icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
14. pro 2015

@lynnuska A řekla jsem si,že muž dostane foto z UTZ pod stromeček 😀 a tak to bude 😀

lynnuska
14. pro 2015

@tehulka1167 máš pravdu, panikaříme moc brzo 🙂. Když to čekání je nekonečný. Já jdu na krev v pátek, tak si pak napíšem jak jsme dopadly. 🙂

tehulka1167
14. pro 2015

@lynnuska jo a nechala jsem si dát teda dna nunánky 🙂 tak jsem zvědavá.

lynnuska
14. pro 2015

@tehulka1167 já jsem původně taky chtěla dva, ale doktorka byla proti, že napoprvé určitě ne. No kdyby náhodou tak se příště nenechám a budou dva 🙂

tehulka1167
14. pro 2015

@lynnuska no jo je to těžký to já dobře vím. První testy jsem zkoumala jako blázen pořád. 😀 😀 Ale prostě ty náznaky čárek tam byly. Ted v sobotu jsem si koupila for you test a ten ukazal už hezky,to už jsem ukázala i muži. 🙂

lynnuska
14. pro 2015

@tehulka1167 já se tam tu druhou čárku taky snažím vykoukat, ale ještě jsem ji tam neobjevila. Muži to radši neříkám, dostala bych nadaný, že plaším moc dopředu 🙂. Ale už testit nebudu, zbytečně se plašim. Počkám si na ten pátek a bude jasno.

pipi40
14. pro 2015

@mikilala20 joooo no bombaaaa

pipi40
14. pro 2015

@tehulka1167 no ty jooo. To je tak dlouhooo ja byla 9.12 a uz myslim ze zesilim tak to chci vedet... 🙂

lynnuska
14. pro 2015

dnes mě dost bolí podbřišek jako na MS, máte s tím někdo zkušenosti? Modlím se, že je to uhnizďování.

tehulka1167
14. pro 2015

@lynnuska Kolikátý jsi den po Ketu? Taky mě bolel podbříšek a spoustu dalších žen. Bud v klidu 🙂

lynnuska
14. pro 2015

@tehulka1167 dnes je to 9 den a test jasně negativní. ☹

tehulka1167
14. pro 2015

@lynnuska To je brzy. 🙂 🙂 Hele mě ty mamatesty a cemio vyšly právě hodně slabě to bylo ve středu ted a v sobotu jsem si koupila for you test citlivost 20 a ten mi vyšel hezky,a ten s citlivosti 10 pěkná mizerie,zajimávý 😖

lynnuska
15. pro 2015

Dobré ráno, tak jsem opět nevydržela. Dnes 10. den a test stále negativní. Doufám, že má někdo pozitivnější zprávy a raduje se ze // 🙂

pipi40
15. pro 2015

@lynnuska nevim kde ted ale psal tu nekde nekdo ze mel poz.test az 19den. Tak pevne nervy 🙂. Ja bych ty dny take popohnala. I me dnes boli podbrisek ale vcera jsem mela hodne stresujici vecer,v podstate jsem se trochu zhroutila. Vim ze nyni ty emoce diky hormonum mam nekde jinde. Dnes jsem si dala klidovy valeci opet rezim. Mozna tomu pomohlo ze uz jsem to nemohla vydrzet a dala se do vyru velkomesta .....a nyni si vse vycitam a mam jen obavy ):.

tehulka1167
15. pro 2015

@pipi40 To jsem byla jááá. 😀

lynnuska
15. pro 2015

@pipi40 Vím, že je ještě relativně brzo. Měla jsem zavedenou jednu 6 denní blastocystu, tak si říkám, že ta už by přece měla být zavrtaná pořádně. Ale máte pravdu, nesmím panikařit dopředu, ještě není vše ztraceno. A žádné hroucení 🙂 , chápu, že se to dobře říká a těžko dělá. Kamarádka mě povzbudila když mi řekla, že to miminko vlastně už mám v sobě, vždyť jsem viděla jak ho tam dávají.. jen musím počkat než si tam ustele a ukáže se (na testu). 🙂

tehulka1167
15. pro 2015

@lynnuska Nezoufej, me davali jednoho co uz se sám klubal ven a druhý byl ještě pohromadě. Ted jsem zvedavá jestli se chytili oba 😀 a podívej test mi vyšel pořádně až 11 den po zpoždění menses

lynnuska
15. pro 2015

@tehulka1167 tož to jsem taky zvědavá, dej určitě vědět jak ti to vyšlo 🙂. Kdyby mi to nedopadlo tak si nechám dat další pokus taky dvě. Stejně to mají zamražené po dvou, tak nechci riskovat, že by rozmražení a opětovné zamražení nemuselo druhé embryjko přežit.

pipi40
15. pro 2015

Urcite to dobre dopadne... nam vsem si to zaslouzime ne? A jsou Vanoce kdy jindy nez nyni . Budeme mit krasne Vanoce.... verim tomu a basta 🙂

pipi40
15. pro 2015

@lynnuska ja ulpne chapu jsem 6dni po ket a taky mi dali prdika petidenniho 🙂 . Je tam ale musi se radne zavrtat a drzet proste hi hi. 🙂

lynnuska
15. pro 2015

@pipi40 a jak se cítíš? Já měla včera docela velké bolesti v podbřišku a dneska nic. Tak nevím jestli je to dobré nebo špatné znamení. Dost mě to mate, že se to tak střídá. Jinak na sobě žádné příznaky nepozoruju.

pipi40
15. pro 2015

@lynnuska me tedy rano trosku poboliva a dnes hodne ale mela jsem vcera nic moc vecer a jedla brokolici a byla po obchodech. Do vcerejska jsem se hodne setrila a odpocivala co to slo. Ale jinak zadne priznaky nemam. Nejakej bych brala hi hi.

pipi40
15. pro 2015

Holky....nechci se hroutit moc zrovna pred Vanoci a chtela bych se trochu pripravit na to ze to treba nevyjde na poprve. Reknete mi prosim jak to pak je? Kdyz dostanete menzes treba ze i pozdeji protoze jsme plny ruznejch hormonu. Kdy se jde na dalsi ket?

tehulka1167
16. pro 2015

@pipi40 pokud mas krasnou sliznici a folik v dalším cyklu tak můžeš jit hned na ket. Ja byla na prvnim ketu v říjnu ten se nepovedl a hned v listopadu jsem šla na druhý ket. 😉

mikilala20
16. pro 2015

tak ja hlasim ze u nas to nevyslo i pres progesteron jsem to dneska dostala ☹

lynnuska
16. pro 2015

@pipi40 já už se hroutím, dnes 11. den po a test stále sněhobílý. Myslím, že s 6 denní blastocystou by mělo byt na testu něco vidět. Začínám být zoufalá. ☹

lynnuska
16. pro 2015

@mikilala20 to mě mrzí ☹

mikilala20
16. pro 2015

zivot jde dal
😉

tehulka1167
16. pro 2015

@lynnuska vždyť to nic neznamená. 🙂 je čas.

lynnuska
16. pro 2015

@tehulka1167 ja jsem panikařka.... všechno vidím černě. Včera jsem tu říkala, že si test už neudělám a stejně jsem nevydrzela 🙂

Strana