icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hahebu
1. črc 2016

@leni09 já na tom testu ale čárku vidím... A docela dobře. Nebo mám čmouhu na displeji?

tehulka1167
1. črc 2016

@sisul_ka Tak jak dopadly výsledky? A co muž? Uz to ví? 🙂

sisul_ka
1. črc 2016

@tehulka1167 uuuu, niekto tu prespal cely den 😀 Uz o 13tej som tu pisala, ze je to dobre, som tehotna, no zajtra skusim opat klasicky TT aby som vedela porovnat, ci je ciarka vyraznejsia. Veru citim, ze bude 😵 Muz uz vie a je rad, ze to vyslo. Len to cestovanie koli itralipidom ma v tychto horucavach zabije 😀 a su to navyse naklady, ktore by som nemusela mat, keby boli vo fr normalny a nie 100 rokov za opicami 😠 Ale najma to cestovanie ma uz teraz unavuje 😖 Co pre ten zazrak nespravime, aj na koniec sveta za nim 😎 😀 😵

alvica
1. črc 2016

@hahebu Díky moc, dnešek je nepříjemný, ale věřím, že bude líp a najdu novou sílu. Tobě pořád držím palce, ať všechno jde, jak má!!!

alvica
1. črc 2016

@handous1 Moc děkuji za podporu! Dnes je zklamání veliké, snad ale bude brzy líp a pak to s manželem pořádně proberem a dohodneme se, jak dál.
Chápu, jak se cítíš. Někdy to chce odvahu test udělat, že? Myslím na tebe a držím palce, ať to tentokrát vyjde!!!

alvica
1. črc 2016

@zana21 Jej, to tě obdivuji, že lítáš takovou dálku. My bydlíme klasicky v Čechách, konkrétně v HK. Na kontroly jezdím do Pardubic (45min), na odběr a transfer do Prahy (1,5h) a už tak mi přišlo, že vším trávím hodně času. Hlavně zajišťovat hlídání není úplně jednoduché. Ale v porovnání s tebou to je úplné nic. Chápu, že to je těžké. A nešlo by udělat si jednou delší pobyt tady a zvládnout to vše? Ale to možná ěláte, že? Každopádně přeji hodně sil!

tehulka1167
1. črc 2016

@sisul_ka já jsem právě dnes v jednom kole 🙂 Tak to je super 🙂

fresijka
1. črc 2016

@1987katka To je krásné....:( blahopřeju

lenejewel89
1. črc 2016

@1987katka 😍😍😍 Gratuluji!!!!

zana21
1. črc 2016

@alvica dekuji moc za podporu.Prave ze to delame,minuly rok i letos jsem tu byla 2,5 mesice a k nicemu.😞 Manzel se sem dostane zase az za rok...Kdyby mi netahlo na 37,tak jsem v klidu a reknu si,dalsi pokus za rok.Ale v tomto veku,kazdy rok mozna i mesic hraje roli.A muzu se zeptat,kolik je tobe a prckovi?Jak dlouho se snazite o druhe? Ted si vazne rikam,ze mi staci jedno,ale pak pimyslim,ze bych pro ni chtela sourozence a take touzim po miminku.Ale ty zklamani jsou tezky,stale tezsi a tezsi...

sisul_ka
2. črc 2016

Dobre ranko dievcatka 🙂 dalsi TT uspesny 12den po ET a ciarocka silnie, co ma nesmierne tesi. V pondelok rano este raz, to bude 14-den 😵 a potom sup na lietadlo.

tehulka1167
2. črc 2016

@sisul_ka paradaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂

anette30
2. črc 2016

@sisul_ka skvěle 😊

fresijka
2. črc 2016

@sisul_ka Perfekt 😉

anette30
2. črc 2016

@sisul_ka u me snad taky silnější,nemam s cim srovnat :D

fazu2
2. črc 2016

@sisul_ka také gratuluji a ať vše probíhá v poradku 😃

anette30
2. črc 2016

@sisul_ka tady je z dneška. Je silnejší? Já ten první vyhodila no 😀

itworks
2. črc 2016

@anette30 dobré ráno, jasně, že je silnější, v porovnání se stránkou 202 😀

anette30
2. črc 2016

@itworks Moc děkuji, víš jak, já už to mám vykoukané, tak zprvu mi přišlo, že je a pak jsem už neviděla tak jasně 😀

terezabinkova
2. črc 2016

Ahoj holky, zdravím z dovolené. Před odjezdem jsme se ve čtvrtek zastavili v CARu, aby se koukli na to naše miminko v bříšku, zda tam vůbec je, měla jsem být teprve 5+2. Paní dr. mi říkala, že tam spíše uvidí jen gestační či žloutkový váček, že na embryo je ještě spíš brzy. Ale ono tam už je! Bylo malinkaté a dokonce i se slabou srdeční akcí. Takže po návratu jdu znovu na kontrolu, zda je vše ok, zda povyrostlo, zesílilo a začalo srdíčko tlouct pořádně. Věřím, že náš 4. KET bude ten úspěšný! Všem ostatním držím pěsti!

sisul_ka
2. črc 2016

@anette30 vaaaaau, jesne, ze je silnejsiiiii, supeeer 😵 Kedy pojdes na krv? A testiky nevyhadzuj, nech si ich na pamiatku do albumu tvojho vytuzeneho dietatka 🙂

sisul_ka
2. črc 2016

@terezabinkova super prava, uzi si dovcu a opatrujte sa 😵

anette30
2. črc 2016

@sisul_ka Já jedu rovnou na Ultrazvuk, což mě i překvapilo no. Taky jsem čekala krev, tak nevím, zda nějak sestřička zapomněla, protože vím, že se to jinak u nich dělá. Ale tak test sílí, to je hlavní 🙂 Udělám za dva dny poslední.

alvica
2. črc 2016

@zana21 Úplně tě chápu! Mně je právě už 38. Máme čas jen do 39. narozenin, pak bych si všechno musela platit sama, což si dovolit nemůžeme. Dceři teď v červenci budou tři a právě i ona je velkou motivací, abychom měli druhé. Já sama mám dva sourozence a pamatuju si, jak to bylo prima. Mrzelo by mě, kdyby zůstala sama. Takže dnes spíš myslím, že to asi ještě zkusíme. Je mi ale jasné, že pro vás to musí být hodně těžké. Odloučení od manžela, peníze... Ať se ale rozhodneš jakkoli, bude to správné rozhodnutí a ničeho nelituj. Děláš, co považuješ za nejlepší, člověk ale není všemocný a někdy to prostě nejde. Nemá smysl se pak trápit zbytečně. Drž se, přeji hodně sil!

sisul_ka
2. črc 2016

@anette30 aj tak by si na tu krv mala ist, spytaj sa sestricky. Ved na UZ pojdes az o dva tyzdne, vsak?!

tehulka1167
2. črc 2016

@sisul_ka já taky šla až na utz. Krev jsem si nechala nabrat u svýho obvodáka. Na gyndě mi řekl,že na krev nemusím až na utz. Jak který doktor to dělá no 🙂

anette30
2. črc 2016

@tehulka1167 já věřím,ze to bude dobré 😊

tehulka1167
2. črc 2016

@anette30 určite jo 🙂

sisul_ka
2. črc 2016

@tehulka1167 ja som na tu krv u zvyknuta, to asi preto 😀

fresijka
2. črc 2016

@tehulka1167 Těhulko, užívala jsi ty kapky Gynex i po transferu embryjka? Nebo jen do té doby. Děkuju

Strana