icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pipi40
10. pro 2015

@fonamor a co jsi uzivala? Ja stale beru krome pregnylu jeste 4xdene estrofem na noc crinone a listovku a dnes jeste jedna inj
decapeptyl ..... uplna chemicka hi hi

mikilala20
10. pro 2015

jen progesteron gel

mikilala20
10. pro 2015

ja beru na noc ten crinone

paolapou
13. pro 2015

Ahoj, já byla 10.12. 🙂

paolapou
13. pro 2015

4.12. Jsme měli odvěr embryek 🙂 z 11 oplodněno 5, pak jedno je zamražené a druhý doufám, že si hoví spokojeně v bříšku, jsou to nervy, já si píchala puregon a teď beru Utrogestan 2-0-2 🙂 všem držim palečky!

pipi40
13. pro 2015

@paolapou jee to je dem po me moc drzim palecky 🙂

pipi40
13. pro 2015

@paolapou tak drzim palecky moc snad nam to vsem vyjde🙂

pipi40
13. pro 2015

@mikilala20 jeee to se mas to ani nevim ze existuje. Ja musim na inj. pregnylu zitra uz posledni.

mikilala20
13. pro 2015

@paolapou mi meli 10 vajicek 8 jich oplodnili a 6 jich bylo 3 den a k zamrazeni bylo jen jedno

paolapou
13. pro 2015

@pipi40 tak budeme mít na ty Vánoce doufám krásné překvapení 🙂

pipi40
13. pro 2015

@paolapou jo jo, to nej na svete, jdu na krev 22.12 neutika tooo.... a ty? Nevim zda to vydrzim bez drivejsiho tehu testu 🙂

mikilala20
13. pro 2015

ja zkusim zitra mela bych byt 9 den po ET

pipi40
13. pro 2015

Ty jooooi ty se mas 'moc drzim palečky 🙂

pipi40
13. pro 2015

@mikilala20 pry se nepocita den kdy byl ET . Jsem se docetla. Kdyby nic nebud zklamana je jeste cas ..... a hned pisni 🙂

mikilala20
13. pro 2015

jj vim ze se nepocita 😉 jj spis pocitam ze nic

mikilala20
14. pro 2015

@pipi40 tak jsem zkusila testnout anejaky hodne slaboucky naznak tam je

lynnuska
14. pro 2015

ahoj, jsem dnes 9 den po KET a test negativní. Takže pořád čekám. V pátek jdu na krev. Je to napínavý 🙂

mikilala20
14. pro 2015

ja jsem dneska taky 9 den

paolapou
14. pro 2015

@lynnuska a poprvé?

lynnuska
14. pro 2015

jj muj prvni KET. Vím, že se hodně říká, že první vetšinou nevyjde, ale já stále doufám, že budu ta výjimka co potvrzuje pravidlo 🙂

paolapou
14. pro 2015

Jestli se můžu zeptat jaký máte problém 🙂 krom toho, že to nejde...?

paolapou
14. pro 2015

@lynnuska jojojo 😀 strašně v to taky doufám!

lynnuska
14. pro 2015

@paolapou jsem bez ovulace i přes různou stimulaci. Na IVF stimulaci jsem zase zareagovala dost. Odebrali mě 29 foliku a mam z toho 8 mrazáčků. Tak věřim, že jednou to vyjít musí.

lynnuska
14. pro 2015

@paolapou moc mě těší, že se o to můžu s někým podělit. Už mi z toho doma hrabe. Peču teda cukroví jak divá, tak se na to snažím nemyslet, ale i tak to člověku vrtá v hlavě.

paolapou
14. pro 2015

@lynnuska jo já jsem na tom podobně bez stymulantů nedostanu ani menstruaci... 29 foliklů? Wow! No já myslela, že umřu a měla jsem jich jen 11... A mrazáčků jsou asi už ty poslední stádia blastocyst? Ty se máš já jen jedinýho 🙂 Jo mít o tom komu říct je fajn v rodině jsme to moc neříkali... A přemýšlela si o tom, že by sis nechala trans. rovnou i dvě?

paolapou
14. pro 2015

Mám hrozný otázky 😀

lynnuska
14. pro 2015

@paolapou otázky mi nevadí, sama se chci dozvědět co nejvíc 🙂. Myslela jsem, že už mě ty vaječníky před odběrem prasknou 🙂. Transfer jsme odložili kvůli nastupujícímu OHSS, ale naštěstí se to utlumilo. Jsou to všechno blastocysty. Prý výborné kvality, sliznici jsem taky měla v pořádku. Vlastně jsem byla 100% nachystaná na přijetí, tak snad se sněhuláček chytne. O dvou jsem přemýšlela, i by se nám dvojčátka líbili, ale na poprvé nám to doktorka velmi nedoporučila. Doufám, že to teď vyjde, ale kdyby.... tak si příště nechám dát dvě.

tehulka1167
14. pro 2015

@lynnuska Ahoj,mě vyšel test až 19 den po Ketu. Pár dní před tím jen slabá čárka,kterou jsem viděla jen já 😀 Ve čtvrtek jdu na gyndu poprvé od Ketu.

lynnuska
14. pro 2015

@tehulka1167 ahoj, tak to gratuluju. Je supr vidět, že test může vyjít i později. Vždycky mě to uklidní, abych ještě nepanikařila 😀. Vím, že 9. den je brzo, ale i tak je člověku úzko.

tehulka1167
14. pro 2015

@lynnuska První IVF jsem měla sedmej den pozitivní test,až mi bylo divný,že by to vyšlo hned na poprvé. Ovšem zadedlouho začal test slábnout a krev taky špatný. Bylo to biochemický těhu. ted i když ta čárka taky dobu byla taková všelijaká tak jsem až nezvykle v klidu a v dobrý náladě,prostě vim,že ted už to je ok. Uvidí se ve čtvrtek. Vlastně,ani nevím proč se každej diví,když test vyjde později. Jsem asi 11 den od opožděné menses a takhle teprve spoustu žen v týhle době i dyl objeví ,že jsou těhu 🙂 pořád jenom něco čtu a tolik jich tam psalo,že jim první test vyšel 14 po vynechání menses 🙂 nic není ztraceno holky 😉

Strana