Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 Děkuju, za paralen 😀 ale ten mi pomaha jen an teplotu, já při menzes musím mit brufen a algyfen kapky, mám děsivé bolesti. Už od svých ufffff 14ti?? 😒 Mnooo asi jo. Ale já tohle hernajs vydržím. Krásný vzduch je venku, porostou houbyyyyyyyyy 😀 😀 😀
@fresijka podle mě to může tal být. Jestli máš normální silné ms bolesti, tak můžeš mít i silné zavrtávací.
Já to břicho taky cítím, sice ne pořád, ale několikrát za den dá o sobě slušně vědět 🙂
Test jsem dělala v pátek a dnes. Krásně zesílil. Neumím přidat fotku, mně to tlačítko na mobilu prostě nereaguje :( Zítra krev, snad poprvé v životě se nemůžu dočkat pondělí po víkendu 😀
@hahebu Tak to je krasa, ze carka sili, a to byl tvuj prvni KET?
@lenejewel89 nee, už 6.! A přesně 4 roky snažení!
Dobre rano,chtela jsem se zeptat.Beru crinone a uz druhy den obcas zaznamenam na toaletaku ruzove hrudky crinonu.Mel jste nekdo i napr. s utrogestanem?Je to zacatek MS?
Ahoj holky minuli jsem byla 10 den po ET dělala jsem TT(foto jsem tu dávala)11 den jsem šla na krv vyšla pozitivně tak byla radost veliká.12 den jsem zacla špinit 13 den jsem psala koordinátorce že špinim prý je to častý jev na začátku rači jsem dělala TT dálnice byla pěkná po dvou dnech špinění přešlo v krvácení zase jsem psala a že to může byt že dutiny nejsou placentou ještě zcela uzavřené.Vcera po tydnu od vysledku krve jsem ze zvědavosti testovala a úplně pidi duch že tak skoro nebyl vidět.Volala jsem to do car a zítra jdu teda zas na krev.No ale je to strašný nikomu to nepřejí takovou radost a pak toto fakt na cvokarnu.Nadeji tomu že to dobře dopadne moc nedávám.Upřímně všem přeji aby vám to vyšlo tyhle neúspěchy jsou fakt strašný .
@zabbkakvak to je mi vazne lito.znam ten pocit,take mam za sebou dve nevydarene tehotenstvi.clovek by mel radeji od zacatku ten test snehobily nez toto.Drz se
@fresijka den transferu se nepočítá 🙂
@tehulka1167 Tak asi každý to dělá jinak. I co mi Mudr předepsala, kdy jak co brat, kolikátý den, plus do zavorky datum, tak je to tak, že počítala i ten první den. To je asi jedno, už. Budu doufat, že test bude sílit.
@zabbkakvak tohle jsem mela jsem po prvním IVF je to biochemicke tehu. Je mi lito :( testy mi pak slabý a i z krve to nejdřív kolísálo a pak už klesalo.
@tehulka1167 ach jo ale proč se to tak děje.Čím to je to biochemické tehu?Ani nemáme mrzačky takže potom všechno od znova ☹.Za jak dlouho můžu jít na další pokus nevíš?
@zabbkakvak na začátku je to všechno nebo nic. Obvykle je to z důvodu, že embryo je špatný myslím geneticky. Nebo se muže pokazit proces uhnízdění. Stává se to hodně často. Jenže mi co jsme po umelym a testují tak to zjistí. Jiný ženský to ani neví, že to prodělaly
@zabbkakvak je mi to líto já si tim prošla v dubnu . Mě naopak hcg stoupalo chodila jsem na ultrazvuk a tam mi doktor jednou řekl že je vše v pořádku a že tluče srdíčko další kontrola zase že srdíčko netluce a že musime počkat ...... ani nemusím psát jaké jsem měla nervy . Skončilo to revizi v 10 týdnu. Pockala jsem na jeden menzes a další menzes jsem už stimulovala na další IVF mi nemáme nikdy mrazacky jsem vždy ráda když zbydou 2 embryjka na zavedení. Řekli mi to nezávisle dva doktoři že to neni problém stimulovat druhý měsíc tak jsem se do toho tak brzo znova vrhla. Teď jsem 7 dní po transferu a také čekám na testik. 😉 Přeji hodně sil a rozhodně neztracej naději ! Je nás tu spousta holek který si tímto prošly a pak se dočkaly. 😉
@handous1 v tvým případe to bylo zamlkle těhotenství. Ne biochemicke. Biochemicke je,ze se prokáže v krvi či testu, ale na ultrazvuku se neprokáže to znamena klinicky. Je to hnusný, že se to děje. Ale lepší v začátku než později.
@handous1 díkec za podporu.Tak si to taky neměla jednoduché přeji aby ti to teď vyšlo až do konce.Taky se snad brzo dočkám.Snažím se nepanikařit ale momentálně mě to dost vzalo tak chvíli bude trvat se s toho oklepat.Ale nic jiného mi nezbývá
Děkuji za podporu holky, ale test byl opravdu čiste bily a že mamatest dělá duchy 😃 už to nebudu řešit, budu to brát pozitivně v tom, že oproti prvnímu transferu jsem od začátku cítila, že se něco děje a že se nejspíš aspoň nachvilku chytlo. Měli jste vysetrenou imunologii před ivf nebo genetiku? Mi dr řekla, že když mám v normě štítnou žlázu, že není potřeba, ale mít vysetrenou imunologii před případným druhym ivf. Jo a že mi muze napsat Prednison pro muj lepší pocit, tak si ho nechám napsat u ketu, máme ještě 2 embrya.
@zabbkakvak moc mě to mrzi, chápu jak se citis, taky jsem si prožila biochemicke i zamlkle těhotenství těhotenství s revizi v 11 tt. Na druhou stranu bude dobře, kdyz se těhotenství samo vstřebá. Drž se, nacerpej další sílu,optimismus do dalšího ivf. Jednou to vyjde nám všem 😃
@itworks imunologii si nech udělat. Je to základ ! Taky jsem mela nějaký protilátky pozitivní.
@zabbkakvak @tehulka1167 ma pravdu,deje se to casto.ja mela biochemucke z uiu,pak z ivf se zadarilo,pak zamlkle tehotenstvi a revize,na podzim minuleho roku ket a samovolny potrat.Ale ze zacatku mas pocit,ze dal nemuzes,pak se oklepes a seber dalsi sily jit dal.
@itworks na imunologii mi dr řekla, že prednison začíná působit až po 25 dnech uzivani takže ho musíš brát 6 týdnů před transferem. Já jsem na medrolu už od února. Prednison byl horor

@fresijka ber to optimisticky a nepřej si MS. Ty bolesti souvisí s uhnizďováním a pokud druhá čárka je, tak prostě je 🙂