Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 dnes ma obzvlast boli v podbrusku a taha sa to az ku konecniku aaauuuu 😀 a do toho krize, no supeeer 😵 prajem pekny vecer
@sisul_ka to bude no. Mé to takhle porad bolelo asi do 9 tt 🙂
Dobré ráno. Holky, tak nám 1. pokus bohužel nevyšel ☹ . Dnes 10. den a sněhobílo. Tak budeme bojovat dál. Chci se zeptat, kdy je nejlepší pro tělo jít na KET?? Jestli je lepší nechat tělo odpočnout, tak měsíc, dva nebo jít hned?? Jaké máte zkušenosti?? Děkuju a přeju všem moc moc štěstíčka aby jste měly co nejdříve // 😉 . Pak se k vám znova přidám 🙂 .
@jennyy12 Děkuji 🙂 Dobrá nejsem, měla jsem strach testovat dřív, protože jsem neměla dobrý pocit a nedovedla jsem si představit, že bych dál brala prášky...
Jinak my žádné mražáčky nemáme ☹ Teď si nejsem jistá, jestli vůbec do dalšího IVF půjdu. Přirozeně máme dceru. Druhé bychom chtěli, ale já mám málo vajíček a z tohoto IVF bylo použitelné jen jedno. Do darovaného jít nechci. Po hormonech jsem protivná na manžela i dceru a nějak nevím, jestli to stojí za to, když ten výsledek je u nás tak nejistý. Musím si to nechat projít hlavou.
Vy máte kolik mražáčků?
My máme nakonec jenom jednoho mrazáčka, mělo jich být víc, ale nedopadlo to. Jsem ale ráda i za něj. Je to určitě těžký rozhodování, co dál. Užijte si s dcerou léto a pak si myslím, že se to vykrystalizuje samo 🙂 . Přiznám se, že já bych do darovaného taky nešla. S tou protivností po hormonech to máme asi všechny stejně, můj muž kolem mě chodil po špičkách celou stimulaci, byla jsem fakt na zabití 🙂 🙂 🙂 Přeju hodně štěstí at se rozhodnete jakkoliv 🙂
Dobré ráno všem. Tak dnes 14. den po ET...první pokus IVF...No a samozřejmě negativní... Jo, když se člověk opravdu hodně zadívá, vidí tam tu druhou čárku tak strašně slaboulinkou, takovou vynucenou...Ale takhle to bylo vidět už od 7. dne po ET.. Nevím sice, co to znamená, ale dnes na krev... Tzn. další trápení, jak to dopadne... 😖
@sisul_ka testovala jsi zase ? 🙂
@sisul_ka Uvidíme, domluvím se aji s doktorem, co je pro tělo lepší. Já si na jednu stranu říkám, že si dám měsíc, dva pauzu a na druhou stejně vím, že na to budu pořád myslet, tak proč to odkládat 🙂 ?? Musím se ještě rozhodnout. Ale čas taky letí, bude mi 34 v srpnu a nemám ještě žádné dítě. Dnes musím jít do CARu ještě pro nějaké léky, které mi došly, tak se s nima zkusím domluvit, jestli by mi nevzali krev už dnes, mám tam jít v pondělí, ale myslím, že mi řeknou, že je ještě brzo 10. den. No, uvidíme 🙂
@jennyy12 to je brzy ta krev. A Já chodila porad na Ket. Nečekala bych ani minutu Zbytecne.
@tehulka1167 nieeee, zajtra skusim, je lepsie kazdy druhy den 😵 uz som bola na odbere a vysledky by mali byt okolo13tej. Zistim si na internete a dam vediet 🙂 momentalne mi je tak neak nevolno, asi z liekov a kavy 😀
ja musim, aby som vedela, ze mrnous rastie 😵 Ak hej, tak v pondelok letim do Viedne, potom smer Brno a hned na Intralipidy. U nas je velky problem najst lekara, ktory by mi tu infuziu predpisal, proste su v tomto strase zaostaliiii 😠
no, moje telo mi dava odvcerajsku pekne zabrat, prave ma poriadne prehnalo 😀
asi nervicky 😎

@michalka147 vela stastia 🙂