a majitelia su momentalne mimo. Vratia sa az 14 jula, tak zatial pohodicka. Potom to bude frmol 😀 Je nas vo vile viac zamestnancov, tak sa hadam neprerobim 😎
@sisul_ka ahaaaa 🙂 jak jsi se vůbec dostala do Francie?
@sisul_ka co ted bereš za léky?
@fresijka neboj, třeba z toho nebude MS, mě teď bolí břicho pořád a v ten čtvrtek v noci jsem myslela, že budu hned ráno krvácet a vůbec z toho nic nebylo. Držím ti palce, ať se mimi drží. Já mám po pátečním testování smíšené pocity, ale zatím ani nespinim,tak snad se zítra test vybarví.
@itworks a co test?
@tehulka1167 provames, progestan cipky, solupred (medrol), vitaminy a lovenox injekcie
@sisul_ka taky dost 😒
@tehulka1167 budu dělat znovu zítra, po pátečních divných výsledcích, kdy mi dva testy stejne 10/ml neukazali vůbec nic a ten, kterým jsem testovala poprvé ukázal jen stejného ducha. Nevím,jestli jsis v pátek cetla moje šílené nervózní příspěvky 😃
Od někoho jsem dostala srdíčko pro štěstí, tak děkuji 😃
@itworks není zač 🙂 jojo to jsem četla.
Dobre ráno, tak u mě mamatest nedělá falešné duchy 😞 holky myslíte,ze má vliv na test zředěná moc,sla jsem spát v 1 h, pred spaním se šla vyčůrat a test dělala ve 4? Spíše ne, že? Jen by mě zajímalo,jestli ten čtvrteční a páteční duch znamenal, že se nachvili mimi chytlo nebo byly oba falesne. Ale asi to vysvětluje ta strašná bolest břicha ve čtvrtek v noci, že se neudrzelo. Co myslíte, je to možné? Kdybych raději už dostala MS, tu teď asi nedostanu bez vysazení utrogestanu. Ach jo, jsem věděla, že se nemám začít radovat. Všem ostatním, co našli // Držím moc palce, ať je vše v pořádku 😃
@itworks zredena moc má vliv. A ten duch co jsme viděli tedy rozhodne falesnak nebyl. A dnes tam není nic? Taky jsem tu četla, že někomu některa značka ukázala mizerne a jina Hezký. ..tak třeba jsi ten případ. Krev je jistota. Přeji ať dopadne dobře 🙂
@itworks Zkusila bych zítra třeba jiný druh testu. Nevěš hlavu ještě, dokud ta ms nepřišla, tak stále máme naději. Já tam mám ducha i dnes, ale ty bolesti jake mám, čekám, kdy se rozjedu, ani spát jsem nemohla. Neraduju se, jelikož bez krve to neberu jako výsledek. Ikdyž jsem tohle nikdy předtím neměla. Musíme najít v sobě tu špetku naděje. Taky jsem v noci nadávala, at už to teda řijde, že tohle je hrozný, člověk si ani brufen vzít nemůže. Nesmutni, jednou se nám to povede všem!!!!
@fresijka můžeš Paralen 🙂

Jůůů, děkuji za ♥