Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks dej si i za me porad něj hrnek báby : D
Zdravim. Chtela bych se zeptat cemu rikate baba.
Pridala jsem se trochu opozdene, jsem 9. Den po KET a procitam si prispevky.
Dekuju. Testovat se bojim. Uz mi to mockrat nevyslo. Tak pockam do posledniho dne. Ale vetsinou se nejdriv dostavila ms. Mam testovat az 20.7. obcas piju kontryhel. Byla jsem uz na 3 ET a 2KET. Tak uz by to mohlo vyjit.
No snad. Obcas me poboliva bricho jako pred ms. Ale to asi nejsem jedina. Hormonama mi posunuli cely cyklus, vkladali az 23 den.
@anette30 úspěšnou kontrolu přeji 🙂 holky mají výdrž s testem.
@tehulka1167 děkuji moc 🙂 Těším se 🙂 Jo, holky mají teda ale výdrž a my jsme zvědavé 😀
@anette30 jdeš na první kontrolu ?
@tehulka1167 jj, první. Ani nejsem skoro nervozní, spíše se fakt těším 🙂
Holky jake vitaminy uzivate?mate nejake odskousene?je Gs mamavit dobry?
@doubravka62 chytre miminko beru.
@doubravka62 ahoj, jelikož mám dle výsledků z hematologie hodně kyseliny listové v těle,tak teď užívám tu úplně obyčejnou kyselinu listovou asi za 50,-. Už jsem jedla hodně značek a řekla bych,ze to je nastejno. V gs je více minerálů a vitamínů. Ty jsi těhotná? Když jsem byla těhotná,tak jsem si na začátku koupila femibion,ale stojí tak 300,- na měsíc.
@doubravka62 zatím beru jen kyselinu listovou
@doubravka62 beru Femibion 1. Doporučil mi ho doktor, co nám dělal genetické testy. Ale podle mě je to prostě jen doplněk stravy a když zdravě jíš, tak spoustu těch vitamínů dostáváš do těla jídlem. Jako pro dobrý pocit beru a brát budu, ale hodně se snažím s jídlem.
@anette30 už je po kontrole?
@tehulka1167 si viac nedockava ako ona 😀 urcite sa nam o chvilu pochvali 😵

@fresijka jo supeeer 😀 😀 😀 takže bábu můžem pít ještě do pondělí 🙂 už mi začala chutnat 😝