Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@sisul_ka jak ti je. Je to už Dobrý ? 🙂
@tehulka1167 nastastie je to lepsie, spinenie slabne, len lezim! Ani na prechadzku so stenatom radsej nepojdem! Uvidime ako bude neskor. Potom napisem.
@sisul_ka jo jen lez.
@fresijka hoj, ne v úterý kontrola, zda proběhla ovulace a případný ket asi v pondělí 18.7. Jo dám obě, jsou poslední zmraženy spolu, tak je nechci oddělovat 😀 ne, popravdě jedno je 4 denní a druhé raná blasta, tak je stejně musí nechat dojít do lepších embryjek. Může se stát cokoliv, že třeba zbyde jen jedno po rozmražení. Ale já jim mimoušům věřím, že to oba zvládnou a to horší to dožene 🙂
@itworks To by nám vyšlo ve stejný den, 18 teho ;) pokud teda mně k tomu pustí, já musim zobat ten estrimax. A další věc, ano, pokud přežije embryo. Ani nevim v jakém stadiu je:( to poslední. To si piš, že to zvládnou...a máš větší šanci, bud se uchytí obě a nebo jedno ;) věřím, že ted to dopadne dobře. Tsijo, už ted jsem natěšená, jak to bude. 😎 😎
Dievata, pre klud duse som si zasla na pohotovost, a nic vazneho nenasli. Bolo pekne vidiet gastacny vak a vytvarajuci sa zltkovy vacok, malinke este nebolo vobec vidiet, co je normalne, je este skoro, mozno buducu stredu 🙂 Lekarka mi predpisala lieky na bolest a jednu njekciu imunoglobulinom. uz len minimalne spinim, nestoji to za rec 😵 no to rano ma poriadne vylakalo. Uz sa len dockat tej stredy 😉
@sisul_ka tak paráda. 🙂
@sisul_ka a neříkala proc to špinění?
@tehulka1167 nevedela, pravdepodobne cievka alebo maly hematom, no nic nevidela a vsetko bolo tam kde ma a to je hlavne, uz skoro nespinim 😵
12.dni po KET a test negativni...zazrak se nekona...Snad priste...😔
@lenejewel89 Tak příště s lepší psychikou a nedělat testíky tak brzo. Stresuješ se potom zbytečně brzy. Jdi ted na kafčo, dej si pořádně do nosu a mysli pozitivně. Jednou se dočkáme i my, věř tomu bude zas dobře. Venku je krásně, tak šup šup na sluníčko a uživej pohody. Mrzí mně neúspěch, ale bude zas dobře. Věř tomu 😉
@sisul_ka díky za povzbudivá slova . Vím že máš pravdu ale jsem z toho prostě nervózní když teď necitim vůbec nic tak se bojím aby se embryjko vyvíjelo jak má...... Myslím až budu mít po dalším ultrazvuku a potvrzené srdíčko tak to napětí ze mě na nějaký čas spadne.
@anette30 já bych to brala ☺ asi bych měla lepší pocit než teď kdy necítím absolutně nic.
@lenejewel89 nebud smutná . Vím že to bolí a je mi to líto . Uvidíš zase bude dobře 😉 naber sílu a a pak se dejte do dalšího boje. 🙂
@sisul_ka to já vím že strach bude pořád znám to mám jednoho rošťáka 🙂
Teď po tom dlouhém vyčerpávajícím boji budu šťastná když to klapne až do konce. Nevím jestli bych byla schopná znova a znova to zkoušet. Už nejsem nejmladší a dlouho jsem už samoplatce ,hlavně bych to nedávala psychicky.
Na to nebudeme ani myslet protože nam to tentokrát vyjde 😉 V kolik hodin jdeš ve středu na ultrazvuk já mám v 11.00 hod. termín vím že budu mít nervy teda ja už je mam teď 😀 přitom si říkám že to ovlivnit stejně nemůžu tak proč si dělám takový stresy..... 😵
Jinak ti držím ať bije srdíčko jako zvon 😉
@handous1 jenže každý tehu je jiný 🙂

@salenas vsak jasny😉