icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
26. čer 2016

@zana21 jezis tak to už toho máš Teda dost za sebou. A to jedno tehu dopadlo dobře?

itworks
26. čer 2016

@tehulka1167 to jsem si právě myslela, hold každé car postupuje jinak, už jsem ho mohla mít dávno. A to tě pak nějak léčily nebo jaké doporučení před dalším ivf? Když tam budu volat, tak mám rict, že se snažíme několik let neuspesne nebo mi to car napíše do zadanky? Ale ten Prednison by se měl brát asi déle před ivf,ze.

tehulka1167
26. čer 2016

@itworks psala jsem, že se bere minimalne 6 týdnů před transferem. Mé tam doktor taky nechtěl poslat a tak jsem ho obešla a zaridila si to sama.

itworks
26. čer 2016

@fresijka To přesně jsem chtěla slyšet 😃 jinak u tebe je pořád nadeje, když mas dusika 😃 budu na tebe myslet 😃

itworks
26. čer 2016

@tehulka1167 jo tak, uvidim, jestli mi dají zadanku. A teda bez žádanky se taky objednat? Já vím, mám na tebe moc otazek, ale chci se objednat co nejdrive. Takže nějakým dejme tomu 14 - ti denním užíváním teď před ketem tomu moc nepomůže, ale pro lepší pocit 😃 děkuji moc za tvé odpovědi, moc mi pomáhají 😃

fresijka
26. čer 2016

@itworks Když na ten test kouknu ted, tak hodně zesvětlal..nebudu se tim trápit. Nějak to zas dopadne. Ty si určitě na to imuno zajdi. 😉

itworks
26. čer 2016

@fresijka to určitě, netrap se tím, já jsem to už taky vstřebala, asi to tak mělo být. Mi dává porad naději @ tehulka 😃 jen vytrvat a bojovat 😃

ivka3901
26. čer 2016

Ahojte baby čítam vás síce neni toto moje prvé KET,ale po ročnej pauze sme si išli pre posledné embryjko a som 5den po KET aké ste mali pocity????chcem sa spýtať,že kedže nemám pravidelný menzes či mám čakať teraz presne na 28 alebo skor alebo neskor možem dostať ?????

tehulka1167
26. čer 2016

@ivka3901 ty si udělej test kdy ti řekli. Nebo jestli mas jít na krev ...

ivka3901
26. čer 2016

@tehulka1167 no na krv mám ísť 5.7 ked je u nás sviatok a musím testovať skor kedže aby som vedela načom som a aby som sa potom psychicky nezrútila kedže mám tých IVF už pár za sebou 😒 😒 😒

handous1
26. čer 2016

@tehulka1167 ano máš pravdu popletla jsem to. 🙂

zana21
26. čer 2016

@tehulka1167 jojo,mame dceru.O to se ty neuspechy zvladaji lepe,ale vzdy to boli a clovek si pobreci.Ted po tomto ketu si rikam,ze pokud to ma mit stejny scenar, tak radeji at je neuspech hned na zacatku,zadne pozitivni test a pak nic.ale snad ted to dopadne a dojdeme ke zdarnemu konci.Preji to tady vsem.

tehulka1167
26. čer 2016

@itworks v imunii v Praze berou i bez žádanky. Máj to na webu napsaný. Ale jinak všude zadanku chtějí.

tehulka1167
26. čer 2016

@ivka3901 to asi ve svátek jsou u vás v Car, ne? Jinak bych šla až po svátku 🙂

tehulka1167
26. čer 2016

@zana21 Já to vím jaky to je. Já jsem naštěstí bojovnice a šla bych do toho kolikrát bych musela. 🙂 a vyplatilo se 🙂

jennyy12
26. čer 2016

Holky, mam asi blbej dotaz, ale nada mi to 😄 : jdou nejak odlisit bolesti na ms a bolesti zahnizdovaci ?? Jsem dnes 5. den po transferu a vcera aji dneska me dost boli bricho a prsa a furt premeslim jak to vlastne je 😄. Mam to dostat za 4 dny. Je to uplne stejna bolest jak na ms, akorat mam strasne bolavy prsa, coz normalne nemivam tolik. Meli jste taky nektera bolesti 4. a 5. den po ET, ktere to vyslo nakonec 😄?? Vubec nevim co si o tom muslet, je to moje 1. IVF, diky

tehulka1167
26. čer 2016

Děkuji někomu za srdicko 🙂

tehulka1167
26. čer 2016

@jennyy12 zda se,ze se zadarilo 🙂

handous1
26. čer 2016

@tehulka1167 doktor mi napsal medrol pár dní před transferem. V předešlých carech co jsem byla jsem žádný medrol ani predison nebrala tam jsem zase měla estrofen na sliznici kterou mám vždy krasnou. V každé klinice mají jiné postupy.
@ivka3901 já jsem dnes 7 den po transferu a včera jsem měla pocit že mě bolí v podbřišku bylo to stejné jako u toho zamlkleho těhotenství . Je možný že si to jen namlouvam já už ani nevím.... i kdyz dneska jsem cítila zase takovou slabou bolest .
Holky měla jste to nějaká nebo už magorim 😵

jennyy12
26. čer 2016

@tehulka1167 ❤ , dekuju

ivka3901
26. čer 2016

@tehulka1167 já nejdem na krv do CAR kedže sme daleko od Brna a idem k mojej gynekologičke

tehulka1167
26. čer 2016

@ivka3901 jo takhle. No tak si tam skoč spíš po tom svátku 🙂 radši dyl než dřív.

ivka3901
26. čer 2016

@handous1 díky že si mý napísala jak sa cítiš,lebo já som natom stejne 🙂

trubka93
26. čer 2016

@jennyy12 no ráno dobrý, ale pak jsem šla se psem ven a když jsme se vrátila tak už asi špiním. No pořád musím doufat že to vyjde a nebo že za měsíc budu moct jít znovu ☺
no bude to dobrý a radši si umejvání oken nechám na zítra 😆

handous1
26. čer 2016

@ivka3901 🙂 však se to už brzy dozvíme bylo by fajn kdyby nám to už vyšlo vím že toho máš taky dost za sebou ☹ .... už jsem si říkala že si zítra udělám testik tentokrát jsem si ho hned koupila . Bojím se ale že budu stresovat když na mě ten duch nevykoukne proto asi půjdu jako vzdy na jistotu z krve. Pak se s tím člověk musí nějakým způsobem vyrovnat. S negativním výsledkem tentokrát ani nepocitam 😵
Tak hoooodne stesticka!!!!!

itworks
26. čer 2016

@tehulka1167 super díky, nejdřív se zeptám, zda to dělají i někde u nás a kdyžtak Praha to jistí. Už jsem našla stránky 🙂 není, zač, tvé mimi si ho zaslouží 😀

fresijka
26. čer 2016

Moc děkuji za srdíčko pro štěstí!! ♥

tehulka1167
26. čer 2016

@itworks hele jde to udělat i tak,že prostě nasadíš Medrol nebo Prednison i bez imuna. Ber ho aspon 6 týdnu před transerem. Jestli je rozumná řeč s tvým gyndařem tak se s nm domluv pokud bys nechtěla čekat na imuno. Je to taky možnost.

jennyy12
26. čer 2016

@trubka93 Ja o spineni po trans

jennyy12
26. čer 2016

@trubka93 O spineni po transferu vubec nic nevim, ale nektery holky ho tady mely a bylo tam ve finale // 😍. Ale kdyby se to vic rozjelo, tak bych urcite volala do CARu. Musime doufat, i kdyz je to strasne tezky. Zkus ty okna ale opravdu radsi odlozit 😄. To je tve 1. IVF?? A kolik mate mrazacku??

Strana