icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hahebu
13. črc 2016

@handous1 Prsa jsem cítila celkem brzy, ale nic závratného. Jen se rychle nafoukly a bolí tak nějak normálně, spíš večer v posteli, když si špatně lehnu. Špatně mi není. Asi dvě noci zpátky jsem se vzbudila s těžkým žaludkem, ale jinak nic. Jediné tak co, tak mám nízký tlak a když si rychle stoupnu nebo vyjdu schody, tak se mi zamotá hlava. A břicho mám obří. Ani ho už nezatáhnu, když to chci zamaskovat... To asi hodně ovlivňují ty léky nebo nevím. Nebo je to prostě takové placebo, že to břicho vystrkujeme, když víme, že jsme těhotné 😀

hanyas
13. črc 2016

ahojky 🙂 tak hlásím, že mrcha nepřišla (kvůli cystě), takže jsem dnes dostala včeličku. Snad to je poslední komplikace a pak už to půjde všechno jako po másle 🙂 hezký den všem! 🙂
P.S.: za jak dlouho by se to po Agolutinu mělo rozjet, nevíte?

itworks
13. črc 2016

@hanyas ahoj, tak aspoň tak 🙂 myslím, že bys to měla dostat max do týdne.

tehulka1167
13. črc 2016

Holky jak jste dopadly na kontrole? 🙂

anette30
13. črc 2016

@tehulka1167 taky jsem zvědavá 😊 Sisul_ka jde až na 15h si myslím.

tehulka1167
13. črc 2016

@anette30 ahaaa 🙂

anette30
13. črc 2016

@tehulka1167 ty už mas brisko, vid? 😊

tehulka1167
13. črc 2016

@anette30 noo ale ze všech léků :D

sisul_ka
13. črc 2016

uz sa to blizi, predstavenie zacina o 15- tej, no lekarka ma vzdy slkz 30 min 😀 Na vecer sa vam ohlasim 😵

svatoska
13. črc 2016

@hahebu to ja mam taky obří břicho ale polecich až je to hrozný 😀

anette30
13. črc 2016

@tehulka1167 je fakt, že ty léky dělají svoje, manžel včera na mě,ze vypadam jak ve čtvrtém měsíci😁 Ale ty už beztak nemáš lékové 😊

1987katka
13. črc 2016

ať ultrazvuky a kontroly dobře dopadnou 🙂 jak to tak čtu, začíná se to ve velkém rozjíždět...já jdu na ultrazvuk poprvé ke své gynekoložcce v úterý, to budu 10+4. Z mého Caru mi dali fotečku 8+0 a srdíčko tlouklo, snad to teď nebude jinak. Myslíte, že i teď mi dá má gynekoložka fotku? Břicho se mi už zvětšuje, zatáhnout nejde, bolí to ještě po těch lécích mi přijde a stále jsem měla trochu zvětšené vaječníky. OHSS jsem tedy naštěstí neměla, ale možná náběh asi jo.

tehulka1167
13. črc 2016

@anette30 hrozne to utíká v patek začínám 15 tt. A za další dva týdny budu už v 5 měsíci 🙂

sisul_ka
13. črc 2016

Dievcence, som na prasky!!! Krasne sme videli gastacny aj zltkovy vak a malilinke embryjko, podla vyjadrenia lekarky to bolo embryjko 🙂 , no akcia srdiecka este nebola viditelna.
Mam ist na kontrolny UZ buduci tyzden vo stvrtok, to uz budem 7tt a srdiecko uz bude musiet tlct. Neprestavam verit a dufat, no ten dalsi tyzden neistoty ma uz teraz ubija 😠
Budem tie dni tlacit zrakom, az mi oci z miesta budu chciet vyliezt 😀
Nadalej mi drzte palce prosim 😵

itworks
13. črc 2016

@sisul_ka tak super zprávy, jen tak dále 🙂 no jasně, že bude tlouct a jak 😀 to ti sletí, já se už zase nemůžu dočkat na pondělní ket 😀 palce držím Vám všem neustále 🙂

itworks
13. črc 2016

@tehulka1167 jojo, jen se nenaděješ a budeš mít u sebe vytoužené miminko a já doufám, že už budu konečně těhotná 🙂

tehulka1167
13. črc 2016

@sisul_ka určíte tam už příští kontrolu bude 🙂

tehulka1167
13. črc 2016

@itworks to vis,ze budeš. Piješ bábu ještě? 🙂

itworks
13. črc 2016

@tehulka1167 jo ještě do pondělka budu pít 🙂 nevím, jestli to je bábou a teď po ovulaci mě po dlouhé době bolí bradavky 😉

tehulka1167
13. črc 2016

@itworks to je dobře, že ji piješ.

handous1
13. črc 2016

@sisul_ka tak jsme na tom uplne stejně. Teda ja ještě hůř protože mi doktor řekl že to nevypadá dobře jelikož dutinka je moc malá. Dneska jsem byla i v caru tam mi to řekl doktor to samé jako gynekolog a spočítal mi že jsem dneska 6+0 na další ultrazvuk jdu v pondělí. Už jsem to tak obrecela nálada pod psa..... a ty nervy pracují na plné obrátky.

itworks
13. črc 2016

@handous1 do pondělí je ještě času dost 😉 moc moc držím palce, ještě neztrácej naději, vše se může dohnat. Posílám srdíčko pro štěstí 🙂

tehulka1167
13. črc 2016

@handous1 kolik měři gestacni vacek?

terezabinkova
13. črc 2016

Ahoj, tak my dnes také byli na další kontrole. Dle poslední MS jsem 7+2, dle UTZ 8+2. Srdíčko tlouklo už i před 14 dny, ale dnes už krásně! Navíc už bylo vidět, jak se tvaruje hlavička a ručičky s nožičkama. A to vše i přesto, že má zatím jen 16mm! Je to fakt zázrak! Všem přeji úspěšné kontroly a snad vám budou dělat tolik radosti jako nám.

terezabinkova
13. črc 2016

@handous1 to je mi líto, podobné zkušenosti mám za sebou. Bohužel u mne to nedopadlo dobře, nicméně jsem do poslední chvíle věřila, že to dobré bude. Někde jsem četla, že vývoj může být opravdu velmi rychlý, že klidně za 2 dny je z gestačního váčku embryo se srdeční akcí. Takže hlavu vzhůru a počkej do pondělí, času dohnat má ještě dost! A byl tam gestační váček nebo jen dutinka?

anette30
13. črc 2016

@handous1
@sisul_ka tak to je jasné, i na mě je moc brzy na srdíčko..holky, nebojte, příští týden určitě bude 🙂 Já se zítřka zatím nebojím, i když vaše zprávičky mě uplně nepotěšily, my bychom všechny rády srdíčko 🙂

terezabinkova
13. črc 2016

@sisul_ka myslím, že to je dobré, pokud tam bylo embryo, tak je to třeba jen otázka dne, kdy mu začne tlouct srdíčko. Pravděpodobně bylo brzy. Příští týden už tam bude pěkně bušit, uvidíš!

anette30
13. črc 2016

@terezabinkova jj, že bude, bušit určitě 🙂

fresijka
13. črc 2016

Holky, sleduji vás každý den a jsem ráda za supr zprávy..sisulka těhulka hahebu a spol...no a itworks??? jedem v tom spolu...taky jsu v pondělí ;) dnes sliznice 9,2 mm..folikuly nesleduje kvůli brání estrimaxu prej...ja ji dnes zasobila otázkami ;) vychtnávám si šálek večerní báby a užiju si job do soboty a pak nožky hore 😀 už mám knížky naplánované a omalovánky další 😀

sisul_ka
13. črc 2016

@handous1 prosiiim, nevesaj hlavu, ja viem, nie je to lahke, najma ked ta lekar ani trosku nepovzbudi. Moja lekarka mi tiez povedala, ze ak buduci stvrtok nebude akcia srdiecka, tak to bude zle, no ja som je na to poevedala, ze take slovicko ako zle, nepoznam 😀
Proste citim, ze malinke si dava na cas a vsetko bude v poriadku 😵
Este nie je nic stratene, no ano, to cakanie je na prasky! Nic ine nam neostava, teraz je to len na prirode a ona vie co je pre nas a dietatko najlepsie.
Drz sa, myslim na teba 🙂 🙂 🙂

Strana