Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@alvica děkuji moc😞
@fresijka snad jo,dekuji za podporu
Jinak, píšete tu o Mudr Malíčkové. Mohu ji jen chválit, přišla mi na věci, které jsem v životě netušila, že mohu mít. Pokud vše vyjde, budu ji i nožky líbat ;)
Ahoj holky před 9 dní jsem se radovala když mi oznámili že krev vyšla pozitivně a jsem těhotná.Ale špinění přešlo v krvácení dnes jsem šla na kontrolní krev a po radosti přišla rána zklamání hodnota klesá mimi odchazí 😭 . Mrazáčky nemáme tak 3 měsíce musíme čekat na další stimulaci.Tak vás tady budu sledovat všem přeji // a hlavně až do konce.
@zabbkakvak Jak je tohle možný??:(((((( Mrzí mně to moc, pane bože drž se:( proč se tohle sakra děje:(( život je pěkná svině:((( je mi to líto
@fresijka to si taky říkám proč se tohle děje. Bylo mi řečeno že se přestalo vyvíjet.No je mě hrozně.Asi by bylo lepší kdyby to nevyšlo hned na začátku než když máš radost ze to vyšlo a pak toto😥.No musím se s toho oklepat a pokračovat v boji.😤
@fresijka A jakou ti nasadila léčbu? Co ti našla?
@tehulka1167 nevím, jak se všechny ty látky nazyvaji, ale celkově vše špatný, systemová autoimunita s poziti.protilátek ENA. Nějaké imunoglobuliny, pak pozitivni anti ENA SSA, kdy to způsobuje prý vyšší riziko potratů a dále píše něco o CAVB plodu...zkrátka, hrůzné věci..nasadila mi Metypred a Vitaminy Caltrate a fraxiparin. Proto mně ani dlouho nepouštěla do Podolí, jelikož to nemělo smysl...a ted v červnu řekla, že se výsledky snížily, tak at to zkusime...tak uvidime no
@fresijka držím vše co mám ať to klapne
@zabbkakvak myslím, že ne, ale děkuju. Nějak to vnitřně cítím, víš..Myslím, že si v týdnu taky popláču a pak zas skočím do pracovního nasazení a bude líp.
@fresijka musíš myslet pozitivně 😉.Taky už v pátek půjdu do práce po měsíci a šetřit na další pokus
@zabbkakvak je mi to moc líto... moc dobře vím, jak tohle bolí, i když každý to nakonec zvládáme jinak a jinak se s tím dokážeme vypořádat. Mým lékem je naděje a ráda vidím, že to bereš podobně. Příště to dopadne lépe!
@terezabinkova jjj nic jiného nám nezbývá než si pobrečet,oklepat se a taky doufat že další pokus vyjde az do konce.
@zabbkakvak je mi to líto, drž se a přeju hodně sil v dalším boji 🙂
Holky to je hrozné, co se teď děje ☹ minulý týden tolik pozitivních testů, radosti a očekávání a vzápětí je vše fuč. Všem, co našli // přeji hodně štěstí až Vám to vyjde a dostanete se přes I.trimestr.
@martinek14 Ja mam v popisu rezimu po transferu napsany, ze se hned po transferu letet muze, ze to na uhnizdovani nema zadny vliv.
@jennyy12 no to mě vzali 13 z toho 3 do večera ještě dozráli, chytil se všechny, ale jen 9 bylo 100% ok. Jinak mi taky dali pětidenní a zamražený to samí. Vlastně jedinej důvod proč jsme musela na umělý je to že jsme měla endometriózu a museli mě vzít vejcovody s všechno ořezat, jinak by se to bez problémů povedlo 😐 A pročpak se to nedaří tobě, jestli nevadí že se ptám? A zítra ráno dělám test, ha a bude to 😆
@trubka93 Mne vzali 12 z toho se oplodnilo 10, do 3 dne kultivace vydrzelo 9 a vysledek 2 😒 . My jsme na IVF sli po 6 letech neuspesneho snazeni. Problem je u nas u mazela: morfologie 1% , min. u dobreho spermia jsou 4 %. Jinak ja jsem nastesti naprosto v poradku. Kazda tady ma nejaky jiny problem, ale je fajn, ze to jde dneska resit 😄. Budu na tebe rano myslet a drzet vsechno co mam 😄. Hned pisni
@lenuska115 Přitom jsem ted koukala, že jsi dávala krasnou fotku s tt //...to se opravdu člověk nemuže na to spolehat:(((( mně to je tak líto.
@jennyy12 no kdyby mi to napsali do papírů tak ti to napíšu, ale oni mi to asi jen řekli a já jak jsme byla nervózní tak jsem to nějak asi přeslechla, jen jsem poslouchala čísla který byli dobrý. Jen si pamatuju že nechali ty z kterejch je vidět, že se u nich bude pěkně vyvíjet plod i placenta nebo tak 😐 Příště musím líp poslouchat. Téda 6 let, to bych z toho byla hodně na nervy. To my jsme se snažili rok a pak zjistili to co jsem ti napsala, takže u toho naštěstí nemám takový nervy. Tak jo, zítra dám vědět s ty mi potom taky musíš říct jak to dopadlo 😉
Dnes je muj den! Ceka me 1.KET v celkove anestezii. Strach a teseni se zaroven. Sliznice nizka, cekam na zazrak...:(
@lenejewel89 To bude dobrý, uvidíš, aspon se to vyřeší naráz při jednom. Držím palce.
@lenejewel89 to zvládneš s třeba se to hned chytne 😉 držím pěsti
@trubka93 tak ať Hezký sili 🙂

@itworks děkuji,jsi moc hodná,tak třeba to vyjde tobě😃teď se vrátím zpátky do práce a nqberu síly na další pokus.