icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

jennyy12
30. čer 2016

@zana21 Tak to mě mrzí ☹ . Půjdete ještě do dalšího pokusu?? Určitě zítra písnu, ale upřímně tomu už moc nevěřím, bolí mě břicho jak hrom ☹

sisul_ka
30. čer 2016

@anette30 no supeeeeer, tak sa tesme spolu a ziadny stres!!!!! Musi nam to dobre dopadnut!!!! 🙂 😵

sisul_ka
30. čer 2016

@itworks dakujem 🙂

anette30
30. čer 2016

@sisul_ka jj,presne tak. Po třech letech snažení poprvé v životě vidím dvě čárky. Teď už musí být vše jen dobře,nebudeme si nic připouštět.😊

sisul_ka
30. čer 2016

@anette30 presne tak, moje slova 😵 idem dalej pracovat, dala som si 15 min. pauzu a stacilo. Stihla som si precitat dobre spravy a hned sa mi bude lepsie pracovat 😵

itworks
30. čer 2016

@tehulka1167 prosím tě bába se pije až po skončení MS nebo můžu začít hned kdykoliv?

zana21
30. čer 2016

@jennyy12 no,my zijeme v zahranici,tak ze o to je to komplikovanejsi.Tak ze ted odletam a pak sem budu muset zaletet a jit na ivf.Dr nam doporucil i pgd.No,ted k tomu nemam silu a cas leti,bude mi 36.Me boli bricho take fest,myslim ze ms drzi jen leky.Budu na tebe myslet 😊

fresijka
30. čer 2016

Máte krásné testíky, holky. Držím vše a moc na vás myslím!!

sisul_ka
30. čer 2016

@zana21 je mi to uprimne luto!!! Viem ako sa citis. Prezila som to uz viac krat a tiez zijem v zahranici. Ano, je to unavne, no za ten pokus byt milovanou matkou to stoji, v tedy my zeny prekazky nepozname 😵 Prajem vela sil 🙂

markatka
30. čer 2016

Teda..dnes takový úspěšný den, super! 🙂 Kéž by byly jen takové dny. Moc vám držím palce, ať všechno pokračuje tak jak má

hahebu
30. čer 2016

My jsme vydařená skupinka, takových pozitivních testů!!! Sejdeme se v březňátkách 2017 🙂 Ale raději až po ultrazvuku 😉

zana21
30. čer 2016

@sisul_ka dekuji za pochopeni.Kde zijete? My to vazne mame dalku,letadlem 15 hodin. 😞 Koukala jsem,ze tobe se zadarilo,gratuluji.

itworks
30. čer 2016

@fresijka už mas cajik? Mi došel dneska, akorát nevím, od kdy se pije, jestli to je jedno nebo až po MS. Nikde jsem to nedocetla. Co bříško,porad bolí? Já už zase jedu na ibalginu...

jennyy12
30. čer 2016

Holky, dostaly jste ms i přez Utrogestan, když se nezadařilo?? Nebo až jste ho vysadily?? Já beru 4-0-4, fakt mě strašně bolí břicho ☹ . díky

fresijka
30. čer 2016

@itworks Ahoj moja, čajík mám, včera jsem si pro něj byla v práci;) Já ho zatím nepiju, počkám na krev do pondělka. Břiško střídavě, dnes třeba od rána ani tuk;) ale špiním stále, někdy trošku, nekdy více..jsem sama zvědavá co z toho bude..už jsem si tak chtěla dát lahvinku vínka, mít klid na dši, zapít žal a ted tohle 😀 Můj gyndař mi řekl, že naděje umírá poslední, že i s tak malou hodnotou zná případy, kdy to dopadlo dobře...ale neraduju se, aby mně to pak nesložilo..jen jsem se takhle daleko nedostala, abych měla krev pozitivní, ikdyž málo..takže je to určitý posun, že se chytlo, ikdyž asi jen na malou chviličku,nebo se přestalo vyvíjet geneticky...kdo ví..Já si chtěla dát kapky včera na bolest, no ještě že jsem so ten algyfen nevzala 😀 Čajík voní ale krásně, co? Já bych ho u tebe už začla pít. Ráno a večer, jak je na balení. ♥

tehulka1167
30. čer 2016

@itworks začni s n hned jestli uz ji maš.

itworks
30. čer 2016

@jennyy12 poprvé na den přesně, ted po negativních výsledcích jsem vysadila v utery a už mám MS. Kdy máš krev?

itworks
30. čer 2016

@tehulka1167 takže budu pít pořád až do transferu. Jsem zvědavá, co to se mnou udělá 😃 doufám, že mimi.

jennyy12
30. čer 2016

@itworks Na krev jdu až v pondělí .

itworks
30. čer 2016

@fresijka jsem taky zvědavá,jak to s tebou dopadne 😃 zkusis si ještě udělat test v neděli? Cajik je hotový, jo voní krásně, ale chuťově fakt blivajs 😃 hořký jak svina. To se časem poda, hned jsem si vzpomněla na @ tehulku, když říkala, že to je síla. Já bych si tu skleničku klidně dala, 2 dc ti neublíží 😃

tehulka1167
30. čer 2016

@itworks Ano ,až do transferu 🙂

itworks
30. čer 2016

@tehulka1167 ale je fakt hnusný, hořký, možná příště trochu uberu, dávala jsem vrchovate lžičky. Zlatý kontrolyhel, ten mi aspoň chutnal 😃

itworks
30. čer 2016

Kontryhel 😃

tehulka1167
30. čer 2016

@itworks je no 😀 taky jsem pak ubrala,ale prd platný. Síla i tak 😀

itworks
30. čer 2016

@fresijka ty pracuješ taky na poště? Pro mě to je taky posun, jsem dlouho neviděla ducha na testu, i když v krvi už nic nebylo. Pořád věřím, že se ti z toho vyklube mimi 😃

beluci007
30. čer 2016

@jennyy12 mě utrogestan MS zadržoval, vždy jsem dostala až po vysazení. Brala jsem 2-2-2.

fresijka
30. čer 2016

@itworks Ty taky děláš na poště?? Bohužel ale jen do sprna..pochybuju ze mi to prodlouží, neplním, nebaví mně to, ty jejich partnery. Bohužel to není pošta už..Čajík má grády jo?? 😀 Test udělám v pondělí než pojedu na krev. Počkám si tam na výsledek a pak bud pujdu na panáka, nebo domu ležet 😀

vvercatkoo
30. čer 2016

Holky, moc gratuluji k dvema carkama 🙂

vvercatkoo
30. čer 2016

Ja dnes dostala napsane lazne, ktere mi doporucite?

tehulka1167
30. čer 2016

@vvercatkoo no ahoj, co ty jak to plánuješ dál? 🙂

Strana