icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
30. čer 2016

@vvercatkoo asi si chválej nejvíc Františkovi

itworks
30. čer 2016

@fresijka jo 🙂 administrátora, takže nemám svou poštu, tudíž na mě není takový tlak 🙂 no s produkty je to mazec, někde se daří úplně v pohodě a jinde se to honí, kde se dá. Však to znáš 🙂 Hlavu vzhůru, třeba půjdeš fakt domů ležet a už se do práce nevrátíš 😀

vvercatkoo
30. čer 2016

@tehulka1167 ja bych je brala, ale jeste uvidim, mam to přes celou čr a klimkovice mám tady hodku cesty

anette30
30. čer 2016

@vvercatkoo Rozhodne Františkovy! jsou tam nejlepší procedury na neplodnost. Já tam byla a nemůžu vynachválit.

fresijka
30. čer 2016

@vvercatkoo Jak dlouho ti trvalo schálení? Kdy sis o ně zažádala? Jinak holky tady doporučují Františkovy 😉

vvercatkoo
30. čer 2016

@fresijka jeste nic nemam,prave mi to doktor napsal a v pondeli jdu k obvodni at mi buchne razitko a rikal ze to muze byt tak do mesice

fresijka
30. čer 2016

@vvercatkoo To je super, já byla teprve u svého gyndaře a moje obvodní má dovču do 16/7, takže budu čekat, než se vrátí ;) To je paráda, určitě tam nabereš sílu!!!

vvercatkoo
30. čer 2016

@fresijka ty máš taky lázně?

fresijka
30. čer 2016

@vvercatkoo Zatím ne, musím donest jeste zprávy z IVF a čekám..já u svého gyndaře nebyla ani nepamatuju, jak chodim do CAR..takže o mně nic neví, chudák 😀 Od dob co mně předal do péče Caru. Ale chtěla bych tam moc. Já atejně ještě čekám na krev do pondělka a ty lázně se nevyřídí raz dva, tak mám čas.

vvercatkoo
30. čer 2016

@fresijka ale to mi napsal v caru. Ja sveho gyndare nevidela rok

fresijka
30. čer 2016

@vvercatkoo Tak já zas byla u sveho gyndaře . Je jedno, kdo to napíše, hlavně že ti to schválí;)

zuzanaxx
30. čer 2016

@vvercatkoo bydlim kousek od Klimkovic a co se týká péče,nevím, ale prostředí nic moc a spousta Arabů...i nápisy v arabštině. Chodím tam často na procházky a bazén...

zuzanaxx
30. čer 2016

@itworks pije se celou dobu, můžeš a do KET

brukbond
30. čer 2016

@adelinkkaa a byly to morulky po 5. dnech kultivace nebo 4.?

brukbond
30. čer 2016

@itworks dekuji..jsem 5. den a zavaděli právě o den opožděnou morulu...

zuzanaxx
30. čer 2016

@sisul_ka
@anette30
@katjja123 holky, moc gratuluji!!!

sisul_ka
30. čer 2016

@zana21 tak to hej, oproti tvojim 15h lietadlom je moja 1,5 z francuzska do Viedne ako med 😵 To mas naozaj veeelmi narocne aj na to cestovanie 😒

sisul_ka
30. čer 2016

@jennyy12 ja az treti-stvrty den po vysadeni

itworks
30. čer 2016

Holky myslím si, že Františkovy Lázně jsou více specializované na neplodnost
http://www.franzensbad.cz/cs/indikace-a-leceni

itworks
30. čer 2016

V Klimkovicích jsem byla v 11 letech po slepáku, taky to bylo super 😀 ale opravdu hodně Arabů, ale na cizince narazíte všude. Jste mě teď nahlodaly s těmi lázněmi 😀 ještě ale zkusím nějaký ten pokus a hlavně imuno vyšetření.

lenejewel89
30. čer 2016

Muze byt duch na testu 3.den po KET?😃

adelinkkaa
30. čer 2016

@lenejewel89 muze pokud ti pichli pregnyl

lenejewel89
30. čer 2016

@adelinkkaa Ja Pregnyl prave nemela...

jennyy12
30. čer 2016

@lenejewel89 Neni to absolutne fiziologicky mozny, pokus jsi nemela Pregnyl ani nic podobnyho. A nebyla jsi na transferu v utery?? To jsi 2. den
ne 3., deen transferu se nepocita

terezabinkova
30. čer 2016

@lenejewel89 chápu Tvoji netrpělivost, ale vážně sis dělala test 3. den? Podle mne tam ještě nemůže nic být, akorát se tím stresuješ. Embryo je jistě již uchycené a za 5 dní můžeš najít hezkou slabší čárku. Nyní je to opravdu dle mého nemožné a možná tam vidíš jen něco, co bys vidět chtěla... Ráda bych Tě podpořila v tom, že je to tam, ale je opravdu brzy. Sama musím říct, že když jsem měla HCG kolem 30j, tak nejcitlivější test měl jen slabého dušíka, po zaschnutí prakticky neviditelného. Pokud embryo nějaké HCG již začalo produkovat, tak to budou max. jednotky a to žádný test nezachytí. Odpočiň si od myšlenek na test a Ještě aspoň na 5 dní test zahoď a věř v dobrý konec. Neboj se, uteče to!

fresijka
30. čer 2016

Děvčátka, tak já mám asi po všem..bolest břicha šílená už od oběda a když jdu na malou, se špiněním je už lehce i krev..Ráda bych už vysadila Utrouše, ale mam čekat do pondělí! Taková doba, mně klepne pepka!

tehulka1167
30. čer 2016

@sisul_ka tak co budoucí tatka, už to ví? 🙂

sisul_ka
30. čer 2016

@tehulka1167 nevie este, poviem mu zajtra, pracovne je v chorvatsku a chcel aby som vydrzala do zajtra na krvny test, tak mu poviem zajtra 😀 no ja sa mozem radovat uz dnes 😵

vvercatkoo
30. čer 2016

@itworks mě lákají Františkovy, Klimkovice znám, pocházím z OV. Jinak pracuji v Luhačovicích 🙂

michalka147
30. čer 2016

My jsme po transferu

Strana