Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@lenejewel89 to bylo určitě z té hysteroskopie,jak ti roztahovali cipek
Tak holky, já volala do Caru a na krev jdu už zítra..prý kdyby tam něco bylo, uvidí to i 13 den..já už nechci doma čekat:( rovnou jsem si objednala ten čaj, baby radnické, tak ho začnu pít;) a pokud se budu cítit psychicky, tak toho posledního nanuka vložíme v dalším cyklu, ikdyž ze mně bude mít šefka radost, zas doma.... pokud nevyjde ani to, vyměním Car..
Dost jsem krvacela:( a pri curani strasne paleni:(((( Nemohlo ze mi embryjko vypadnout?:((((
@lenejewel89 Určitě vypadnout ne...uchytí se po 15 až 20 minutách..tak mi to říkal doktor a ne jeden, neboj..Proto se leží chvíli po zákroku.
@lenejewel89 vypadnout nemůže . Ale vstávat jsi neměla.
@tehulka1167 Musela jsem vstat na WC:(((
@lenejewel89 Nám všem na pokoji se taky chtělo, ale musela to každá vydržet:( nás by ani sestra nepustila. To se divím, že tě nechali:( Už jsi tam volala, jaké máš problémy?
@lenejewel89 já vím,taky jsem jednou takhle musela. Ale v tvým případě,když máš takový problémy se sliznici.....snad to dobře dopadne.
@anette30 problém - špatný spermiogram. 2x ET - nic, 3x KET - nic, 1x IUI - nic. Pak lázně, doma jsem začala hodně běhat. Teď KET, ale v umělém cyklu, poprvé. Plus intralipidy na potlačení imunitní reakce (imunologii mám vyšetřenou a vyšla negativní, ale i přes to doktor rozhodl, že se nasadí intralipidy). Tak nevím, co pomohlo, že se embryjko konečně chytlo. Změnilo se toho hodně, takže čemu přisuzovat zásluhu, nevím. Různě jsem to střídala, byla doma, chodila do práce, to si myslím, vliv nemá. Teď jsem teda na neschopence, prvních 5 dní jsem odpočívala, ale pak už jsem začala normálně doma uklízet, žehlit, vytírat... Všechno. Akorát jsem nezvedala nic těžkého.
A jediný příznak, který byl jiný, bylo roztahování břicha. Vždy jsem byla nafouklá, ale teď to tam "tlačilo do stran". Ale u všech ostatních pokusů to nebylo v hlavě, ten pozitivní výsledek. Kdežto teď jsem tomu věřila hned od začátku. Embryo lezlo z obalu už na sále při KETu, tak jsem si říkala, že to se 100% chytne 🙂
@lenejewel89 já se na to ptala a říkali mi, že se dělala nějaká studie, kdy pacientky ihned po transferu vstaly a šly domů, další část ležela 20 minut a pak šla, další část ležela přes noc v centru a pak je pustili domů. A výsledky jsou prý takové, že to vůbec nemělo vliv, jestli hned vstaly nebo zůstaly přes noc ležet. Embryo prý "vypadnout" nemůže. Je to prý, jak kdybys ho dala mezi dva krajíce chleba namazané paštikou a přilepila k sobě. Že prostě nevypadne.
Myslím, že jak jsi byla v narkóze, tak se s tím nemazlili a ponastavovali si to tam, jak je potřeba a to krvácení je z toho, prostě do něčeho rýpli. Když to dělají za živa, tak se víc snaží, ale v narkóze jsou to řezníci. Tak neboj 😉
@itworks přeji ze srdce pozitivní krev 🙂
@fresijka no ve čtvrtek 9 den jsem měla pěkného ducha, pak mě v noci strašně moc bolelo břicho, ráno znovu test, stejný duch na stejném testu. Ostatní testy v neděli negativní. Asi se nachvilku chytlo a pak pustilo ☹ ale beru to pozitivně, při prvním ET jsem ducha vůbec neměla, v břiše se toho moc nedělo a dostala jsem MS přesně na den. Po výsledku hned vysadím utroš, objednávám taky "bábu" a jdem bojovat dále, máme ještě 2 prcky "u ledu " 🙂
@tehulka1167 děkuju, ale teď už začínám pomalounku špinit a břicho taky začíná bolet 😖 nechám si předepsat preventivně ten prednison a mezitím si zařídím to imuno.
@fresijka Já ho pila asi 10 dní a pak jsem šla na transfer 😀
@tehulka1167 A hned jsi v tom jo??Ty vodo, to je zázrak. Nebo ti dali jiné léky než obvykle? Já si furt říkám, zad pro mně nedělají málo..pořád dokola jedno a to same...proč nedaji jine hormony blablabla..možná hledám chybu jinde a ne sama v sobě.
@fresijka přemýšlím, zda mám koupit manželovi ještě fertilman, i když spermio máme v normě, myslím, kdyby nevyšel poslední ket a museli bychom od znova. Tabletky spolkne, sice má taky " fůru keců" že zrovna nevoní, ale čaj na plodnost do něj nenaleju 😀 stejně by mě zajímalo, jestli to pomáhá, mají tam ale příběhy lidí, co celkem brzo otěhotněli. Věř a tvá víra je uzdraví 😀 😀 😀

@lenejewel89 Určitě se zeptej doktora.