icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

sisul_ka
28. čer 2016

@tehulka1167 ani sa nepytaj, od vcerajska pekna polest v podbrusku ako na menzes, no to my uz pozname 😉 vcera som jednorazovo maaaalinko zaspinila a dnes tiez. Od nedele mam taky zvlastny pocit v brusku, take simranie ako ked chytis motyla do dlani a klepe s kridielkami 😵 .V nedelu som to mala 4x za sebou v 5 sek. intervaloch. Vcera tak poriadne 1x a prave teraz tiez. Je to zvlastny pocit, ktory zatial nepoznam, no je skor prijemny ako neprijemny. Uvidime ako to skonci, no citim, ze sa nieco deje 🙂 Testnem zajtra vecer 😀

sisul_ka
28. čer 2016

@trubka93 napisala som tehulke, precitaj si 😵

hahebu
28. čer 2016

@fresijka jasně, není problém 🙂 Já měla 2 velké kufry a sportovku 😀

sisul_ka
28. čer 2016

@itworks drzim vsetky prsty aj palce na nohah 🙂

itworks
28. čer 2016

@sisul_ka děkuji moc, u tebe to vypadá zatím nadějně 🙂 těšíme se na pozitivní testík 🙂

tehulka1167
28. čer 2016

@fresijka hele těžko řct co pomohlo. Brala jsem ještě Gynex. A pak taky vždy jsem chodila na transfer 6 den a ted jsem šla 7 den. A to mohlo zahrat zásadní roli a nebo jen stále nebylo to správný embryo,neměla jsem v kupě štítnou pak už jo v tom dubnu....takže těch věc je tolik ...

tehulka1167
28. čer 2016

@sisul_ka jak dlouho jsi od transeru? To špiněn mohlo být uhnízdění 🙂

fresijka
28. čer 2016

@tehulka1167 Každopádně, je fajn, že se ti to povedlo!

sisul_ka
28. čer 2016

@itworks dakujem a pevne verim, ze bude pozitivny 🙂

lenejewel89
28. čer 2016

Holky mela jsem tam srust a kdyz mi tam davali embryjko tak se pres ten srust museli dostat mi rikal doktor. Takze to krvaceni je asi proto. Uz jsem doma a lezim.

sisul_ka
28. čer 2016

@tehulka1167 to ja viem 😉 uz mam toho dost za sebou, takze viem co ocakavat 😀 len to simranie v podbrusku je nove dnes som 8 Den. Samozrejme, nepocitam den transferu 😵

tehulka1167
28. čer 2016

@sisul_ka sakrální to leti 🙂

sisul_ka
28. čer 2016

@tehulka1167 mne obvzlast rychlo, nastastie 😵 Zajtra vecer vam dam vediet ak si ten test nerozmyslim 😀

anette30
28. čer 2016

@sisul_ka Já se ho bojím udělat 😀

fresijka
28. čer 2016

@lenejewel89 Tak hodně odpočívej, nic nedělej a at se zadaří. Hodně štěstí!

sisul_ka
28. čer 2016

@anette30 ja tiez, no nic ten vysledok neovplivni a nebudem sa zbytocne napinat ci to vyslo alebo nie, tak si ho zajtra alebo vo stvrtok spravim 😵

itworks
28. čer 2016

Tak krev negativní ☹ v pátek jdu na konzultaci před posledním ketem.

anette30
28. čer 2016

@sisul_ka jj,jsou věci,ktere neovlivnime 😊

fresijka
28. čer 2016

@itworks :((((

gabina_37
28. čer 2016

@fresijka moc děkuju

sisul_ka
28. čer 2016

@itworks posielam velke objatie, je mi to uprimne moooc luto!

itworks
28. čer 2016

Doufám holky, že Vám ostatním to vyjde, byl to můj "teprve" druhý transfer.

gabina_37
28. čer 2016

@itworks moc mě to mrzí, drž se a do třetice všeho dobrého přeji hodně štěstí

jennyy12
28. čer 2016

@itworks Moc me to mrzi a preju moc sil a hlavne stesti do dalsiho a posledniho KETu.

jennyy12
28. čer 2016

@itworks Posledniho, protoze bude uspesny 😄!! PS: jsem to pred tim nedopsala, telefon mi dela co se mu chce 😄

jennyy12
28. čer 2016

Mne asi pred hodinou zacalo uplne silene bolet bricho 😦. Mam pocit, ze je po vsem 😦. Rano udelam test
ale nejak me nadeje opustila 😞

fresijka
28. čer 2016

@jennyy12 Uplně tě chápu, ale zkus najít naději v sobě a nepřipouštět si nic zleho:( kolíkáty den budeš zítra na test?

itworks
28. čer 2016

Holky, všem Vám děkuju moc za podporu.

jennyy12
28. čer 2016

@fresijka Zitra budu 8. den. Snazim se tu myslenku zapudit, ale moc mi to nejde 😦. Do vcera jsem mela pocit, ze to vyslo a ted me ta bolest totalne vykolejila 😦. No, uvidime rano.

fresijka
28. čer 2016

@jennyy12 Tak některým tady 8 den už něco málo test ukázal, tak uvidiš ráno. Samo sebou neplaš, když tam nic nenajdeš hlavně! Nemusí to znamenat nic. Jasný? Klidek a pohodičku se snaž mít.Odpočívej

Strana