Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fresijka hele těžko řct co pomohlo. Brala jsem ještě Gynex. A pak taky vždy jsem chodila na transfer 6 den a ted jsem šla 7 den. A to mohlo zahrat zásadní roli a nebo jen stále nebylo to správný embryo,neměla jsem v kupě štítnou pak už jo v tom dubnu....takže těch věc je tolik ...
@sisul_ka jak dlouho jsi od transeru? To špiněn mohlo být uhnízdění 🙂
@tehulka1167 Každopádně, je fajn, že se ti to povedlo!
Holky mela jsem tam srust a kdyz mi tam davali embryjko tak se pres ten srust museli dostat mi rikal doktor. Takze to krvaceni je asi proto. Uz jsem doma a lezim.
@tehulka1167 to ja viem 😉 uz mam toho dost za sebou, takze viem co ocakavat 😀 len to simranie v podbrusku je nove dnes som 8 Den. Samozrejme, nepocitam den transferu 😵
@sisul_ka sakrální to leti 🙂
@tehulka1167 mne obvzlast rychlo, nastastie 😵 Zajtra vecer vam dam vediet ak si ten test nerozmyslim 😀
@lenejewel89 Tak hodně odpočívej, nic nedělej a at se zadaří. Hodně štěstí!
Tak krev negativní ☹ v pátek jdu na konzultaci před posledním ketem.
Doufám holky, že Vám ostatním to vyjde, byl to můj "teprve" druhý transfer.
Mne asi pred hodinou zacalo uplne silene bolet bricho 😦. Mam pocit, ze je po vsem 😦. Rano udelam test
ale nejak me nadeje opustila 😞
Holky, všem Vám děkuju moc za podporu.

@tehulka1167 ani sa nepytaj, od vcerajska pekna polest v podbrusku ako na menzes, no to my uz pozname 😉 vcera som jednorazovo maaaalinko zaspinila a dnes tiez. Od nedele mam taky zvlastny pocit v brusku, take simranie ako ked chytis motyla do dlani a klepe s kridielkami 😵 .V nedelu som to mala 4x za sebou v 5 sek. intervaloch. Vcera tak poriadne 1x a prave teraz tiez. Je to zvlastny pocit, ktory zatial nepoznam, no je skor prijemny ako neprijemny. Uvidime ako to skonci, no citim, ze sa nieco deje 🙂 Testnem zajtra vecer 😀