Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Dobre ranko dievcata!
Zacala som spinit a dost ☹ O 6:00 som isla na wc a slipka bola uz pekne spinava. Hned som si vsunula progesteron a teraz cakam. Do teraz som bola velmi kludna, no hned ma premohol strach a bojim, bojim. No stale neprestavam verit a pevne verim, ze to nebude biochemko ako vo februari a uz sa dockam vytuzeneho miminka. Ach zeny, este ze je somnou moje steniatko Charlotte, inac by som revala bez prestavky, ono sa na mna zadiva a svojim pohladom anielskym ma ukludnuje 🙂 Som rada, ze sa sem mozem vypisat. Drzte mi palce! Dakujem a vy, ktore ste v ocakavani, nech vas ani vo sne nenapadne zaspinit 😵
@sisul_ka neboj snad to nic nebude. Vem si citron nebo něco kyselého nebo ascorutin jestli mas.
@tehulka1167 ten nemam ale citron hej 🙂 neplasila by som, ak by to spinenie bolo slabe, ale... Strach mam a je to normalne! Predsa sme si uz niecim presli, takze... Dakujem za radu. Akonahle docucam prednisolon, tak bude na rade citron 😵
@sisul_ka můžeš Mít třeba hematom tech možností je tolik ach jo. Verim, že to nebude vazny. To chápu, že máš strach.
@tehulka1167 tiez som myslela na hematom, alebo vacsia cievka, ktora praskla pri natahovani... Sem tam citim palenie na lavej strane v podbrusku, ako keby mi tam nieco natahovalo maternicove vazy. Aspon toto beriem ako dobre znamenie 🙂
ved prave, ze nam to nieco trva othotniet a potom toto cele prekonat. Vcera som sa tiez dobre citila, az na vecer podbrusko. No na priznaky sa spoliehat neda, ved sme plne liekov, tak sa ani ty nestrachuj. Nikde nie je napisane, ze v kuse musis nieco citit 😵 Musime byt trpezlive do UZ a potom do dalsieho UZ-ku atd... 😵
Jn,je to ale horší čekání,nez na test. ☹ Už mě bohužel přepadají i černé myšlenky. Tak snad budeme mít vše dobře.
@tehulka1167 toho citronu, kolko? staci stava z jedneho?
@anette30 ani nech ta nenapadne mysliet negativne!!!!! Nekrvacas, nemas krce atd, tak je urcite vsetko v naprostom poriadku a male si u teba krasne velebi 😵 Ja musim byt tiez trpezliva a moc nestresovat tento vikend, aj ked to lahke nebude, no nechcem svojou slabostou malinkemu ublizit, pretoze verim, ze ja stale tam, kde ma byt a v poriadku 😵
@sisul_ka Já myslím, že staci z jednoho.
@salenas utrogestan se musi zavadet.pokud se polyka tak jeho ucinnost klesne na 20% ...
@adelinkkaa nemusí, právě že je to výhoda utrogestanu, že je to i polykací tableta a ta se v případě špinění může polykat 🙂 horší je třeba crinone gel, ten nejde :D. a nemusíš se bát ho polknout, jde tak o jednu dvě dávky, než špinění přestane 🙂
@salenas ja vim ze se da i spolknout.ale jde o to ze utros neni tak ucinny kkdyz ho spolknes.kdyz si ho primo zavedes tak je to ucinnejsi.
@adelinkkaa ano, máš pravdu, ale při špinění se dá takto použít a i ti to řekne doktor 🙂 a my tu mluvíme pouze v případě špinění.
@salenas jasny ze da,ale preci je lepsi ho vzdy pouzit primo aby to tehotenstvi co nejvic podporil...pokud se ,,jenom,, spini tak nevidim problem ho zavadet a lezet🙂 ale je to vec nazoru😉
@adelinkkaa já se s tebou nedohaduji, že já nebo ty máme pravdu, jen jsem napsala, že to lze, nic víc ... a ani utrogestan nezabrání tomu nejhoršímu. každý lék nám dává něco dobrého i zlého, a pokud je to špinění větší, nebo se krvácí, a je to pro ženu milejší, může v tu chvíli polknout .. a hlavně každý doktor, každý car jiný názor. Pokud to ženě nevadí, že špiní, krvácí a že zavede utrogestan, ok, on se s krví zase vyplaví, když to je hodně, proto je někdy lepší ho prostě spolknout 🙂
nastastie len spinim a dufam, ze to coskoro prestane!
hlavně se s tím nestresujte, klid a odpočívat a užívat si těhotenství 🙂

@itworks 🙂