icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
11. črc 2016

@panbaf já snad na druhý ket 😃 víš, to těžko říct,nekdo nadává,jiny je spokojený.S mým car to je podobné,taky někdo hází špínu, ale ja jsem tam zatím spokojená.Sto lidí,sto chuti.Kazdy má jiny problém,pristup k dr a tak. Byt tebou, tak myslím na ty dobré reference,to bychom jinak nebyli v žádném car 😃

hajdelacka
12. črc 2016

Ahoj holky tak podle krve jsem těhotná ale 7.7 jsem měla hcg 237,77 a 10.7 jsem měla hcg 436,22 tak nevím co si mám myslet

terezabinkova
12. črc 2016

Ahoj holky, už jsme se vrátili z dovolené na Moravě. Bylo to strašně fajn a krásně mi utekl i čas do další kontroly v CAR. Zítra tam jdu a moc moc doufám, že se děťátku krásně daří. Srdíčko už náznakem tlouklo v 5+2, zítra bych měla být 7+1, tak by už mělo bušit jako o život. Všem těhulkám přeji bezproblémové těhotenství a těm, co na svůj "zázrak" čekají moc přeji, aby se brzy dočkaly a hlavně se nevzdávaly.

lenejewel89
12. črc 2016

14.den od KET a jen dušík...blbý že?😞

hahebu
12. črc 2016

@lenejewel89 já ducha nevidím :( Ale jestli máš pocit, že tam je, asi by byla vhodná krev, ať máš jistotu, než vysadíš léky. U nás v CARu je krev vždycky.

hahebu
12. črc 2016

@hajdelacka hcg se každé 2-3 dny zdvojnásobí, takže v podstatě ti to vychází. Není to mega nárust, ale ze začátku to tak být nemusí, spoustě žen zpočátku stoupalo pomaleji. Kolil to bylo dnů po transferu?

hajdelacka
12. črc 2016

@hahebu první odběr byl 13den po ket a druhy odběr byl 16den po ket

tehulka1167
12. črc 2016

@lenejewel89 nic tam není a jestli je náznak čehosi tak tyhle testy to bohužel dělají. Je to šmejd

hahebu
12. črc 2016

@hajdelacka já měla 12. den 551, ale to se nedá srovnávat, ty hodnoty v jednotlivých týdnech mají obrovské rozpětí. Co ti řekli v CARu? Čekáš na ultrazvuk nebo půjdeš ještě na jeden odběr?

hajdelacka
12. črc 2016

@hahebu zítra ráno jdu na krev a odpoledne na ultrazvuk

itworks
12. črc 2016

Ahoj holky, tak já mám po ovulaci, ket bude v pondělí. Držím palce kdo jde na krev nebo už.

tehulka1167
12. črc 2016

@itworks no jupi 🙂

adelinkkaa
12. črc 2016

@hajdelacka bud v klidku me se hcg zdvojnasobovalo hrozne pomalu.pri synovi se zdvojnasobilo az za tyden😃takze tohle je kraaaasna hodnota💗

hajdelacka
12. črc 2016

@adelinkkaa moc děkuji zítra ráno jdu na krev a odpoledne na ultrazvuk tak uvidíme

alvica
12. črc 2016

@itworks Moc držím palce, ať je KET tentokrát úspěšný!

itworks
12. črc 2016

@tehulka1167 jen k mamatestem,minule jsem ho zkoušela a zadny falešný duch nebyl,byl čiste bily.Tak asi jak komu ukazuje falesnaky.Jo a konečně mám nakoupeny test dr Max 😃

itworks
12. črc 2016

@lenejewel89 kdyz jsem teď testovala mamatestem,tak jsem žádného falešného ducha neměla.Zkus znovu test za 2 dny,pokud nejdes na krev.Pokud zesílí,muze to být ještě dobre.

itworks
12. črc 2016

@alvica děkuji 😃 jak to máš teď ty,nejdes na na transfer?

alvica
12. črc 2016

@itworks My bohužel už nemáme žádné zmražené embryo... Teď si užijeme dovolenou a pak se domluvíme s doktorem na dalším postupu. V mezidobí se budeme snažit sami, třeba to vyjde 😉 Já v to teda nedoufám, ale zázraky se dějí 🙂

anette30
12. črc 2016

sisul_ka Držím Ti palečky na zítra 🙂

itworks
12. črc 2016

@alvica tak tu dovču vám fakt závidím, my letos oželíme 😉 hlavně, aby už bylo na cestě mimi 😀 zázraky se někdy dějí, když to nejméně čekáš. Tak si pěkně odpočiňte, aspoň trochu přijdete na jiné myšlenky. Já už mám v hlavě zase jen pondělní ket 😀

alvica
12. črc 2016

@itworks My jedeme jen tady v Čechách, ale už se moc těšíme. Ty si o víkendu pěkně odpočiň a pozitivně se nalaď, ať se u tebe miminku v pondělí líbí 🙂

tehulka1167
13. črc 2016

@sisul_ka dnešní kontrole zdrar! Ať je všechno v pořádku 🙂

handous1
13. črc 2016

@sisul_ka tak nám oběma přeju ať je vše v pořádku a ať to srdíčko tluče jako zvon ! Já už jsem nervózní od včerejška a abych řekla pravdu bojím se...... Však se to už brzy dozvím. Na minulém ultrazvuku jsem měla ještě nějaké tělísko co tam nepatří tak doufam že to také bude v pořádku.
Držím nám všechny✊ a posílám 💜

sisul_ka
13. črc 2016

Dakujem vam dievcata 🙂 Dam Vam potom vediet 😵 a dakujem za srdiecko 🙂

sisul_ka
13. črc 2016

@handous1 Tiez na teba myslim a posielam srdiecko, vsetko bude najsamlepsom poriadku 😵

anette30
13. črc 2016

@handous1 i tobě drzim palecky, ale věřím,ze obě budete mít vse vporadku 😁

handous1
13. črc 2016

@sisul_ka děkuji. Už abych tuto kontrolu měla za sebou. Myslím že teď mám větší strach než když jsem si dělala testik 🙂 ale to je jen z té špatné předešlé zkušenosti. Už jen 2,5 hodiny.....
@anette30 děkuji na tebe budu myslet zítra a držet palečky 😉

hahebu
13. črc 2016

@handous1 já když čekala v čekárně na tu kontrolu srdíčka, měla jsem svoje srdce až v krku, celá jsem se klepala a nešlo mi dýchat 😀 Byla jsem nervózní jak sáňky v létě. Doktotka naštěstí honem jdeme na to, ať už víte 🙂 Držím vám, holky, palce. Věřím, že to bude v pořádku! Užijte si to 🙂

handous1
13. črc 2016

@hahebu díky ! Tak ja uz se teď klepu celá a to nevím teda jak mi bude v čekárně. Sedím teď v obýváku a pozoruji hodiny fakt hrůza ! Nejsem schopná se něčím zabavit a hlavně ty moje myšlenky .... ach jo !
Jak ti je myslím tim jestli ti je špatně a jestli už citis prsa..... ? Já se ptám protože já se necítím vůbec nic. Třeba to přijde později....
Tobě přeji hezke bezproblémové těhulkovani !

Strana