icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

sisul_ka
30. čer 2016

@michalka147 vela stastia 🙂

sisul_ka
30. čer 2016

@tehulka1167 dnes ma obzvlast boli v podbrusku a taha sa to az ku konecniku aaauuuu 😀 a do toho krize, no supeeer 😵 prajem pekny vecer

tehulka1167
30. čer 2016

@sisul_ka to bude no. Mé to takhle porad bolelo asi do 9 tt 🙂

anette30
30. čer 2016

@sisul_ka Soucítím 😀 já to měla včera, dneska jen tlak 😀

jennyy12
1. črc 2016

Dobré ráno. Holky, tak nám 1. pokus bohužel nevyšel ☹ . Dnes 10. den a sněhobílo. Tak budeme bojovat dál. Chci se zeptat, kdy je nejlepší pro tělo jít na KET?? Jestli je lepší nechat tělo odpočnout, tak měsíc, dva nebo jít hned?? Jaké máte zkušenosti?? Děkuju a přeju všem moc moc štěstíčka aby jste měly co nejdříve // 😉 . Pak se k vám znova přidám 🙂 .

alvica
1. črc 2016

@jennyy12 To mě mrzí☹ Jsem na tom ale stejně - dnes jsem 16. den a nic ☹ Držím palce, ať další pokus vyjde. Poradit neumím, já taky měla první IVF.

alvica
1. črc 2016

@hahebu Tak se do vašich pozitivních řad bohužel nepřidám ☹ Vydržela jsem s testem do dneška, ale je negativní ☹

jennyy12
1. črc 2016

@alvica Ty 1. pokusy vyjdou opravdu málokomu, snažím se to tak brát, tak mě to ani nijak nesemlelo 🙂 . Taky posílám hodně sil a štěstí 🙂 . Co máte v plánu dál?? Máte nějaký sněhuláčky??

jennyy12
1. črc 2016

@alvica To seš teda moc dobrá, když jsi to vydržela do 16. dne 🙂 . Musíme se otřepat a jít dál, ono nám vlastně ani nic jinýho nezbývá 🙂

alvica
1. črc 2016

@jennyy12 Děkuji 🙂 Dobrá nejsem, měla jsem strach testovat dřív, protože jsem neměla dobrý pocit a nedovedla jsem si představit, že bych dál brala prášky...
Jinak my žádné mražáčky nemáme ☹ Teď si nejsem jistá, jestli vůbec do dalšího IVF půjdu. Přirozeně máme dceru. Druhé bychom chtěli, ale já mám málo vajíček a z tohoto IVF bylo použitelné jen jedno. Do darovaného jít nechci. Po hormonech jsem protivná na manžela i dceru a nějak nevím, jestli to stojí za to, když ten výsledek je u nás tak nejistý. Musím si to nechat projít hlavou.
Vy máte kolik mražáčků?

jennyy12
1. črc 2016

My máme nakonec jenom jednoho mrazáčka, mělo jich být víc, ale nedopadlo to. Jsem ale ráda i za něj. Je to určitě těžký rozhodování, co dál. Užijte si s dcerou léto a pak si myslím, že se to vykrystalizuje samo 🙂 . Přiznám se, že já bych do darovaného taky nešla. S tou protivností po hormonech to máme asi všechny stejně, můj muž kolem mě chodil po špičkách celou stimulaci, byla jsem fakt na zabití 🙂 🙂 🙂 Přeju hodně štěstí at se rozhodnete jakkoliv 🙂

alvica
1. črc 2016

@jennyy12 Moc děkuji 🙂 🙂 🙂
Vám držím palce, ať ten druhý pokus vyjde!!!

leni09
1. črc 2016

Dobré ráno všem. Tak dnes 14. den po ET...první pokus IVF...No a samozřejmě negativní... Jo, když se člověk opravdu hodně zadívá, vidí tam tu druhou čárku tak strašně slaboulinkou, takovou vynucenou...Ale takhle to bylo vidět už od 7. dne po ET.. Nevím sice, co to znamená, ale dnes na krev... Tzn. další trápení, jak to dopadne... 😖

sisul_ka
1. črc 2016

@jennyy12 toto je tazka len pre teba, hlavne je ci sa na ten dalsi transfer citis hned alebo chces pockat. Samozrejme, hned dalsi cyklus mozes opat na transfer, hlavne je byt v pohode, mat to vseto v hlave srovnane a nestresovat 😵 Prajem ti vela sil a urcite sa miminka dockas! 😵

sisul_ka
1. črc 2016

@alvica je mi to luto, no nestracaj nadej 🙂

sisul_ka
1. črc 2016

@leni09 je mi to luto a prajem vela sil a stastia do dalsieho boja 🙂

tehulka1167
1. črc 2016

@sisul_ka testovala jsi zase ? 🙂

jennyy12
1. črc 2016

@sisul_ka Uvidíme, domluvím se aji s doktorem, co je pro tělo lepší. Já si na jednu stranu říkám, že si dám měsíc, dva pauzu a na druhou stejně vím, že na to budu pořád myslet, tak proč to odkládat 🙂 ?? Musím se ještě rozhodnout. Ale čas taky letí, bude mi 34 v srpnu a nemám ještě žádné dítě. Dnes musím jít do CARu ještě pro nějaké léky, které mi došly, tak se s nima zkusím domluvit, jestli by mi nevzali krev už dnes, mám tam jít v pondělí, ale myslím, že mi řeknou, že je ještě brzo 10. den. No, uvidíme 🙂

tehulka1167
1. črc 2016

@jennyy12 to je brzy ta krev. A Já chodila porad na Ket. Nečekala bych ani minutu Zbytecne.

alvica
1. črc 2016

@sisul_ka Moc děkuji - dnes to je těžké, ale věřím, že bude líp. Vím, že ty máš test pozitivní. Moc přeju, ať už od teď jde všechno dobře!

alvica
1. črc 2016

@leni09 Mrzí mě to... Jestli jdeš na krev už dneska, budeš mít brzy po trápení - aspoň budeš vědět přesně, na čem jsi. Přeji, ať se miminka brzy dočkáte!

leni09
1. črc 2016

@alvica Po osmé budu volat do CAR, snad mě na krev vezmou hned dnes. Chci to už mít za sebou... Měsíc doma na neschopence a čekání na zázrak bylo dost vyčerpávající... 😖

jennyy12
1. črc 2016

@leni09 Jsme na tom stejně, já taky 1. neúspěch. Přeju moc sil do dalšího boje 🙂 . Co máte v plánu dál?? Máte mrazáčky??

sisul_ka
1. črc 2016

@tehulka1167 nieeee, zajtra skusim, je lepsie kazdy druhy den 😵 uz som bola na odbere a vysledky by mali byt okolo13tej. Zistim si na internete a dam vediet 🙂 momentalne mi je tak neak nevolno, asi z liekov a kavy 😀

anette30
1. črc 2016

@alvica a nebylo třeba brzy na test?

anette30
1. črc 2016

@sisul_ka ty jo,taky chci ještě zítra zkoušet😁

sisul_ka
1. črc 2016

ja musim, aby som vedela, ze mrnous rastie 😵 Ak hej, tak v pondelok letim do Viedne, potom smer Brno a hned na Intralipidy. U nas je velky problem najst lekara, ktory by mi tu infuziu predpisal, proste su v tomto strase zaostaliiii 😠

sisul_ka
1. črc 2016

no, moje telo mi dava odvcerajsku pekne zabrat, prave ma poriadne prehnalo 😀
asi nervicky 😎

anette30
1. črc 2016

@hahebu AHoj, prosím, jak je to v našem centrum. Volám a objednávám se při pozitivním testu či čekám na ten mail, co má přijít. Já jsem asi lopata, ale nechápu ten papír, co jsme dostaly 😀

itworks
1. črc 2016

@leni09 a nezkousela jsi jiny test 10ml, tady ten clear blue má totiž 25ml.

Strana