icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

princezna22
21. únor 2016

@lucalm ahoj vážné Té bolelo takhle břicho ? Mě bolí 3dny jako fest na menzes :'( měla jsem to tak každý pokus a pak jsem 8 či 9 den jsem vždy začla špinit a bylo po všem :'( tak se bojím ☹ t

pepina007
21. únor 2016

@princezna22 Ale test jsi ještě nezkoušela, že?

princezna22
21. únor 2016

@pepina007 ne to nemá cenu. Je brzy. Pokud to nedostanu, jakože se bojím,že jo :'( tak bych testla v sobotu. Ale to bříško bolí jako na menzes :'(

pepina007
21. únor 2016

@princezna22 Mně do včerejška nic nebylo, žádné příznaky jsem neměla a od noci mě bolí břicho...Já jsem to po et dostala už 2x a vždy 7-8 den. Po ket jsem to nikdy nedostala, právě díky hormonům se to hodně protáhlo. Mám za sebou jedno biochemické a to jsem měla ducha na testu už 6 den.

lucalm
21. únor 2016

@princezna22 ano ja si fakt uzila. Asi sesty den me zacalo a uz jsem rvala prestoze mi znama zname psala, ze ji taky bolelo a cekala dvojcata a jeji kamosky taky bolelo a byly tehotne. Potom mi to dr potvrdil a me bolelo bricho porad, pak stydka spona, pak zase na ms a tak porad dokola az myslim do 17tt a sem tam i ted. Kdyz me zacne, tak si dam magnezko a vetsinou to pak prejde.

lucalm
21. únor 2016

@pepina007 vezmes, ale chce to vzdy nejaky cas no. Ja po prvim o druhem nechtela ani slyset. Ptat se jestli mate hotovou genetiku - imunologii asi zbytecne ze...necetla jsem prispevky predtim

princezna22
21. únor 2016

@lucalm Já piju Magnesii na litry.Tak snad to pomůže.

pepina007
21. únor 2016

@lucalm Jj máme hotové všechno...Zatím jsme vždy slyšeli to stejné, že embryo asi nebylo to správné a nebylo života schopné ☹ naštěstí máme ještě nějaké mražáčky.

lucalm
21. únor 2016

@princezna22 no ja piju to silne Magnosolv, je to ale na predpis :/

lucalm
21. únor 2016

@pepina007 jedno bude to prave uvidis!!! Nam poprve nezbylo nic, zavedli cerstve a mela jsem ducha 16dni po et. Tvrdili mi, ze to byl Pregnyl....haha vim, ze to pokazili transfer a ani ja nebyla v pohode. Proto jsem pri druhem pokusu testovala hned, abych pro ne mela dukaz, ze prasky mizi cca 5.den po et. No a pri druhem mi zavedli cerstve a mame jeste dve miminka schovany 🙂

princezna22
21. únor 2016

@lucalm co myslíš tím "Pokazili transfér" ?

axi44
21. únor 2016

@pepina007 Ahoj jak ti je? já zkusím zítra testnout.... budu šestý den, tak snad se něco už ukáže 😖

pepina007
21. únor 2016

@axi44 Ahojky, upřímně řečeno nic moc...sice se snažím, ale už mi v hlavě lítají nejhorší scénáře a přemýšlím co dál....Držím pěsti, ať máš zítra lepší náladu než Já a pozitivní testík 😉

pipi39
21. únor 2016

@axi44 take se nemizu dockat ,zitra budu teprve treti den. Jsou to nervy moc ti drzim palecky ....dej pak vedet..... hlavne klid kdyz tam nic nebude.....😊 je to docela brzo.

princezna22
21. únor 2016

@pepina007 taky jsem s náladou dole :'( to břicho

lucalm
21. únor 2016

@princezna22 no dle me ja mam hodne uzke hrdlo, vedeli o tom, pri inseminacich meli problemy vzdy, existuje latka na rozsireni a nedali mi to. Pak se hrozne divili, vubec ho tam nemohli dat, davali ho tam na nekolikrat a mezitim ho utikali zahrat a taky to nevyslo ..pritom vystavni embrio. A druha vec, moc brzy mi vysadili Prednison ..

princezna22
21. únor 2016

@lucalm :'( :'( :'( bože to je hrozný :'( kde to bylo ? :'(

gacinka
22. únor 2016

ahoj holky, taky čekám a doufám, mám za sebou 2. IVF, před týdnem ET 2 5 denních blastocyst, jsem zvědavá jestli se konečně těch 2 čárek dočkám. Nechodíte některá do IVF Europe na Smíchov?

princezna22
22. únor 2016

@gacinka Držím palce ať najdeš //

lucalm
22. únor 2016

@princezna22 ve Fakultni nemocnici Olomouc v caru. Jinak jsem tam byla moc spokojena, ale toto se jim fakt nepovedlo. Druhy pokus jsem si pohlidala i ten roztok na rozsireni, upozornila je na zaklinenou delohu predem a byli tak vysrani, ze pak si oddechl doktor, ze to cekal horsi 🙂

pipi39
22. únor 2016

@lucalm to je dobre. Sice by neli byt vice pozorni. Ale neni nad to jim pripomenout problem. Tak nyni to snad vyjde moc drzim palecky..... 😊

princezna22
22. únor 2016

@pipi39 Jak se cítíš ?

lucalm
22. únor 2016

@pipi39 ne fajt vsechno musis hlidat a hlidat, nikdo jiny to neudela. Dekuji prave jsem na testu cukrovky, ale strach mam porad, nic se nezmenilo.

axi44
22. únor 2016

holky tak já to ráno nevydržela a čurla na test.... slaboulinký duch, tak jsem metla na krev, zítra budu mít výsledky tak doufám že tam něco bude, jsem teprve 6 den po ET..

princezna22
22. únor 2016

@axi44 6.den jsi testovala ? Ty jo ja jsem 9. den a planuju test až na sobotu :O Držím Ti strašně palce ♡♡♡

axi44
22. únor 2016

@princezna22 A já držím palce tobě, to máš teda nervy čekat do soboty 🙂

axi44
22. únor 2016

@princezna22 jo a břicho mě taky bolí od začátku jako při MS a někdy tam dost píchne, tak snad to není planý poplach, musíme doufat že se to tam zavrtává 🙂

princezna22
22. únor 2016

@axi44 já si už mám 3 .IVF a zkušenost,že mě vždy bolelo břícho a 8 či 9 den jsem špinila a 10 dorazil menzes + - den :'( tak čekám zda špinění dorazí ☹ nebo ne.To břicho je pro mě spíš špatné znamení. :'( Já mám už 16ti letá dvojčata přirozeně a tak vím,že tehdy mě nic nebolelo a žádný zavrtáváni jsem necítila :'( Hrozně se bojím :'( nechci být zklamaná a nemáme ani mrazáčky. (Dvojčäta mam s exmanželem,teď mád partnera 5let a rádi bychom mimi spolu, je mi za 3měsíce 39 nemám už moc času ...

danda3
22. únor 2016

@axi44 tééda, tak držím moc palce.. já jsem dnes 9. den po ET a odvahu jsem ještě nenašla.

axi44
22. únor 2016

@princezna22 mám to podobný, 13 letý syn přirozeně... pak tři IVF bez transferu (špatná vajíčka) toto je čtvrtý pokus s darovaným vajíčkem. Já už si vůbec nepamatuju jestli mě něco tenkrát bolelo. Přítel děti nemá..

Strana