Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 děkuju ☺ snad jo, ale radši počítám i s opakem, přece jen je to ještě docela brzo.
@lenejewel89 zelam uspesny transfer a vela sil 🙂
@sisul_ka co ty jak se cítíš? 🙂
@tehulka1167 Prosim te, mam na tebe dotaz jako na zkusenou tehulku 😄, jestli to neni spatny znameni, ze me ted bolelo 3 dny bricho a prsa a dneska skoro nic ?? Jsem z toho docela vyplasena 😄. Jsem dnes 7. den. Do vcera jsem byla naprosto happy a dneska jsem v haju 😒, to je strasny to stridani nalad 😳
@jennyy12 Já nevím, Kazda jsme jina. To břicho je normální taky bolelo a pak nebolelo . 🙂 a prsa me taky někdy boli vic a někdy min. Takže to nic neznamená 🙂
Brý ránko, tak já dnes 12 tej den a duch tak slabej, že ho spís ani nepočítám:(((((((( tak vám přeji hezký den a at se vám to povede
@fresijka slabší než minule?
@tehulka1167 Přijde mi, že ano. Nebo možná stejné, každopádně ne tmavší. Přemýšlím, že na tu krev půjdu už zítra. Co myslíš? Je jedno, zda o den dřív, aspon bych to měla za sebou:(
@fresijka to je mi lto,noo on i ten den může hrát roli 😒
@tehulka1167 Myslíš, jo? No, tak jsem spláchla dvě mimča, no:( ted otázka, zda hned jít do toho posledního mrazáka, nebo si zažádat o lazně, nebo nevim už čím podpořit, aby se mu u mně libilo:( to zoufalství je děsný.
@fresijka kolikátý je to transfer? Spíš jdi na tu krev dýl.
Třetí..jo půjdu tedy v ten čtvrtek. Děkuju
@tehulka1167 Ještě mně napadlo zkusit koupit digitální test? Ten Clear Blue...
@fresijka tak jasně,že mužeš zkusit různý testy,proč ne 🙂
Ahoj holky. Tak včerejší krev pozitivní, hcg 551 🙂
@hahebu gratuluji, hezký výsledek!
A je to! Embryjko je u me v brisku. Akorat jsem sla hned po zakroku za zachod curat a krvacela jsem. Je to normalni?????:(

@trubka93 Já ho taky vidím 🙂 ! Nádhera 🙂 . To bude určitě dobrý. Já budu taky testovat zítra ráno, tak taky napíšu. Jak se cítíš??