Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 co je to za ten zázračný čaj?
@zabbkakvak čaj báby radnické 🙂
Tak to vypadá, že bába bude brzo vyprodaná 😃
To je dobře, jen at si dělají zásoby ve skladu 😀 Je ti už líp, moja?
@fresijka už jo, ale nejlíp mi bude, až budu mít po MS 🙂 počítám, že ji dostanu tak do 2 dnů. Jsem si myslela, že i když jsem čekala špatné zprávy, že mě to nerozhodí. Naštěstí máme pejska a ten se rád mazlí, jak by to vycítil, že mám blbou náladu. Ještě, že je sluníčko, takže na zítřek si krom umývání oken ordinuju opalovačku, ve čtvrtek návštěvu kamarádky a v pátek půjdem do car společně s manželem, tak si uděláme taky pěkný den 🙂 🙂 🙂
@itworks To je super, pejsek pozná,jak se cítíme..vím to, sama mám dva retrívry a jsou to moji gaučáčci mazlivy! Nedám na ně dopustit. Já si představ ještě objednala bylinkové čípky. Je to kůra na 42 dní. Paní co je vyrábí, tak sama otěhotněla, i přes lékařské slovo, že mít děti nebude..Takže jdu do nich. Je třeba si dělat pěkný den, ono to člověka semele, ikdyž si myslí, že je na to připraven, tak není...já jsem dnes taky tak brečela, že se mi ani zítra na tu krev nechce:( ale musim ukončit neschopenku a pokračovat dál. Věřím, že ten čaj a čípky ted zaberou.
Mám poslední a přemýšlím, zda dat opět pauzu, nebo do toho skočit rovnou, dokud jsem nadopovaná hormony, plus k tomu dát ten čaj a čípky. Samo sebou si zažádám i o ty lázně, ale ty nevyjdou hned, takže nějaký čas na rozmyšlenou mám, co se sebou pak. Vím jistě, že v Podolí už na nové IVF nepůjdu
Holky kdyz vstanu z postele, jde ze me krev, nee moc, ale jde, neni to jen spineni.:((( Co to znamena??? To prece nema byt po transferu takove krvaceni ne???:((( To uz se jako pustilo myslite, ze uz je konec?:(( Nebo to krvaceni je k tomu, ze mi tam embryjko davali pres srust a ten srust museli rozbit?:((
@lenejewel89 ale prd, to je po tom zákroku.
Dnes jsem byla na krvi bohuzel negativni ☹ opet jsem to obrecela.Ve ctvrtek jdu na kontrolu a premyslim jestly jit hned do dalsiho pokusu nebo si dat pauzu.Byla jsem rozhodnuta pockat ale na druhou stranu...do tretice vseho dobreho.Jak ste na tom vy sli by ste hned do dalsiho?
@lenejewel89 Normálně se po transferu nekrvácí. Jen když tě třeba rejpnou nebo tam něco udělali,nešlo to asi jak mělo..
@doubravka62 já hned porád každy měsíc dokud byly embra. Kdyz nebyly tak jsem mazala hned zase do IVF, 🙂
@tehulka1167 To je teda fakt na prd...:( Pri curani me to strasne pali, uplne moc, na toaletnim papire skoro zadne spineni, ale potom, nez dojdu k posteli, krev cista tak na jednu tenkou slipovou vlozku...:( Fakt nevim proc. Doktor rikal, ze jsem tam mela srust a ze embryjko museli tim srustem protahnout, aby dali embryjko, kam potrebuji...Achjooo.
@tehulka1167 mrazacku mame jeste 8 🙂 jsem doma tak bych toho vyuzila a sla do toho.A kolikaty ket jsi mela uspesny?
@doubravka62 Ja bych tak mesic pockala, beru to podle sebe.
@lenejewel89 Mate v centru nejakou non-stop Help linku??? Urcite bych tam zavolala budes klidnejsi.
@doubravka62 z 2 ivf první Ket. Jinak celkem pátý transfer
@jennyy12 Nemame nic...nezbyva nez cekat na zitra...:( Pokud budu porad krvacet, pojedu k doktorce.
@lenejewel89 Kam chodis do CARu??
@jennyy12 Jdu se vycurat, nic netece jen paleni a potom krvaceni prijde achjoo:( Repromeda
@doubravka62 ahoj, taky chci hned jít do třetice dobrého a zlého 🙂 snad budu mít ok ovulaci v přirozeném cyklu.
@lenejewel89 a to ti ani neřekli, že je možné, že budeš třeba pár dní krvácet, aby jsi se toho nelekla? Že to je po tom zákroku, co ti dělali.
@itworks Rikala jsem, ze krvacim a oni ze je to normalni...no tak fakt nevim...budu cekat...
@doubravka62 Mrzí mně to:( další pokus je jen na tobě, jak se budeš cítit. Hodně sil :(
@lenejewel89 Tak pokud Ti to rekli, ze je to normalni, tak bych jim verila. Chapu, ze je to obrovska nejistota, ale musime tem doktorum verit, jinak bysme proste do toho IVF nemohli jit. Drzim moc palce. Rano pisni jak ti je.
@fresijka po zdravotni strance se citim dobre z dneska jsem byla smutna,ale jsem rozhodnuta jit na treti hned.
@doubravka62 Tak to má být, pokud ti je opravdu dobře na dušičce, tak běž hned. Bude dobře, musíme věřit;)
@itworks jak rikas do tretice vseho dobreho i zleho treba zrovna ten treti bude ten stastny 🙂

@fresijka Dekuju ❤ . Ja jsem si az do IVF myslela, ze jsu docela vyrovnana zena 😄, ale tohle teda se mnou mava, ze si pripadnu jak magor nekdy 😒. Kazdej den uplne jinaci stav. Jsem moc rada holky, ze jsem vas nasla a za si v tomto dokazeme navzajem poradit a pomoct. Ze to prozivame tak nejak stejne.