Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
jen progesteron gel
ja beru na noc ten crinone
Ahoj, já byla 10.12. 🙂
4.12. Jsme měli odvěr embryek 🙂 z 11 oplodněno 5, pak jedno je zamražené a druhý doufám, že si hoví spokojeně v bříšku, jsou to nervy, já si píchala puregon a teď beru Utrogestan 2-0-2 🙂 všem držim palečky!
@mikilala20 jeee to se mas to ani nevim ze existuje. Ja musim na inj. pregnylu zitra uz posledni.
@paolapou mi meli 10 vajicek 8 jich oplodnili a 6 jich bylo 3 den a k zamrazeni bylo jen jedno
ja zkusim zitra mela bych byt 9 den po ET
Ty jooooi ty se mas 'moc drzim palečky 🙂
@mikilala20 pry se nepocita den kdy byl ET . Jsem se docetla. Kdyby nic nebud zklamana je jeste cas ..... a hned pisni 🙂
jj vim ze se nepocita 😉 jj spis pocitam ze nic
@pipi40 tak jsem zkusila testnout anejaky hodne slaboucky naznak tam je
ahoj, jsem dnes 9 den po KET a test negativní. Takže pořád čekám. V pátek jdu na krev. Je to napínavý 🙂
ja jsem dneska taky 9 den
jj muj prvni KET. Vím, že se hodně říká, že první vetšinou nevyjde, ale já stále doufám, že budu ta výjimka co potvrzuje pravidlo 🙂
Jestli se můžu zeptat jaký máte problém 🙂 krom toho, že to nejde...?
@lynnuska jo já jsem na tom podobně bez stymulantů nedostanu ani menstruaci... 29 foliklů? Wow! No já myslela, že umřu a měla jsem jich jen 11... A mrazáčků jsou asi už ty poslední stádia blastocyst? Ty se máš já jen jedinýho 🙂 Jo mít o tom komu říct je fajn v rodině jsme to moc neříkali... A přemýšlela si o tom, že by sis nechala trans. rovnou i dvě?
Mám hrozný otázky 😀
@paolapou otázky mi nevadí, sama se chci dozvědět co nejvíc 🙂. Myslela jsem, že už mě ty vaječníky před odběrem prasknou 🙂. Transfer jsme odložili kvůli nastupujícímu OHSS, ale naštěstí se to utlumilo. Jsou to všechno blastocysty. Prý výborné kvality, sliznici jsem taky měla v pořádku. Vlastně jsem byla 100% nachystaná na přijetí, tak snad se sněhuláček chytne. O dvou jsem přemýšlela, i by se nám dvojčátka líbili, ale na poprvé nám to doktorka velmi nedoporučila. Doufám, že to teď vyjde, ale kdyby.... tak si příště nechám dát dvě.
@lynnuska Ahoj,mě vyšel test až 19 den po Ketu. Pár dní před tím jen slabá čárka,kterou jsem viděla jen já 😀 Ve čtvrtek jdu na gyndu poprvé od Ketu.
@tehulka1167 ahoj, tak to gratuluju. Je supr vidět, že test může vyjít i později. Vždycky mě to uklidní, abych ještě nepanikařila 😀. Vím, že 9. den je brzo, ale i tak je člověku úzko.
@lynnuska První IVF jsem měla sedmej den pozitivní test,až mi bylo divný,že by to vyšlo hned na poprvé. Ovšem zadedlouho začal test slábnout a krev taky špatný. Bylo to biochemický těhu. ted i když ta čárka taky dobu byla taková všelijaká tak jsem až nezvykle v klidu a v dobrý náladě,prostě vim,že ted už to je ok. Uvidí se ve čtvrtek. Vlastně,ani nevím proč se každej diví,když test vyjde později. Jsem asi 11 den od opožděné menses a takhle teprve spoustu žen v týhle době i dyl objeví ,že jsou těhu 🙂 pořád jenom něco čtu a tolik jich tam psalo,že jim první test vyšel 14 po vynechání menses 🙂 nic není ztraceno holky 😉

@fonamor a co jsi uzivala? Ja stale beru krome pregnylu jeste 4xdene estrofem na noc crinone a listovku a dnes jeste jedna inj
decapeptyl ..... uplna chemicka hi hi