icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
1. črc 2016

@jennyy12 je mi to líto 😞 já jsem chtěla taky hned po 1. Ivf na ket, ale nechtěli mi praskat folikuly,tak jsem musela čekat 2 měsíce. Teď chci zase hned ket 😃

fresijka
1. črc 2016

@alvica Mrzí mně to...Hodně sil

jennyy12
1. črc 2016

Tak já volala do CARu a jdu na krev už dneska místo v pondělí. Koordinátorka říkala, že pokud tam něco dnes 10. den je, tak těch jednotek bude jenom mín, že se to stejně zjistí. Domluvili jsme se s mužem, že pojedeme zítra na dovolenou 🙂 . At už mám ten neuspěch černý na bílým a nemusím to řešit. V pondělí by to stejně nebylo jinak, tak na co čekat.

anette30
1. črc 2016

@jennyy12 Užijte si pořádně dovolenou a hezky odpočin 🙂

fresijka
1. črc 2016

@jennyy12 Třeba je vážně ještě brzo, ta naděje tam může být. A další pokus? Na to se musíš ptát sama sebe, abys byla v dobrém psychickém stavu a mrnousovi se líbilo;) je jasny, že s depkou, že to nevyjde, je vše zbytečné. Zvládnem to, holky. Já taky nemám žádné dítě...jen dva retrívry 😀 a dvě kočky 😀 😀 Hlavu vzhůru, pořád máš šanci ;)

kisss
1. črc 2016

Ahojte, chtěla bych se zeptat, nevíte někdo jestli dělá Decapeptyl falešně pozitivní těhotenské testy podobně jako pregnyl ?

jennyy12
1. črc 2016

@itworks Já o žádným praskání folikulů nic nevím 🙂 . Já myslela, že když je KET v přirozeném cyklu bez hormonů, za předpokladu, že mám dobrou sliznici (u ET jsem ji měla 11 mm) . Nebo můžu se zeptat jak to vlastně ten KET probíhá a co je k tomu potřeba aby to proběhlo??? Kolikrát se cca chodí na ultrazvuky apod. ?? Ještě jsem se o to vůbec nezajímala, musím to naštudovat 🙂

jennyy12
1. črc 2016

@fresijka Děkuju, mluvíš mi z duše. Jednou nám to vyjde určitě všem, chce to jenom vydržet a šetřit 🙂

fresijka
1. črc 2016

@jennyy12 Na tvém místě se raduji, že jedete na dovču. Taky bych odjela, hned! Takže čerpej sílu. Vyčistíš si hlavinku a bude zas dobře. Štastnou cestu a v pořádku doražte.

jennyy12
1. črc 2016

@fresijka Díky, užiju si to na maximum, hlavně se těším až si dám panáka a všechen ten stres za poslední měsíc se odplaví 🙂 .

A co ty?? Jak ti dneska je?? Ty jdeš na tu kontrolní krev v pondělí jestli se nepletu, že ano?? Cržím palce, třeba to ještě dopadne!

itworks
1. črc 2016

@jennyy12 pokud je ket v přirozeném cyklu, musí být utz prokázána ovulace. Takže jdu třeba 13 den na utz,pokud je dobrý folikul,pichne se pregnyl na dozrani- prasknutí,pak kontrola,zda už tam není.Pokud neni- jde se na ket podle stáří embrya- tak za pět dní, když mám blastocystu,den ovulace se nepocita. Po ovulaci začínáš brát utrogestan. Pak se jen rozmrazi embryjko a sup dovnitř stejně jako ET 😃

jennyy12
1. črc 2016

@itworks Díky za info, já si právě říkala, jak se to udělá, když tam budu mít vajucho svoje a pak se tam dá to embrijko :- ). Tak ted už to chápu. Občas se mi stane, že ovulaci nemám, vím to, protože jsem chodila před IVF na kontrolní ultrazvuky při píchání Pregnylu při domácím snažení na čas 🙂 . domluvím se z doktorem a uvidím, ale chtěla bych to v co nejvíc přirozeným cyklu, jak to bude jenom možný.

fresijka
1. črc 2016

@jennyy12 No, já si panáka dám asi hned v pondělí 😀 Ano, jdu ješte na krev jednou.Včera mi bylo bídně, i trochu krev, ale vážně jen trochu, čekala jsem, jak se to rozjede a ono nic! Takže patřím do reklamy, že opravdu nerozumim svoji vagině 😀 😀 😀 😀 Dneska mi je zas suprově..takže jsem sama zvědavá, co z toho vyleze. Ale nepočítám s dobrým,jelikož to mám jak na houpačce.Nechám se překvapit;)

jennyy12
1. črc 2016

@fresijka 🙂 . Ta reklama je hustá, manžel je z ní úpně hotovej 🙂 🙂 . Každopádně já se taky přidávám do klubu nerozumících 🙂, protože mě ted 3 dny bolelo šíleně břicho + křeče a dneska vůbec nic. Pohoda, jako by se nechumelilo 🙂 . Mám už 2 dny po termínu ms a absolutně nic, ani nešpiním. No, jsem taky zvědavá na tu krev ale na testu bílo, takže tomu vůbec nevěřím. Chci mí jenom jistotu. Taky si nechci dělat nějaké plané nesmyslné naděje. Vyjde nám to příště !!

fresijka
1. črc 2016

@jennyy12 Mno, já na testu taky nic neměla...ale já zase špiním, no..takže možná se to chce rozjet ale nejde to, nebo nevim, já měla svoji menzes dostat v pondělí..takže je to napínavé jak kšandy! 😎 A už jsi byla na odběru? Nebo kdy jdeš?

blanch2014
1. črc 2016

@sisul_ka doufám, že můžu gratulovat 🙂

jennyy12
1. črc 2016

@fresijka Jdu dneska až skončím v práci, takže kolem 13 hodiny. Snad tam nebude jiná koordinátorka než s kterou jsem se po telefonu domlouvala na té krvi a neřekne mi, že je brzo ten 10. den. No, nějak to dopadne, ale hlavně si myslím, že už obě chceme vědět na čem jsme. Pak se to bude řešit dál.

tehulka1167
1. črc 2016

@sisul_ka Jo dej vědět a zítra chci vidět test 🙂

fresijka
1. črc 2016

@jennyy12 Přesně ta, ja se těšila, jak si o víkendu zapařím, dám si víno, ne sklenku,ale láhev, jak se půjdu vykoupat a ono zas nic..zas čekat 😀 Tak pak dej vědět, jak sji tam dopadla. Snad ti to dají vědet ješte dnes ten výsledek.Držím vše co jde!

alvica
1. črc 2016

@anette30 Ne, brzy nebylo - jsem dnes 16. den od KET a není tam ani náznak ducha. V tomto stádiu by se při správném vývoji už něco ukázat muselo. Mluvila jsem s doktorem a mám vysadit léky. Chápu to tak, že kontrolní krev nedělají a já o ni upřímně ani nestojím...

handous1
1. črc 2016

@alvica je mi to moc líto . Moc dobře vím jak to bolí. Já už mám za sebou 4 IVF a z toho jedno zamlkly těhotenství to se stalo před 2 měsíci. Taky mám málo vajíček teď jsem měla jen dvě. Ja říkám že hormony ze mě udělají úplně jiného človíčeka ,proto naprosto chapu jak si psala o tom jak tobě je. Mnohokrát jsem myslela že už do dalšího IVF nepůjdu ale ta touha po miminku je tak obrovská že jsem nakonec našla sílu a šla do dalšího boje. Také to mam komplikované protože v Čechách nežiju.
Tobě přeji ať tu sílu taky najdeš a nenechas se odradit neúspěchem. A s tím testovanim jsem na tom stejně jako ty . Já to pořád odaluji ale snad zítra už si ho udělám . V pondělí mám jít na krev. Dneska jsem už 12 den. Já mám takový strach z dalsiho zklamání ☹ .

handous1
1. črc 2016

@sisul_ka držím palečky ať to vyjde ! 😉
Já jsem při žádném IVF v pohodě nebyla a přesto doufám že se to jednou podaří.

ivka3901
1. črc 2016

Ajojte takže já sa hlásim že test negatívní ☹ a začínam špiniť takže my svoj boj prehrali

handous1
1. črc 2016

@ivka3901 je mi to strašně moc líto ☹ . Přeji ti hodně sil.
Ach jo ! Drž se !

sisul_ka
1. črc 2016

Dievky moje zlate, tak som tehotna 🙂 zajtra este spravim klasicky TT na porovnanie a v pondelok jupiiii pre intralipidy 😀

zana21
1. črc 2016

@handous1
@alvica Muzu se zeptat holky,kde momentalne zijete?Ja vcera testovala,snehobilo a zacinam i spinit.Mrazacky nemame,tak ze absolvovat dalsi ivf.Jenze je to cele komplikovanejsi,ze zijeme v zahranici,letadlem 15 az 16 hodin,letenka kdyz se sezene dobre cca 25 tisic. Resim,zda se nemam smirit s dcerou a uz to vzdat.

anette30
1. črc 2016

@sisul_ka tak jasné, že jsi. Mí říkali, že test už je známkou těhotenství 😀 Já totiž nikdy neviděla dvě čárky 😀

anette30
1. črc 2016

@zana21 Ty jo, kde bydlíte, že tolik hodin v letadle? No a nemáš tady v česku nejakou rodinu či známé, kteří by vás ubytovali na tu chvílí?

fresijka
1. črc 2016

@sisul_ka Z celého srdce blahopřeji!!!!Ehmm, nějaká rada, aby to vyšlo i nám?? 😀 je to super, pecka! ♥

handous1
1. črc 2016

@sisul_ka skvělá zpravicka !!!! 👍
Tajně doufám že i já zitra najdu dálnici.

Strana