icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

adelinkkaa
9. črc 2016

@salenas vsak jasny😉

anette30
9. črc 2016

@sisul_ka Bude to dobré, zlato, uvidíš 🙂 dokud je to špinění, tak to nic není 🙂 Moje kamarádka krvácela tak, že jí to teklo po nohou a ted má už ročního chlapečka 🙂 A příčinu jí tehdy nezjistili, ani hematom neměla.

sisul_ka
9. črc 2016

@anette30 Verim tomu 🙂

tehulka1167
9. črc 2016

@sisul_ka jak ti je. Je to už Dobrý ? 🙂

fresijka
9. črc 2016

@itworks Ty bláho, ti povím, to máš pěkné folíky 😀 snad i mně ve středu řeknou pěkný číslo. Piju babiznu taky, plus gynex.Hrnu do sebe byliny jak ďas. A v uterý už teda Ket?nebo kdy? A Dáš obě embryjka?

sisul_ka
9. črc 2016

@tehulka1167 nastastie je to lepsie, spinenie slabne, len lezim! Ani na prechadzku so stenatom radsej nepojdem! Uvidime ako bude neskor. Potom napisem.

anette30
9. črc 2016

@sisul_ka Supr, to jsem moc ráda 🙂 Já taky slabě zašpinila v uterý, ale to jsem celý den chodila a naštěstí, jak to přišlo, tak rychle odešlo 🙂

tehulka1167
9. črc 2016

@sisul_ka jo jen lez.

itworks
9. črc 2016

@fresijka hoj, ne v úterý kontrola, zda proběhla ovulace a případný ket asi v pondělí 18.7. Jo dám obě, jsou poslední zmraženy spolu, tak je nechci oddělovat 😀 ne, popravdě jedno je 4 denní a druhé raná blasta, tak je stejně musí nechat dojít do lepších embryjek. Může se stát cokoliv, že třeba zbyde jen jedno po rozmražení. Ale já jim mimoušům věřím, že to oba zvládnou a to horší to dožene 🙂

fresijka
9. črc 2016

@itworks To by nám vyšlo ve stejný den, 18 teho ;) pokud teda mně k tomu pustí, já musim zobat ten estrimax. A další věc, ano, pokud přežije embryo. Ani nevim v jakém stadiu je:( to poslední. To si piš, že to zvládnou...a máš větší šanci, bud se uchytí obě a nebo jedno ;) věřím, že ted to dopadne dobře. Tsijo, už ted jsem natěšená, jak to bude. 😎 😎

itworks
9. črc 2016

@fresijka jojo, tentokrát ta nejistota začne ještě dříve 😉 ale my to zvládneme, jsme přece bojovnice 😀

fresijka
9. črc 2016

@itworks Přesně, žádný neúspěch si nepřipouštím;) jakmile přežiju druhý den po transferu bez zvyšené teploty a pocitu, že na mně někdo hodil chřipku, je to dobrý znamení...tohle jsem měla totiž pokaždé..pocit, že mám chřipajznu a další den jsem byla v pohodě.

sisul_ka
9. črc 2016

Dievata, pre klud duse som si zasla na pohotovost, a nic vazneho nenasli. Bolo pekne vidiet gastacny vak a vytvarajuci sa zltkovy vacok, malinke este nebolo vobec vidiet, co je normalne, je este skoro, mozno buducu stredu 🙂 Lekarka mi predpisala lieky na bolest a jednu njekciu imunoglobulinom. uz len minimalne spinim, nestoji to za rec 😵 no to rano ma poriadne vylakalo. Uz sa len dockat tej stredy 😉

tehulka1167
9. črc 2016

@sisul_ka tak paráda. 🙂

anette30
9. črc 2016

@sisul_ka supr 😊

tehulka1167
9. črc 2016

@sisul_ka a neříkala proc to špinění?

itworks
9. črc 2016

@sisul_ka tak to je dobře, že je vše v pořádku 🙂 ale vždycky to člověka vyleká 😠 štěnátko tě do dalšího utz zabaví 🙂

sisul_ka
9. črc 2016

@tehulka1167 nevedela, pravdepodobne cievka alebo maly hematom, no nic nevidela a vsetko bolo tam kde ma a to je hlavne, uz skoro nespinim 😵

handous1
10. črc 2016

@sisul_ka to je super že je všechno v pořádku !!!! Já se tak moc bojím do dalšího ultrazvuku . Pořád mi nic nic není nebolí prsa neni mi špatně..... ☹

anette30
10. črc 2016

@handous1 Bud ráda. U mě je to jak na houpačce. Chvílí je mi dobře, chvílí blbě.

sisul_ka
10. črc 2016

@handous1 ukaz mi, kde je napisane, ze ti nieco musi byt?! Vsetko bude v poriadku, uvidis 🙂

lenejewel89
10. črc 2016

12.dni po KET a test negativni...zazrak se nekona...Snad priste...😔

fresijka
10. črc 2016

@lenejewel89 Tak příště s lepší psychikou a nedělat testíky tak brzo. Stresuješ se potom zbytečně brzy. Jdi ted na kafčo, dej si pořádně do nosu a mysli pozitivně. Jednou se dočkáme i my, věř tomu bude zas dobře. Venku je krásně, tak šup šup na sluníčko a uživej pohody. Mrzí mně neúspěch, ale bude zas dobře. Věř tomu 😉

handous1
10. črc 2016

@sisul_ka díky za povzbudivá slova . Vím že máš pravdu ale jsem z toho prostě nervózní když teď necitim vůbec nic tak se bojím aby se embryjko vyvíjelo jak má...... Myslím až budu mít po dalším ultrazvuku a potvrzené srdíčko tak to napětí ze mě na nějaký čas spadne.
@anette30 já bych to brala ☺ asi bych měla lepší pocit než teď kdy necítím absolutně nic.

handous1
10. črc 2016

@lenejewel89 nebud smutná . Vím že to bolí a je mi to líto . Uvidíš zase bude dobře 😉 naber sílu a a pak se dejte do dalšího boje. 🙂

sisul_ka
10. črc 2016

@handous1 samozrejme, ze sa budes citi lepsie 🙂 , no strach tam bude teraz dalsich 8 mesiacov a potom dalsich veeelaaaa rokov 😉 Musis verit svojmu telu aj embryjku, uz som to tu vela krat pisala a ked bude treba, tak to tu zopakujem znovu a znovu 😀

anette30
10. črc 2016

@handous1 tak si to klidně vem. Já to nedavam a manžel taky ne,kdyz mě pořádně nemůže svézt autem 😁

handous1
10. črc 2016

@sisul_ka to já vím že strach bude pořád znám to mám jednoho rošťáka 🙂
Teď po tom dlouhém vyčerpávajícím boji budu šťastná když to klapne až do konce. Nevím jestli bych byla schopná znova a znova to zkoušet. Už nejsem nejmladší a dlouho jsem už samoplatce ,hlavně bych to nedávala psychicky.
Na to nebudeme ani myslet protože nam to tentokrát vyjde 😉 V kolik hodin jdeš ve středu na ultrazvuk já mám v 11.00 hod. termín vím že budu mít nervy teda ja už je mam teď 😀 přitom si říkám že to ovlivnit stejně nemůžu tak proč si dělám takový stresy..... 😵
Jinak ti držím ať bije srdíčko jako zvon 😉

handous1
10. črc 2016

@anette30 dobře si pamatuju jak mě bylo špatně když jsem byla se synem těhotná a to trvalo 3 měsíce. 🙂 kdyby mi bylo občas špatně tak bych aspoň věděla že jsem těhotná ale takhle je to pro mě trochu divný pocit . Musíš vydržet rozhodně to za nějakou dobu přejde 🙂

tehulka1167
10. črc 2016

@handous1 jenže každý tehu je jiný 🙂

Strana