Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 prosím tě bába se pije až po skončení MS nebo můžu začít hned kdykoliv?
Máte krásné testíky, holky. Držím vše a moc na vás myslím!!
Teda..dnes takový úspěšný den, super! 🙂 Kéž by byly jen takové dny. Moc vám držím palce, ať všechno pokračuje tak jak má
My jsme vydařená skupinka, takových pozitivních testů!!! Sejdeme se v březňátkách 2017 🙂 Ale raději až po ultrazvuku 😉
Holky, dostaly jste ms i přez Utrogestan, když se nezadařilo?? Nebo až jste ho vysadily?? Já beru 4-0-4, fakt mě strašně bolí břicho ☹ . díky
@itworks Ahoj moja, čajík mám, včera jsem si pro něj byla v práci;) Já ho zatím nepiju, počkám na krev do pondělka. Břiško střídavě, dnes třeba od rána ani tuk;) ale špiním stále, někdy trošku, nekdy více..jsem sama zvědavá co z toho bude..už jsem si tak chtěla dát lahvinku vínka, mít klid na dši, zapít žal a ted tohle 😀 Můj gyndař mi řekl, že naděje umírá poslední, že i s tak malou hodnotou zná případy, kdy to dopadlo dobře...ale neraduju se, aby mně to pak nesložilo..jen jsem se takhle daleko nedostala, abych měla krev pozitivní, ikdyž málo..takže je to určitý posun, že se chytlo, ikdyž asi jen na malou chviličku,nebo se přestalo vyvíjet geneticky...kdo ví..Já si chtěla dát kapky včera na bolest, no ještě že jsem so ten algyfen nevzala 😀 Čajík voní ale krásně, co? Já bych ho u tebe už začla pít. Ráno a večer, jak je na balení. ♥
@itworks začni s n hned jestli uz ji maš.
@tehulka1167 takže budu pít pořád až do transferu. Jsem zvědavá, co to se mnou udělá 😃 doufám, že mimi.
@fresijka jsem taky zvědavá,jak to s tebou dopadne 😃 zkusis si ještě udělat test v neděli? Cajik je hotový, jo voní krásně, ale chuťově fakt blivajs 😃 hořký jak svina. To se časem poda, hned jsem si vzpomněla na @ tehulku, když říkala, že to je síla. Já bych si tu skleničku klidně dala, 2 dc ti neublíží 😃
@itworks Ano ,až do transferu 🙂
@tehulka1167 ale je fakt hnusný, hořký, možná příště trochu uberu, dávala jsem vrchovate lžičky. Zlatý kontrolyhel, ten mi aspoň chutnal 😃
Kontryhel 😃
@itworks je no 😀 taky jsem pak ubrala,ale prd platný. Síla i tak 😀
@itworks Ty taky děláš na poště?? Bohužel ale jen do sprna..pochybuju ze mi to prodlouží, neplním, nebaví mně to, ty jejich partnery. Bohužel to není pošta už..Čajík má grády jo?? 😀 Test udělám v pondělí než pojedu na krev. Počkám si tam na výsledek a pak bud pujdu na panáka, nebo domu ležet 😀
Holky, moc gratuluji k dvema carkama 🙂
Ja dnes dostala napsane lazne, ktere mi doporucite?
@vvercatkoo no ahoj, co ty jak to plánuješ dál? 🙂

@zana21 Tak to mě mrzí ☹ . Půjdete ještě do dalšího pokusu?? Určitě zítra písnu, ale upřímně tomu už moc nevěřím, bolí mě břicho jak hrom ☹